En flaska i huvudet

Inskrivet lördag 12/3 kl 18:57
 
Pga sjukdom så är det förseningar i uppdateringarna,  de kommer när jag hinner titta på avsnitten =)
 
 
Lachlan spelar sitt tv-spel som han fått av sin far. Chrissie blir förbannad och säger åt sonen att de ska gå iväg på terapin nu. Lachlan vill inte gå men när Donny övertalar honom till att spela med så de får höra vad det är de vill höra så ändrar sig Lachlan men vill endast gå med sin far.
 
Belle söker jobb i Leeds eftersom det inte finns jobb i byn. Det gör Lisa orolig för hon vill inte att dottern flyttar så hon frågar Jai om det finns extra jobb på fabriken men Jai säger nej.
 
Ali och Dan kommer tillbaka från Liverpool där Sean ligger svårt brännskadad på sjukhus. Hon vill jobba igen tills hon måste åka tillbaka till Sean. Jai blir förbannad och säger att hon inte bara kan vara ledig hur som helst och att han vill inte betala för Rachels jobb också. Ali och Rachel börjar bråka om jobbet när Ali fått veta att Rachel får bättre betalt. Hon tycker att systern utnyttjar Jai trots att hon även får pengar till Archies underhåll.
 
Georgia ska åka på kryssningen så Priya får berätta det för Rishi. Hon talar om att de ska säga farväl till Georiga på puben lite senare. Rishi kommer dit precis när Georiga ska gå till taxin. Han hinner precis säga hej då till sin fd fru.
 
Robert vill träffa Aaron på kvällen för en fin middag på stan så han säger till Chrissie att han har ett viktigt affärsmöte på kvällen och att hon inte skulle tycka det var kul att vara med. När han sedan ser hur jobbigt hon har det så ändrar han sig och säger att de kan äta middag ihop istället
 
Donny och Lachlan är inne i byn och ska gå till puben men Lachlan tvekar eftersom Alicia kanske jobbar. Donny lyckas övertala sonen till att följa med så ska han få en öl. Diane vägrar att servera öl till Lachlan även om Donny försöker få henne till det. Cain hör det och säger åt dem att lyssna på vad hon säger. Donny blir spydig och går därifrån. När de kommer hem till Home Farm så berättar de en väldigt friserad version för Lawrence.
 
James har svårt för att prata med Chas så när han kommer till gården märker Moira att något står på. Hon får honom att berätta vad som hänt. Han lovar att berätta för Chas innan någon annan gör det.
 
Emma sitter på puben och hör när Chas berättar om de nya fina underkläderna hon nyss köpt. När Ross, eller om det var Pete, frågar henne hur det är så kan inte Emma låta bli att högt och tydligt påpeka att hon inte kan hjälpa att James är svag som inte kan motstå att göra vissa saker. Hon ser till att Chas hör och förstår vad som hänt. Givetvis blir Chas förbannad och sliter ut Emma från puben. Precis då kommer James utanför så Chas får en bekräftelse på det som Emma sagt har hänt. James försöker be om ursäkt men Chas är vansinnig och packar ihop hans saker och säger åt honom att flytta.
 
Finn, Pete och Ross försöker förstå vad som hänt. De frågar ut Emma som inte alls verkar så olycklig.
 
James möter Aaron på puben och de börjar tjafsa med varann när Aaron säger åt honom att försvinna. James är på väg att gå men skriker på Aaron att ta hand om sina egna problem så Chas slipper oroa sig för honom. Precis då kommer Robert och Chrissie in på puben. Aaron som försökt få tag på Robert utan att få svar blir frustrerad över hela situationen så han tar en flaska sprit och slår i huvudet på James.
 
James förstår Aarons ilska så han går därifrån. Hans söner som precis kommit in är beredda att försvara sin far men James säger att det är okej. De går hem och James säger åt Emma att hon var ett stort misstag, att hon är som ett gift och det betyder ingenting det som hände mellan dem. Han vill att hon håller sig borta ifrån honom.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Krya på dig Marie! Kram

2016-03-09 @ 18:48:48
Postat av: Anna

Ja nog förstod man Emmas intentioner med alltihop... usch, vilket falskeligen men såå gött att hon fick sig en knäpp på näsan av James med "att hon är giftig". Hoppas dock James o Chas kan lösat.. otrohet är ju smått vardag i den där byn.

2016-03-10 @ 01:12:58
Postat av: Anette

Krya på dig Marie.

Är det någon som inte vart otrogen eller legat med nån som är upptagen i byn? Jag kommer inte på någon alls just nu.

2016-03-10 @ 07:14:05
Postat av: TinaV

Krya på dig Marie, skriv när du hinner och orkar.

2016-03-10 @ 09:07:54
Postat av: Anders

@Maria Finn har så vitt jag vet inte hunnit med att få nått på sidan av (Än så länge). Chrissie och hennes far har inte heller hunnit med några kärleksaffärer, inte heller äldsta bror Barton.

Annars så verkar byn vara minst sagt polyamorös!

2016-03-10 @ 13:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0