Kaninkokar Tess/Emma i farten

Inskrivet kl 21:34
 
Noah är fortfarande besviken över att inte få besöka sin mamma när Cain ska till Charity.
Moira säger till Cain att Charity inte får bo hos dem oavsett vad Emma säger.
 
Laurel berättar om missfallet för Nicola och att hon ångrat sig angående aborten.
 
Emma är orolig för att Charity kommer att ta tillbaka Moses när hon släpps fri men Ross tycker det kanske kan bli skönt att slippa ansvaret. Hon övertalar dock Ross till att försöka kämpa för sonen och få sitt namn på födelsebeviset till att börja med.
 
Charity frågar Cain efter Debbie och får veta att hon rest iväg. Hon säger att hon förstår Ross som försöker kontakta Debbie för det är svårt att släppa någon om man är riktigt kär. Charity vill bo hos Cain tills hon ordnat för sig när hon blir fri men han vill inte det. Hon säger att hon inte kan vara en bra mamma om hon inte har någonstans att bo. Cain är den enda som hon har kvar som kan hjälpa henne och Noah.
 
Ashley är i kyrkan när han helt plötsligt börjar gråta.  Laurel kommer in och kramar honom,
 
Cain försöker förklara för Moira att Charity borde bo hos dem men hon vill inte det eftersom Charity är förälskad i honom. Hon talar om att Charity bara manipulerar folk och att hon sålde Noah när han var liten. Noah som precis kommit hem hör detta.
 
Paddy vill inte hämta Leo så han ber Marlon men när han ska hämta Leo hemma hos Marlon så är Tess där. Hon säger, när Marlon inte hör, att hon får göra vad hon vill med vem hon vill utan att han ska lägga sig i. Paddy försöker få henne att gå men hon stannar kvar tills han går. Hon råkar komma lite för nära Marlon och är på väg att kyssa honom men han backar med anledningen att hon är gift
 
Noah svarar när Charity ringer men hon vill prata med Cain som inte är hemma. Han frågar henne om hon sålt honom när han var liten. Först nekar hon men sedan erkänner hon och Noah blir ledsen över att ingen vill ha honom. Noah packar sin väska och smiter ut.
 
Nicola är orolig för att fästa sig vid Carl för Juliette kan när som helst hämta honom. De lyckas få Juliette att komma dit så de får veta vad hon tänkt sig. Hon berättar att hennes man lämnat henne. Nicola säger att om Carl ska bo hos dem så måste Jimmy stå som far officiellt.
 
Marlon frågar Paddy om vad han tycker om Tess. Paddy blir orolig för vad hon kan ha sagt men Marlon menar att hon försökte kyssa honom. Han säger att Tess sagt att äktenskapet är olyckligt. Paddy råder Marlon att hålla sig undan.
 
Noah möter Emma och säger att hans mamma bett honom att rymma för att de ska få bo hos Cain och Moira. Emma säger att hon hjälper honom gärna så han får följa med henne till värdshuset där hon gömmer honom i ett rum.
 
Diane vill följa med Chas till rättegången som stöd även om det var knivattacken mot henne som Chas är åtalad för.
 
Emma låtsas som ingenting när hon pratar med Moira som är upprörd över att Noah rymt. Hon har kommit till gården för att prata om Moses. Hon hämtar Noah från värdshuset och kommer med honom till gården. Noah säger att han bott i ett skjul under natten. Emma säger att hon hittade honom på vägen. Hon säger att Noah kommer att må väldigt dåligt om de inte låter honom bo kvar.
 
Moira lovar Noah att de får bo hos dem tills allt löser sig.
 
Aaron ser att tillsaluskyltarna utanför puben tas ned. Han frågar Diane vem som ska köpa hennes del men hon hänvisar till Chas. Hon kommer hem efter rättegången och hon har fått villlkorlig dom. Chas är besviken över att se Robert nära Aaron när hon kommer in på puben och när Aaron tjafsar om Gordon så ber hon sin son att hitta annat boende.
 
Dan försker övertala Kerry om att Zak och Joanie inte behöver bo hos dem men hon vill inte kasta ut sitt barnbarn.
 
Lisa erbjuder Moira att låta Charity och Noah bo hos henne på gården men Moira tackar nej.
 
Nicola funderar på att sluta jobba för att ta hand om barnen.
 
Emma ber Noah att fråga efter besökstillstånd nästa gång han pratar med sin mamma.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Men ÅH vad jag blir trött på alla dessa intriger!

Vore det inte en jättebra idé att Charity bor hos Lisa? Hon kan väl behöva lite sällskap också.

Och när kommer lille Carls mamma tillbaka med konstiga krav eller andra problem? Hon kommer förmodligen att flytta in hos Jimmy och Nicola snart.

Tess har tydligen bestämt sig för att göra Paddy svartsjuk och det verkar gå bra. Eller är han orolig för att hon ska avslöja nåt?

2016-11-14 @ 13:13:11
Postat av: Ylva

AnnaS: jag tycker också att det vore naturligast att Charity och Noah bor hos Lisa.

Mitt hatobjekt Emma är verkligen elak:)

2016-11-14 @ 14:05:00
Postat av: jag bara

Jag tycker överhuvudtaget att det är så konstigt med alla som blir inneboende hos varandra. När det är ungdomar förstår man, men alla vuxna människor som flyttar ut och in, jag skulle bli vansinnig med massa inneboende. Bygg ett flerfamiljshus i Emmerdale!

2016-11-14 @ 14:36:11
Postat av: Anders

@jag bara:
Familjen King byggde ett radhusområde för några år sedan, men tyvärr så flög delar av det i luften pga byggfusk. Vad som hände med husen som inte for i luften vet jag ej, men med tanke på den kroniska bostadsbristen i byn så verkar den vara bortglömd.

Emma sedan... Faen vad lågt av henne att utnyttja Noah sådär! Den räpan verkar inte ha riktigt alla indianer i kanoten om man säger så! Cathy Bates-varning på henne med sin besatthet!

2016-11-14 @ 16:34:52
Postat av: jag bara

Hade glömt det. Det blir väl intressantare intriger om alla bor ihop.

Emma är verkligen avskyvärd. Kriminell. Tänk att tas emot av henne på vårdcentralen. Skulle vägra alla injektioner.

2016-11-15 @ 11:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0