23/5

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Sommaruppehåll från 26/6 till 29/8 enligt tv4.

Kommentarer
Postat av: Stina

Fattar inte hur Bob har något att göra med helikopterkatastrofen?
Varför blev han tagen av polisen, jag vet att han väntar på rättegång men vilka villkor hade han brutit mot?
Kan inte hjälpa att jag tycker synd om Chrissie, visst har hon förorsakat det, men resten var ju en olycka. Gnäll-Rachrl skulle jag gärna vara utan. Och har vi tur slipper vi Ali i framtiden. Men som de flesta av er saknar jag Ruby och Val.

2016-05-23 @ 15:56:23
Postat av: Veronica

Jag fattade inte heller vad som hände med Bob?!

Kan Rakesh berätta för Kirin någon gång? Nu vill ju Kirin ändå inte prata med honom så då in han väl lika gärna lägga alla kort på bordet. Tyckte det var rätt uppenbart idag att Kirin och Belle kommer få ihop det.

2016-05-23 @ 19:38:46
Postat av: Julia

Berodde det inte på bråket på gatan? Jag är inte haj på lagar och sådär men är det inte så att om man är "ute" innan rättegång/dom och man gör något olagligt så åker man in? (Någon med bättre kunskap kan säkert förklara bättre..).

Förstår inte varför Eric m.f blev så upprörda över tidningsartikeln, de känner Bob sedan länge och vet väl att det som stod där inte var likt honom? Tycker det ofta är så i byn att om någon gör minsta lilla fel så spelar det ingen roll vad personen gjort tidigare eller vad man haft för tidigare relation utan då är den personen typ död för en eller blir utesluten ur familjen..? (I vissa fall, typ Charity, kan det väl vara befogat men ibland är det bara löjligt).

2016-05-23 @ 20:05:54
Postat av: Yvonne Stolpe

Funderar lite på hur serien har ändrats genom åren Kommer ihåg starten på 70-talet när det mest handlade om familjen Sugden Em sävlig serie om en lantlig by där det inte hände så mycket Till vad den är i dag ibland rena rama rysaren

2016-05-23 @ 22:59:23
Postat av: Maria

Usch, saknar redan Val. Tycker hon var en spännande karaktär som verkligen bidrog. Tycker det är konstigt att hennes egna syster redan börjar prata om acceptans när det endast har gått ett dygn sedan hon dog. Att hon bråkade den sista tiden och att hon skulle vittna mot henne verkar hon inte ha dåligt samvete över. Nä Diane är riktigt illojal.

Visst verkar det vara ngt pågång mellan Belle och Kiran.

Är david och Alicia tillbaka för gott den här gången? Var är Jakey?

Det är inte troligt att Bob ska åka in tidigare för att Eric attackerade honom. Dessutom är det konstigt att hans sambo skickar honom i fängelse samtidigt som hon ska ta hand om hans barn. Inte nog med det så uppmanar han henne att träffa någon ny.

Undrar hur Pete ska stå ut med sig själv och tycker han verkligen att Debbie var värd det?

2016-05-24 @ 00:51:59
Postat av: jackson

Vill att Kirin SNART skall få reda på att han är pappa till Vanessas väntade barn, men hans hopplösa farsa gör en ju galen. Nu lär det i stället bli en fling mellan Belle och Kirin.

2016-05-24 @ 07:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0