Barnarbete

Inskrivet kl 22:20
 
Noah tvättar bilar på verkstan. Han är på dåligt humör så Ross lovar Debbie att prata med grabben. När Ross får veta att Noah är sur för att han inte får träffa sin mamma så nämner Ross att besöksordern kanske försvunnit för att Moira inte tycker om att Cain åker dit. Han säger att även om Charity och Cain bara bråkar så behöver det inte betyda att de inte tycker om varann utan tvärtom och därför vill inte Moira att de åker till fängelset. Det gör att när Noah kommer hem är han förbannad på Moira och kallar henne för kärring.
 
Chrissie kommer in på puben och berättar högt och tydligt för dem som är där att det är Aarons fel att hon och Robert separerar. Alla blir chockade och Robert som varit i lägenheten kommer ut och ber henne ta det lugnt. Chrissie är rasande och talar om att Robert och Aaron har haft en affär i flera månader bakom hennes rygg.
 
Val och Eric träffar hennes advokat som råder henne att erkänna brottet för då har hon chansen att bara få två års fängelse. Val blir förbannad och vill ha en ny advokat.
 
Bob ber Brenda att ta hand om tvillingarna och April om han får fängelse. Hon säger att självklart ska hon inte svika dem eftersom de känns som hennes  egna barn.
 
Vanessa får åka utan Adam till ultraljudet. När hon kommer hem så möter hon Adam. Hon säger att hon kanske borde flytta för att underlätta för dem.
 
Robert kommer hem till Andy som ännu inte fått veta vad som hänt men han ser på Robert att allt inte står rätt till. Robert berättar om Aaron och då inser Andy att Katie hade rätt när hon sa att Robert var otrogen. Han blir så besviken över att han och Katie varit osams sista tiden i hennes liv på grund av detta. Andy kastar ut Robert och säger att han önskar att han dödat honom den där gången för länge sen.
 
Moira får se att Cain fått en ny besöksorder. Hon lägger undan den under ett underlägg i köket. Noah kommer in och säger att han ska hälsa på sin mamma. Cain och Ross som också kommit in tittar på honom. Moira går fram och förklarar att det inte är så lätt och att Charity älskar honom så mycket att hon kanske tycker det är jobbigt när de sedan måste skiljas. Hon säger att det är samma sak för henne när hon träffar sina flickor, att det är jobbigt när man måste åka hem igen. Noah ändrar sig och Cain tackar henne för hjälpen. När Moira sedan ska ta fram besöksordern lite senare är den borta.
 
Robert kommer till Home Farm för att försöka få tillbaka Chrissie men hon vägrar. Hon har packat ihop hans saker och säger åt honom att gå. Robert går iväg men återkommer senare och säger att han ska fortsätta jobba i företaget. Lawrence har varit hos advokaten för att få bort Robert på laglig väg men inte lyckats få det att gälla på en gång. Robert tar fram fotografierna på Cain och Chrissie och visar dem för Lawrence.
 
Bob och Val kommer tillbaka efter de inledande förhören. Bob är rasande för att Val nekat till brott. Hon säger att hon blivit lurad och sedan så skäller hon ut Diane som kommit dit. Val är så upptagen med att anklaga sin syster för att ha satt dit henne så hon inte märker att Eric får problem med att andras. Tracy som är där ser det och får Val att sluta gnälla och de ringer efter en ambulans.
 
Val vakar hos Eric på sjukhuset. Diane är där och får en rejäl utskällning av sin syster som fortsätter att skylla allt på henne. Det är till och med Dianes fel att Eric fått en attack enligt Val. Diane går därifrån när Val skriker åt henne att sticka. När Eric vaknar upp lite senare så ber Val om ursäkt för att det är hennes fel att han ligger där. Hon säger att hon kommit på den bästa lösningen för att de ska få vara tillsammans hela tiden. Hon ska fejka ett självmord och då får han en massa försäkringspengar och de kan leva ett nytt liv i Mexico.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Det finns uppenbarligen ingen gräns för hur äcklig "Val" kan vara. Ful skådis också. Skulle vara skönt att slippa vederbörande.

2016-05-12 @ 12:51:46
Postat av: Ylva

Jag gillar inte heller Val måste jag erkänna. Hon är inte ens rolig tycker jag.

Ang Robert, har han nio liv?

2016-05-12 @ 13:33:51
Postat av: Anders

Men nu så får dom väl ta och tagga ned sig litet med eländet! Mordhot, kidnappning, misshandel, rättegång, Ross som försöker att sära på Cain och Moira för Charitys räkning, två otrohetsaffärer och två skilsmässor. Allt detta på bara några avsnitt, och nu så skall Val sätta igång med ett försäkringsbedrägeri som grädde på moset!!

Jag tror att folket som skriver manusen skulle må bra av ett par rejäla nävar antidepressiva tabletter, för så här mörk har dalen inte varit sen Laurels bortbyting dog!! Depp depp depp!!

2016-05-12 @ 15:28:26
Postat av: Jonny

Har också lite problem med Val. Kanske för att skådespelaren spelar över lite. Inte lika mycket som han som spelar Jimmy. Usch, ryser när jag tänker på han.

Tycker ändå det är ovanligt dramatiskt och spännande i Emmerdale nu! Har inget emot att det är lite överdrivet.

Tycker dock lite synd om Robert. Tror ändå han är en bra (eller okej "halvbra" kille) innerst inne. Tror bara han har otur och bryr sig för lite väl mycket om vad andra tycker. Tror verkligen han bryr (brydde?) sig om Aaron.

2016-05-12 @ 19:52:44
Postat av: Anonym

Varför måste alla uppträden ske inför publik - nu inför gäster på puben?

2016-05-12 @ 21:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0