Mat i håret och fladdermusbett

Inskrivet kl 23:55
 
Carly smiter från städningen hemma med bortförklaringen att hon inte vill vara i en smitthärd fast egentligen är hon bakfull.
 
Aaron mår dåligt efter polisanmälan och han gjorde den endast för att stoppa Cain. Robert säger att det var modigt gjort ändå.
 
Polisen kommer till gården för att fråga ut Cain angående mordförsök på Gordon. Både Moira och Chas som är där vittnar om att Cain varit med dem hela dagen. Moira är besviken över att Cain gett sig på Gordon.
 
Leyla skäller ut Carly för att ha sagt saker om Jai till Nikhil.
 
April berättar att Mrs Harris satt i kapprummet och grät för Marlon och Paddy. Paddy frågar Marlon om Tess telefonnummer.
 
Nikhil stormar in på skönhetssalongen för att förföra Lelya. Hon förklarar att det här är ett riktigt förhållande inget tillfälligt och mycket bätrre än det hon hade med Jai. Plötsligt får hon jätteont i magen och kräks.
 
Aaron kommer till kontoret på skroten. Gordon sitter där. Han säger att han sagt sanningen till polisen, att Aaron är förvirrad och att han anmält Cain som kommer att åka in på grund av honom. Gordon säger åt Aaron att ta tillbaka anklagelserna.
 
Chas vill att Paddy pratar med Aaron.
 
Paddy tänkte smsa Tess men ångrar sig.
 
Kirin kämpar med Johnny som är ledesn. Han vet inte vad han sa göra för att få Johnny sluta skrika. Harriet hör babygråten och tittar in för att hjälpa Kirin men han vill inte ha hjälp. Han dricker öl och spelar tvspel. När Johnny inte slutar att skrika så tar han upp honom och är helt rasande. Carly kommer in oc tar Johhny ifrån honom, orolig för att Kirin gjort Johnny illa.
 
Nikhil håller i hinken när Leyla kräks. Han ser inte allt för glad ut.
 
Chas blir rasade när hon får höra att Gordon försökt få Aaron att ändra sig. Aaron säger att han kommer att sticka. Han klarar inte av att hela tiden vara orolig för att Gordon ska dyka upp. Chas lovar att hjälpa honom så hon ordnar så Aaron kan åka till släktingarna i Irland.
 
Kirin är orolig för att Carly ska berätta vad som hänt för Vanessa. Han säger att hon har tillräckligt att tänka på.
 
Rakesh har husvisning och Tess dyker upp. Rhona ser henne och de båda kvinnorna går och fikar tillsammans. Hon erkäner för Rhona att hon haft en affär med en gift man. När Tess berättar om hur mycket hon älskar den mannen så råder Rhona henne att försöka få det att fungera trots att mannen är på väg att skaffa barn med sin fru.
 
Gabby vill fixa ögonbrynen men får inte för Bernice. Kerry lovar hjälpa henne om hon tvättar några borstar och lägger tillbaka nagellacken hon tagit. När Gabby väntar på sin tur så ser hon Kerrys videor på hemsidan. Hon ser även en video med Kerry och Dan som har sex i soffan.
 
Carly säger åt Vanessa att gå hem till sina pojkar om hon orkar. Vanessa kommer hem och Leyla berättar om Nikhils hjälp, sedan svimmar hon. Carly kommer hem precis när ambulansen hämtar Leyla men hon tror att det är Johnny som råkat illa ut. Hon ska precie be Vanessa om ursäkt men då kommer ambulanpersonalen ut med Leyla på en bår. Vanessa inser att Carly trott att det gällde någon annan och hon vill veta vem.
 
Chas är fortfarande sur på Robert och han förklarar att Aaron betyder allt för honom. Robert vill veta var Aaron är men Chas vägrar att tala om det. Robert lovar att ta hand om arbetet på skroten så länge.
 
Bernice får samtal till salongen med frågor om sexarbetare. Gabby har lagt in videon med Dan och Kerry på hemsidan.
 
Leyla ligger på sjukhus och börjar yra om att vara förlovad med Nikhil och att de ska ha massa barn och om att ha mat i håret och fladdermusbett
 
Rhona berättar för Paddy om mötet med Tess och att Tess kollat på en lägenhet och hennes affär med en gift man. Paddy får panik när han hör att hon kanske flyttar in längre ned på gatan.
 
Vanessa inser att Kirin haft det svårt när Johnny grät över att hon inte var nära. Hon säger att han måste be om hjälp. Sedan blir hon rasande på honom när han inte förstår att man inte får ta ut sin ilska på ett barn. Hon  ber Kirin att gå...
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Kirin är ingen bra pappa. Han kunde inte behärska sig och skakade Johnny. Bra att Vanessa slängde ut honom. Adam var mycket bättre pappa.

2016-11-18 @ 12:50:36
Postat av: Ylva

Undrar vad Tess har för planer?

2016-11-18 @ 13:11:01
Postat av: Anonym

Adam är inte hans pappa, punkt slut !

2016-11-18 @ 13:17:28
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att Tess kommer att göra vad som helst för att Paddy ska lämna Rhona och vara med henne. Jämför henne med Sami Brady när hon ville ha Austin.

2016-11-18 @ 14:32:12
Postat av: Ylva

Vem är Sami Brady?

2016-11-18 @ 14:48:09
Postat av: Såpa fantast

Sami Brady var med i Våra bästa år. Jag kanske borde ha jämfört Tess med Sally Spode istället.

2016-11-18 @ 15:51:28
Postat av: Anonym

Adam brydde sig om Johnny

2016-11-18 @ 20:28:04
Postat av: såpa älskare

Vanessa kanske tar tillbaka Adam igen det känns så

2016-11-18 @ 20:29:12
Postat av: jackson

Ett tag trodde jag nästan att Rhona förstod vilken man Tess talade om.

2016-11-19 @ 08:08:28
Postat av: Lena

Jag uppfattade inte det som att han skakade barnet.
Frustrerad och lite gapig men inte att han skadade det. Men i HTG skall ju allt överdrivas så.
Lite underligt att flytta in på det lilla hotellet om man har vinterkräk (eller vad det nu var) och riskera att smitta både personal o andra gäster.
Borde väl funnits bättre sätt att skydda den lille på.

2016-11-19 @ 15:49:19
Postat av: AnnaS

Jag tyckte också det var konstigt att Vanessa flyttade till pensionatet när hon var sjuk. Hade väl varit bättre att Kirin och lille Johnny flyttade dit några dagar.
Tycker att de dömde Kirin för hårt. Det är ju klart att man blir frustrerad när barnet inte slutar skrika och han gjorde ju faktiskt ingenting. Och nu har han fått tänka över vad som hade hänt om han skakat barnet och skulle förmodligen aldrig göra det

Tänk om Rhona vetat att Tess pratade om Paddy! Då hade hon nog gett andra råd! Konstigt att Rhona inte tänkte på den andra kvinnan alls.

2016-11-19 @ 16:45:25
Postat av: Anonym

Det verkade som att Kirin ville visa att han var en bra pappa som klarade av att ta hand om sitt barn alldeles själv. Han ville varken ha hjälp eller avlastning från någon. Att han inte hade tillräckligt med tålamod och började skrika när han inte kunde trösta barnet, såg han som ett misslyckande. Jag vet inte om Vanessa överreagerade när hon slängde ut honom. Som mamma ville hon skydda sitt barn från eventuella faror. Kanske var hon överbeskyddande.

2016-11-19 @ 21:07:31
Postat av: Frk Höger

Kan det ha varit så att det skulle föreställa attKirin skakade babyn? Bara att vi inte fick se det...
Jag fattadeinte heller varför Kerry skulle hjälpa Gabby med ögonbrynen när Bernice sagt nej.
Tess är skrämmande :/

2016-11-19 @ 23:00:49
Postat av: Såpa fantast

Ja, vem vet vad Tess kan ta sig till för att få Paddy för sig själv. Jag börjar bli orolig för Rhona.

2016-11-20 @ 00:18:50
Postat av: Liv

Såg inte heller att Kirin skakade babyn men han drack alkohol vilket är illa nog om man tar hand om ett litet barn dessutom blev han väldigt irriterad på situationen på ett oerhört omoget sätt. Hoppas inte att Vanessa och Adam ska bli ett par igen. Vanessa kan väl vara själv med Johnny och låta Kirin växa upp och in i sin roll innan han får ansvar. Tess känns farligare och farligare, vad ska hon nu hitta på. Känner bara att Paddy är så osympatisk att han förtjänar inte Rohna han kan gott ta tokan Tess och dra.

2016-11-20 @ 17:00:37
Postat av: Ylva

Jag känner inte till Paddys historia från början men jag tycker han börjar förändras från normal och hygglig till knepig. Vi får se...

2016-11-20 @ 17:24:36
Postat av: Anders

@Ylva:
Paddy är för det mesta rätt hyvens men det där med trohet är inte hans bästa gren. När han var gift med Emily t.e.x så vänstrade han med Viv, och han höll även på med Rhona medan hon var ihop med Marlon. Har även ett svagt minne av att han höll på med att strula runt med Delilah Dingle medan han var ihop med Toni Toni Daggert, men det var ju ett tag sedan nu så jag har glömt detaljerna runt den historien. Minns dock att det hela slutade i tårar och att Toni dumpade Paddy för att sedan pysa iväg till Portugal. Portugal och Spanien verkar f.ö vara standarddestinationen för karaktärer som lyckas att sluta i serien utan att bli mördade eller massakrerade i olyckor. Snart så kan dom starta upp en helt ny by där nere! El Emmerdallio del sur! :D

Paddy är trevlig och reko för det mesta alltså, men när det gäller sänghalmen så har han svårt att kontrollera sig (vilket iof verkar gälla för dom flesta i byn!)

2016-11-21 @ 09:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0