Efterlyst

Inskrivet kl 19:51
 
Leyla och Nikhil ger David hans pengar som de tog ifrån gömstället. Han blir förbannad på dem för nu kanske han inte kan få tillbaka ringen.
 
Chas får komma hem. Hon verkar inte glad över att se familjen samlad på puben men det visar sig att hon bara retade dem.
 
Ross och Aaron ska stjäla saker från ett lager när personalen har julfest. Aaron står utanför och blir upptäckt så han slår ned mannen.
 
Zak går tidigare från pubens firande av Chas. Han går till stället där Joanie jobbar. Hon råkar i bråk med ägaren som hotar med att hon inte får några pengar om hon slutar. När hon hotar med hälsovårdsnämnden så går ägaren med på att hon får sluta.
 
Chas får veta om Dianes planer att sälja puben. Hon berättar även om Gordon.
 
Bernice avslöjar Lachlan och Gabby när hon hittar sitt halsband som fanns hos Eric. Gabby får inte gå på skoldansen och Lachlan skyller på Gabby. När Bernice hotar med att berätta för Lawrence säger Lachlan att det kommer att göra att Bernice och Gabby blir tvungna att flytta. Han säger även att han blev nervös och kastade ringen i floden
 
Aaron ser en efterlysning på sig själv på tv.
 
Zak ger Joanie massa pengar så hon kan köpa något till Kyle.
 
Ashley ber Laurel att flytta in. Arthur hör det och blir överlycklig.
 
Tracy och Finn försöker få ut Eric för att fira jul men lyckas inte.
 
Krogägaren kommer hem till Dingles för att få tillbaka sina pengar och whisky som Zak stulit. Han upptäcker att Zak är gift med Lisa så han utpressar Zak till att få dubbelt betalt. Zak ber Cain om hjälp för att ge ägaren, Steve, en varning.
 
Gordon träffar Chas utanför kyrkan och visar henne tidningen med en efterlysning på Aaron. Chas tror inte det är Aaron på bilden. Polisen kommer för att förhöra Aaron
 
Vanessa får komma hem med Johnny.
 
Arhur berättar för April att Laurel flyttar hem till dem igen. April nämner det högt och tydligt mitt i julspelet.
 
Cain åker till Steve för att ge en varning och får då veta om att Zak och Joanie träffas.
 
David ramlar baklänges och fastnar med foten i en stol så han måste till sjukhus.
 
Belle får låna Zaks plånbok för att köpa någo till Lisa men det finns bara 5£ och ett kvitto på en klänning i den. När hon kommer hem ser hon sin far och Joanie kyssa varann så hon rusar ut igen.
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Min beskrivning av Aaron:
Aaron är en känslig person och har han lätt till tårar, trots att han har tuff fasad. Han är känslomässigt skör, men det är ingenting som han visar. Han är även impulsiv med hett temperament och handlar ofta innan han tänker. Han har svårt att lägga band på sig när han blir arg och kan då bli våldsam eller skrika.

2016-10-18 @ 13:59:01
Postat av: Ylva

Bra analys av Aaron tycker jag.

Fattar inte varför Marlon skulle bli ledsen ang Laurel och Ashley? Han har ju börjat dejta själv. Iofs inte så lyckat men ändå.

2016-10-18 @ 17:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0