Besvikelser och ilska

Inskrivet fredag 11/3 kl 17:27
 
Rachel känner sig inte välkommen hemma hos Dingles när Belle pikar henne om att de hälsar på vem de vill i fängelset. När Rachel är ensam hemma tar hon en tablett ur Belles medicinask. Hon vill att det ska se ut som om Archie tagit tabletten men i själva verket spolade hon ner den i slasken. Belle kommer hem och Rachel låtsas vara hysterisk över att Archie fått tag på medicinen. Rachel skyndar sig iväg till "akuten". Belle som blir förtvivlad kan inte förstå hur det gått till eftersom hon inte lämnat medicinen framme. När Rachel väl kommer tillbaka så börjar Belle fråga ut henne om vad läkarna gjort och vilBka prover de tagit på Archie. Givetvis kan inte Rachel svara på det eftersom hon aldrig varit på sjukhuset. Rachel blir sur och när Sam inte försvarar henne så går hon därifrån.
 
Carly ska jobba på kaféet för att betala av sin skuld men hon verkar inte ha någon större lust så när hon hör att loppet är idag så kommer hon på en strålande idé att tjäna pengar på. Hon ska sälja energidryck till löparna. =) Eftersom den idén inte fungerade i verkligheten så lyckas hon få med sig Jimmy som chaufför när hon ska hämta sina saker hos sin fd pojkvän. Larmet går och en granne ringer polisen. Jimmy och Carly kommer undan men han är rasande på henne som lurat med honom till ett inbrott. Carly säger att hon bara tog det som var hennes.
 
Det är dags för halvmaran och Emma kommer med i sista stund. Efteråt så låtsas hon ha ont i benen och går och haltar för att få hjälp av James. Debbie som ser det följer efter Emma till pubtoaletten och varnar henne för att lägga an på Chas pojkvän. Debbie nämner även detta för Chas som inte alls tror henne.
 
Emma hämtar ut Leos medicin från sjukhuset och lämnar den hos Rhona. Allt för att få komma in och tala om att James är så svartsjuk men att det säkert inte är något mellan Paddy och Chas som han tror.
 
Paddy har hämtat hem Aaron från sjukhuset och Chas tackar honom för all hjälp och för att han ställer upp. James hade erbjudit sig att hämta Aaron men Chas ville inte det. När James kommer in i köket hos Chas ser han hur hon kramar om Paddy och säger att hon älskar honom. James smyger ut igen utan att ge sig till känna.
 
Sam ber Cain slå till honom inför Rachel så hon tror att han ställer upp för henne. Cain har ingen lust med det men när Sam envist tjatar och irriterar Cain så får Sam en snyting inför Rachel.
 
Jakey hör när Alicia och David diskuterar hemundervisning eller att flytta. Han frågar sin mamma om varför de måste flytta istället för Lachlan som är den som gjort fel. Han blir så besviken att han går till Home Farm när ingen är hemma och slår sönder några rum med en golfklubba.
 
David träffar Chrissie och Lawrence på kaféet och skäller ut henne för att inte hålla koll på sitt barn som gett sig på Alicia igen efter rättegången. Han hotar med att det kommer hända otrevligheter om det upprepas.
 
Lawrence och Chrissie kommer hem och upptäcker förstörelsen. De misstänker genast David så de ringer polisen och gör en anmälan. Lachlan kommer hem och givetvis förnekar han att han sagt något till Alicia. Chrissie erkänner för sin far att hon aldrig ringt Lachlans far angående rättegången.
 
Jacob erkänner för David om vad han gjort på Home Farm. Polisen kommer för att arrestera David och när han sedan kommer hem efter förhöret är Alicia förtvivlad. Hon försöker förstå varför David gjort som han gjort. Han säger inte så mycket men Jacob som hör allt kan tillslut inte hålla tyst utan han erkänner för sin mamma att det var han som förstörde på Home Farm.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att slippa Marlon och Laurel idag tycker jag. Tycker synd om Alicia, David och Jacob. Vill inte att dom flyttar. Hopplösa Lachlans pappa lär väl dyka upp snart? Gillar Carly fast hon är minst sagt opålitlig. Emma är helskum:(

2016-03-07 @ 18:58:33
Postat av: Ylva

Nu blev jag anonym igen. Sorry!

2016-03-07 @ 18:59:28
Postat av: maria

Förstår inte vad med Carly som det finns att gilla. Osympatisk, egoistisk, nedlåtande, stillös och otrevlig. Ett riktigt drägg i mina ögon. Visst är Dinglesklanen inte de mest älskvärda personerna men de har vissa egenskaper som ändå gör att man gillar dem, ngn sorts moral och lojalitet.

2016-03-08 @ 02:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0