Mina barn och andras ungar

Inskrivet kl 21:12
 
Aaron tappar en tändare när han pratar med Paddy. Paddy ber honom sluta röka och vara ett gott föredöme när han nu ska bli Leos gudfar.
 
Zak ringer Belle men hon svarar inte för Lisa är i närheten. Hon säger att det är en kompis från universitet.
 
Nicola hjälper inte Jimmy med att lämna hans barn till skolan.
 
Paddy söker upp Tess för att prata med henne om referenserna. Hon säger att hon gärna hade blivit förvarnad. Paddy talar om att han gärna en dag vill ha ett eget barn.
 
Kirin ignorerar Rakesh när han kommer in på kaféet.
 
Adoptionsbyråns tant intervjuar Aaron och han berättar allt om hur Paddy ställt upp för honom även om det varit jobbigt emellanåt. Han säger att han önskar att Paddy varit hans riktiga pappa istället.
Tess lämnar en strålande referens hon också. Hon smsar Paddy direkt efter men han är med Rhona och vill inte svara eftersom det är hans hemliga mobil som piper.  När hon inte ger sig så säger han att det är Aarons mobil som han glömt i morse. (Varför stänger han inte av ljudet på den hemliga mobilen om han inte vill bli avsöljad?)
 
Zak är orolig för Belle så han smsar henne och de ses. Hon vill dock inte följa med in för att prata för att Joane är där. Zak tar med Belle till kaféet och då ler hon i smyg. Belle vill inte att de ändrar på medicineringen bara för att hon hör röster igen. Hon säger att det är annorlunda nu.
 
Bernice ser till att Chrissie hjälper Kerry på salongen medan hon själv är på bröllopsresa.
 
Zak går till Lisa och berättar om Belles röster. Hon säger att det är Zaks fel men hon vill inte ha tillbaka Zak hemma.
 
Aaron kommer in på puben så Rhona säger att Paddy har hans mobil så han behöver inte leta längre. Han konfronterar sedan Paddy som inte vill berätta men då säger Aaron att han går till Rhona. Paddy erkänner och berättar om Tess. Aaron blir rasande.
 
Nicola är nöjd för hon ska på konferens i Barcelona nästa vecka. Hon talar om det för Jimmy som inte alls blir glad. Nicola säger att hon vill inte ha fler barn utan hon tänker ha kul i Barcelona. Laurel blir besviken på Nicola som inte är nöjd med allt hon har.
 
Pearl är nervös över att prata med adoptionsbyråtanten. Hon försöker intala sig att inte prata om Rhonas lesbiska period och tablettmissbruk men råkar givetvis nämna det ändå.
 
Belle blir förbannad när Zak och Lisa är hemma och de har ringt hennes assistent om rösterna. Hon erkänner att hon hittat på allt för att det skulle bli bra mellan föräldrarna. Lisa håller masken och säger att allt är ok men så fort Belle gått skriker hon på Zak och säger åt honom att gå.
 
Chrissie pratar med Diane om en vän som kan fixa peruker som hon kan ha när håret börjar ramla av. Diane vill hellre ha Chrissies hjälp. Robert kommer in på salongen och erbjuder sig att betala för Dianes peruker men hon behöver inte hans hjälp för när hon sålt puben så kommer hon ha råd att köpa massor av peruker. Han tackar även Chrissie för att hon ställer upp för Diane.
 
Aaron ser adoptionstanten och vill prata med henne men ångrar sig. Han får veta att det han säger sägs i förtroende och ingen får veta vad han sagt. Då erkänner Aaron att han tror att Rhona och Paddy har äktenskapsproblem och att man inte vet hur länge de håller ihop. Tanten nämner för Rhona och Paddy om att någon nämnt deras äktenskapsproblem. Rhona undar givetivs vem kan ha sagt något sådant.
 
Jimmy gör ett schema för honom och Nicola om hur de ska dela på hämtning och lämning av barn. När Nicola kommer hem så säger hon att hon vill ha fler tider för hon åker inte till Barcelona för familjen är viktigare.
 
Paddy pratar med Aaron men han erkänner inte att han sagt något till tanten. Paddy frågar då Tess som givetvis nekar. Hon säger åt honom att tänka sig för och inte göra henne till ovän.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Om Adam eller Kirin verkligen ville hämnas på Rakesh vore det en bra idé att anmäla honom för vad han gjort.

Jag vet inte hur det är i England, men i Sverige skulle han nog ha svårt att behålla sin advokattitel efter en sådan sak.

2016-11-01 @ 11:54:03
Postat av: Ylva

Jag begriper inte heller att Paddy inte lyckas ha hemliga mobilen på ljudlöst. Varför i så fall skaffa den?

Kirin verkar redan börja tröttna på att vara pappa åt bebis som kräver ständig uppmärksamhet.

Har Chrissie verkligen tid med att chefa över Kerry på salongen? Trodde hon hade fullt upp hemmavid. Särskilt nu när pappa reser bort.

2016-11-01 @ 22:20:04
Postat av: jackson

Hux flux hoppar olika personer in och vikarierar på arbetsplatser där de aldrig har jobbat tidigare inom helt andra branscher än de är vana vid/har utbildning för. Såååå himla lätt kan det väl ändå inte vara?

2016-11-01 @ 22:27:22
Postat av: Frk Höger

Har inte Chrissie egna salonger att hålla koll på? Har för mig att hon hade det när hon kom till byn.

2016-11-01 @ 22:43:09
Postat av: Liv

Men det vore ju tråkigt för handlingen om de inte kunde hoppa in här och där och hjälpa till. Bernice och Chrissie är ju ändå i samma familj nu och om Chrissie har egna salonger ser man ju ändå aldrig henne jobba i dem.

2016-11-02 @ 18:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0