Ännu en otrohet

Inskrivet fredag 11/3 kl 23:59
 
Jacob mår dåligt för att David får skulden för förstörelsen på Home Farm men Alicia stoppar honom från att gå till polisen. Han går till Rakesh istället och erkänner. Rakesh ringer till Alicia och David och de kommer dit. De kommer fram till att Jacob bör erkänna brottet. Det leder till att Jacob får en varning och det gör Lawrence irriterad eftersom han ville se Jacob straffad. Chrissie påminner honom dock om att även Jacob bör få en andra chans precis som Lachlan.
 
Lachlans far Donny kommer till Home Farm för att stötta sin son. Han skyller på att han varit på affärsresa och därför inte kunde vara med på rättegången. Donny får bo på Home Farm och det stör Robert. När Aaron får veta det tror han att Robert är svartsjuk vilket han förnekar direkt.
Donny säger till Lachlan att försöka vara lite mer medgörlig och säga sådant hans mor vill höra, även om det inte är sant.
 
Carly och Jimmy är på kaféet när polisen kommer och hämtar dem för förhör eftersom Jimmys lastbil synts vid inbrottet. Även Carly har blivit identifierad av en granne till fd pojkvännen. De släpps efter en stund tack vare att Carly kunnat prata för sig. Hon råkar i bråk med Debbie när hon inte kan betala för reparationen av skåpbilen och hon försöker ta sina nycklar för att ta bilen ändå. När hon sedan är väldigt elak i orden och nedlåtande mot Brenda får Bob nog och säger åt henne att sticka, hon är inte välkommen där längre. Carly säger att han får välja mellan dem men då säger han bara till henne att gå.
 
Rhona är på gården och när hon är ensam med James råkar hon nämna att Paddy och Chas legat med varann när hon och Paddy hade en paus i förhållandet. James som inte vetat om något blir irriterad över att Chas inte sagt det. Han kommer till puben och hör när hon bokar ett hotellrum men när han frågar vem hon pratat med säger hon att det var en väninna. James konfronterar henne direkt och han tror inte på henne när hon säger att det var till dem. Han tror ändå att det var Paddy hon tänkt åka iväg med eftersom han hört henne säga att hon älskar honom. Chas blir förbannad och James går iväg därifrån.
 
Rishi försöker fortfarande uppvakta Georgia och tänker bjuda henne på en överraskning men berättar ändå att det är en luftballongstur. Georgia säger att då är det ingen överraskning längre, dessutom är hon inte intresserad. Rishi blir desperat och lyckas få upp henne i en lyftkranskorg utanför fabriken. Han vill inte släppa ned henne. Georgia blir rasande och skäller ut honom och när hon kommer ned försöker hon förklara att det de hade förr var bra men nu måste de gå vidare. Rishi blir ledsen och går därifrån. Georiga talar om för Priya att hon ska iväg på en lång kryssning i flera månader med Curtis för att komma ifrån så inte Rishi behöver må dåligt över hennes närhet.
 
Carly sover i sin bil under natten för hon har ingenstans att ta vägen. Leyla ser det och när de sedan börjar prata så lurar Carly på Leyla två flaskor parfym som inte är någon parfym. Leyla blir irriterad men de två tar ändå en drink ihop på puben. Det slutar med att Leyla tycker synd om Carly och låter henne bo hos dem i huset.
 
Victoria föreslår att hon och Adam ska ha en dubbeldejt med Finn och Darren. När Adam accepterar det utan att protestera så frågar hon honom på skoj om vem han legat med för han är så medgörlig. Adam blir på sin vakt på en gång men Vic märker inte det. På dubbeldejten får Victoria och Adam veta att Finn låtsas vara vegetarian och tycka om 80-talsmusik. De blir väldigt förvånade men Finn säger att det var sådant han sa på första dejten med Darren och nu vill han inte avslöja sanningen.
 
Emma ser att James inte mår så bra så hon bjuder hem honom på en öl. Hon lyckas få ur honom att det är struligt med Chas på grund av Paddy. Emma utnyttjar situationen och bjuder James på flera öl. När han är på toaletten och Chas ringer så trycker Emma bort samtalet. Det slutar med att James sover över hos Emma.
 
Chas blir besviken över att James inte vill prata med henne så hon tvingar Moira att följa med till hotellet istället. De kommer hem dagen efter och är väldigt bakfulla.
 
James vill inte att Emma säger något till Chas om vad som hänt. När han sedan ser Emma prata med Chas på puben blir han förbannad. Först pratar han med Chas och hon förklarar för honom att hon inte har några hemligheter för honom, inte något som gäller henne eller någon han bryr sig om i alla fall. De blir sams och James går hem till Emma för att fråga henne vad hon pratat med Chas om. Emma säger att hon inte sagt något till Chas men tycker att James måste tala om vad som hänt så han inte gör samma misstag som han gjorde förut när han varit med Moira.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Ledsen Jonas, men Carly är ju mer än lovligt korkad och elak.

Klart att James skulle ligga med Emma för att han och Chas hade ett gräl.

2016-03-08 @ 12:53:47
Postat av: Jonas

AnnaS: Carly är ju underbar. Det var fint när hon gav dum-Debbie svar på tal med kommentaren om att hon blev gravid vid nio års ålder. Dock uppskattar jag inte dissningen av Brenda.

Jag förstår inte varför Chastity inte kunde tala om för James att Paddy tog hand om Aaron förut. Om han hade vetat det, hade han nog sett deras förhållande som mindre skumt. Nej, i stället står hon och gör ankläten samt skrattar när giftermål kommer på tal. Nu försvarar jag inte James otrohet, men den hade nog aldrig hänt om hon någon gång kunde vara ärlig. Hon har definitivt inte en 40-årings mognad (något som även gäller Emma).

Stor humor när Jacob berättade för Rakesh vad David sagt om golf.

Väldigt bra avsnitt idag.

2016-03-08 @ 13:53:29
Postat av: suss

Heja Bob!!! Idag var han suverän som sparkade ut Carly ojoj vilken hemsk diva, lider verkligen med Brenda. Håller inte med Jonas lågt av Carly att dra upp att hon fick barn tidigt.
Chas tar ingen man seriöst hon är som en 20åring:-D synd på James han verkar reko, nu fick tok Emma som hon ville.
tycker oxå att det var ett bra program idag

2016-03-08 @ 23:16:26
Postat av: ELIZA

Chas- klantigt beteende...James- dumskalle...Emma- sitter på en bomb...Robert- och han ska ha åsikter om andra..?...Chrissies X- vad är det för sk*t stövel?...Han tycker uppenbarligen inte att det var sååå farligt det som sonen gjort..?...Carly- söt som en karamell, men huuur blir man så där otrevlig??..........5 förlovningar, säger väl allt.....

2016-03-09 @ 06:38:46
Postat av: Agneta

Hur kan man slänga i ansiktet på en kvinna att hon fick barn när hon var nio som om det skulle visa vilken slampa hon är. Frågan är ju: stackars barn vem våldtog henne?

2016-03-09 @ 11:13:43
Postat av: AnnaS

Chrissies ex kommer säkert att bli kvar och ställa till förtret. Jag hoppades att han skulle ta med sig Lachlan därifrån så man slapp båda. Lachlan kommer ju bara att bli uppmuntrad att fortsätta i samma stil av den där farsan.

2016-03-09 @ 11:19:43
Postat av: AnnaS

Och jag kan inte släppa hur omogen Carly är! Det är inte realistiskt att en någorlunda vuxen kvinna uppför sig som värsta sortens tonåring. Skönt att Bob sa ifrån i alla fall, men sånt brukar ju ändras i serien.

2016-03-09 @ 11:35:53
Postat av: Nyfiken Kvinna

Emma tvinga väl inte James att ligga med henne, han var ju med på det själv, dumt att skylla allt på henne bara, hoppas Chas förlåter James, han är ju trots allt en trevlig man ändå, jag tycker Chas borde visa lite mer sympati för honom men förstår att hon blev arg och besviken på han. Kom igen Chas ge James en chans att visa vad han går för fast det kanske är svårt när Emma bor i samma by så tror jag James har lärt sig en läxa nu.
Jag trodde nästan James skulle avslöja Aaron och Roberts hemlighet på puben, vet han om den igentligen?
Cat fights mellan Emma och Chas var riktig spännande!

2016-03-09 @ 13:24:53
Postat av: Nyfiken Kvinna

Oj jag men Emma tvinga väl inte James att ligga med honom.

2016-03-09 @ 13:28:22
Postat av: Nyfiken Kvinna

jag menade Emma tvinga väl inte James att ligga med honom.

2016-03-09 @ 13:31:26
Postat av: Nyfiken Kvinna

Emma och James låg med varann

2016-03-09 @ 13:36:41
Postat av: Nyfiken Kvinna

Förövrigt tycker jag det är modigt av Moira att klippa så kort frisyr, kul att hon vågar ändra frisyr ibland.
Chas tycker jag var modig som klippte lugg förut. Och Adam var snygg i sitt skägg, har han kvar det nu också? har glömt bort har inte liksom tänkt på det.
Skulle vilja se Paddy utan rakat huvud, tror han skulle passa bra med hår på huvudet.

2016-03-09 @ 14:20:45
Postat av: Gerd

James känner inte till detta om Aron det är väl bara Paddy som vet. Debbi var inte 9 år när hon blev gravid , hon var nog äldre och det var Andy som var pappan !!

2016-03-09 @ 16:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0