Spritgömmor

Inskrivet kl 19:43
 
Kirin vill ha Ross hjälp att bogsera bort bilen. Han skyller på en vadslagning men Ross inser att det har med smitningen att göra. Ross vill ha 20 000£ för att hjälpa till.
 
Laurel har gått hem på lunchen för att vila men är deprimerad och nära att börja dricka igen. Fast hon häller ut spriten innan hon frestas att dricka upp den. Hon köper ny i affären och säger att den är till Sandy.
 
Ashley vill att Gabby flyttar hem till dem så hon inte blir så bortskämd
Gabby vill ha fina ögonbryn efter allt som hänt. Bernice tror inte det gör allt bättre. Gabby tänker måla med tuschpenna istället. Lachlan ser det och säger att det ser okej ut men när Bernice ser dem blir hon rasande.
 
Pierce dyker upp på kaféet för att prata med Rhona om vad som hänt. Hon ringer efter Paddy. Pierce erkänner att han och Tess hade problem men han förstår inte vad hon gjorde där. Paddy berättar inte att Tess sagt att hon älskar Pierce innan hon dog som han sa till Rhona utan han säger att han glömt vad hon sa.
 
Kirin kommer in i affären och ser i tidningen att Tess dött. Han ringer till Rakesh som skyndar sig för att hjälpa honom. Kirin berättar för sin far om vad som hänt men han vill inte ha Rakesh hjälp.
 
Kerry ändrar på salonens hemida för att locka folk med hennes video. Bernice är inte alls nöjd även om det kanske drar in fler bokningar och när första kunden gör närmanden mot Kerry jagar hon ut honom och sedan ändrar hon på  hemsidan.
 
Paddy får ett allahjärtansdagskort från Tess som skrivit att hon saknar honom.
 
Gabby har lurat ut Sam längst bort på Home Farms ägor för att han ska laga ett staket. Då hittar han den utbrunna bilen.
 
Zak och Joanie kommer hem från Irland. Han blir besviken över att ingen ringt när de fick reda på vad som hänt Aaron.
 
David kommer hem från Portugal alldeles rödbränd av solen. Jacob vill att Leyla stannar hos dem även om David kommmit hem.
 
Priya kommer in på fabrikskontoret och berättar att Belle fått höra att bilen Sam hittade kan vara olycksbilen.
Kirin hör det och får bråttom hem för att packa. Han skriver ett brev till Vanessa men hon hinner hem innan han hinner sticka. Vanessa blir vansinnig över att han tänker smita. Kirin säger att han inte älskar Johnny för det känns som Adams barn. Han säger att han hatar sin son. Hon ber honom att skriva ett brev till Johnny och sedan dra åt helvete
 
Ashley hittar en vattenflaska under soffa men flaskan är fylld med sprit. Han kollar andra flaskor i hemmet. Sandy kommer hem och säger att det är hans flaska som legat på spiselkransen. Han säger att flaskan var halvfull men sedan hade den fyllts på. Laurel kommer hem tidigre från jobbet men vill vara ifred och vila.
 
Rakesh ber Kirin att få hjjälpa honom för det är enda sättet att få vara som en far för honom. Kirin tar sin far i handen och allt verkar okej men när Rakesh går upp på övervåningen så smiter Kirin. Han har lämnat en lapp där han skriver "förlåt att jag inte är den man du vill att jag ska vara"
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Hem till gården har fått en ny producent. Han började i februari eller mars 2016. Man får se hur serien kommer att utvecklas.
En sak som jag har märkt är att producenterna lägger in olika budskap i serien, t.ex. vad rattfylla kan ställa till med i och med. Någon annan som har lagt märke olika budskap?

2016-11-22 @ 14:15:11
Postat av: jag bara

Ja, jag har också tänkt på det.

Tonårsgraviditet då ex Debbie och hon som fick Kyle drabbades, prostatacancer när Zac var sjuk. För att ta ett par.

2016-11-22 @ 17:47:36
Postat av: ELIZA

Vi lägger märke till samma saker, vi som läser i förväg... En del,(pekar inte ut någon) har haft rätt i många förutsägelser... Jag läser också, men gissar alltid tvärtemot vad som ska hända...

2016-11-22 @ 17:56:30
Postat av: jag bara

Vad är det du antyder Eliza? Ibland gissar man rätt och ibland fel. När Kirin kör iväg i bilen på fyllan tex, är det ju inte jättesvårt att räkna ut att något kommer att hända.

2016-11-22 @ 18:08:38
Postat av: Såpa fantast

Eliza, menar du att du brukar läsa spoilers på nätet? Jag förstår att man kan vara nyfiken och vill gärna veta vad som kommer att hända i framtiden. Man kan också till på sprillans nya avsnitt och klipp på Youtube.

2016-11-23 @ 13:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0