Akta dig för sten

Inskrivet kl 19:23
 
Carly vill att Bob investerar i hennes företag så hon kan köpa hörlurar att sälja. Brenda säger nej. Sen går Carlys bil sönder och då behöver hon pengar till en ny. Bob lovar henne pengar som han tar från tvillingarnas utbildningsfond men hon får inte säga något till Brenda. Bob som vill hjälpa till påpekar att Adam har en skåpbil hon kan köpa. De åker till skroten där Adam har lämnat sin nya vakthund, Scrappy. Bob och Carly tar skydd i den illaluktande skåpbilen. När Bob svarar i Carlys mobil får han veta att hon tänkt sticka till Rio. Han blir besviken men säger att klart hon ska lämna dem även om han sett fram emot att hon stannat. Han kommer hem till kaféet och berättar för Brenda vad som hänt. Precis då dyker Carly upp, hon har ångrat sig och vill stanna.
 
Pearl hjälper till med matlagning och annat hushållsarbete. Hon erbjuder sig att ta hand om små kattungar som behöver hjälp med matning under natten. Tillslut så inser Paddy och Rhona att om Pearl ska bo där hos dem måste hon känna sig hemma. De säger åt henne att hon inte måste göra allt och att hon får göra sig hemmastadd. Pearl tar glatt fram en gammal lampa hon vill ha framme, till Paddys och Rhonas förtret.
 
Ashley och Doug kommer hem till Marlon och Laurel för att stötta Marlon med att hjälpa Laurel. Hon förnekar givetvis att hon har problem. Tillslut erkänner hon att hon har problem med livet, inte alkoholen. Hon vill att Marlon och hon reser bort några dagar för det är vad hon behöver. Marlon ställer upp på det och ordnar med barnvakt. Rhona varnar honom för att det kommer inte hjälpa Laurel för när de kommer hem igen kommer problemet att kvarstå. Hon råder honom att göra ett test så han lämnar en flaska vodka under diskbänken som Laurel hittar. Hon inser att han testar henne så hon rör inte flaskan.
 
Chrissie, Lawrence och Lachlan kommer hem från semestern. Hon mår inte bättre efter att ha varit iväg eftersom hon kände sig ensam utan Robert vid sin sida emot Lawrence och Lachlan. Lawrence råder henne att kontakta Donny, Lachlans far. Han säger att Lachlan kommer att fråga efter honom.
 
Alicia får besök av Chrissie i butiken och hon bestämmer sig för att stötta Chrissie nästa dag när Lachlans rättegång börjar.
 
James söker upp Emma för att få henne att skriva på skilsmässopapprena.
 
Chas märker Aarons oro när Robert kommer in på puben. Aaron går iväg så Chas följer efter honom. Det visar sig att Aaron ska ut och springa. Chas tvingar honom att vänta på henne för hon ska följa med. Hon vill prata med honom så mitt ute i skogen konfronterar hon Aaron angående Robert. Aaron blir förbannad och springer iväg. Han fastnar i en trädrot och ramlar. När han tar sig loss rasar han ned för en slänt och slår huvudet i en sten.
 
Chas som kommit hem pratar med Paddy om sin oro för Aaron och Robert. Paddy kramar henne som tröst men precis då kommer James in. Chas vill inte prata om vad som är fel. Dagen efter måste hon dock erkänna för James att hon är lite orolig för Aaron som sagt att han ska sova hos Adam. När Adam går förbi och talar om att Aaron inte varit hos honom så blir hon mer orolig för att Aaron är hos Robert.
 
Robert kommer in på kaféet och när Chas kommer dit strax efter frågar hon honom om Aaron varit med honom. Han vill att hon pratar lite tystare. Hon får veta att Aaron inte varit med Robert så då blir de oroliga båda två. De åker till skogen där Chas och Aaron joggat. Hon är irriterad och skyller på honom att det är hans fel att Aaron är borta och mår dåligt medan han skyller på henne. Chas säger att i morgon ska hon tala om för Chrissie om vilken skitstövel hon är gift med. När Chas sedan vänder ryggen till så lyfter Robert upp en stor sten och ska precis slå till henne när de hör Aaron svara på henns rop. De hittar Aaron och ringer ambulans som kör iväg med honom till sjukhuset. Hon säger till Robert att hon ser hur mycket han bryr sig om hennes son men det kommer inte att hindra henne från att prata med Chrissie.
 
Visst kan det vara svårt för manusförfattarna att hitta på helt nya händelser efter mer än 40 år men de borde väl kunna hitta lite mer lycka, ett normalt bröllop och en inte så spektakulär barnafödsel...
Lite mer lugnt vardagsliv med roliga kommentarer, tack!
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Detta börjar bli smått löjligt. Har de ingen fantasi när samma skeende upprepas i det oändliga.

Nu måste någon i ledande ställning i Emmerdale se till att sätta ett par stadiga karlar, med hjälm som skydd, till att forsla bort ALLA stenar ovan jord. Ingen snubblar utan att falla så illa så de slår i huvudet i dessa illvilliga stenar. Maken till otursdrabbade invånare. Om de inte slår huvudet i så de dör eller skadar sig, så drabbas de av mordlusta vid åsynen av en sten i lämplig mordstorlek. Alla lösa stenar i den storleken måste också bort å det snaraste.

2016-03-03 @ 13:58:04
Postat av: Jonas

Laurel påminner om en orm. Det är hennes märkliga näsa som får henne att se väldigt lömsk ut. Marlon får dock skylla sig själv, då han köper det mesta den falska munnen säger.

Carly var så fin och änglalik när hon kom tillbaka till byn och lovade att betala tillbaka pengarna.

Christine borde, vid 40 års ålder, inte vara så beroende av sin far. Hon försöker ju tvinga honom att medge att hon gjorde rätt ang. Lachlan.

2016-03-03 @ 15:53:59
Postat av: Anonym

Niitta: Skrattade högt åt ditt sten-inlägg! Tänkte i samma banor ang alla stenincidenter i serien:)

2016-03-03 @ 17:32:46
Postat av: Ylva

Det var jag som blev Anonym

2016-03-03 @ 17:33:54
Postat av: maria

Jonas: kan bara hålla med dig om Laurel. Tycker hon är riktigt otäck, en riktig häxa. Konstigt att ingen förutom Rhona verkar förstå att hon är en alkoholist. Känns som alla tror att Laurel är så gullig för att hon pratar med bebisröst och springer runt i blommiga klänningar och tantkoftor.

2016-03-03 @ 23:15:05
Postat av: Peter H

Det kanske inte är så lätt att förstå att någon plötsligt är alkoholist efter ett par veckors drickande. Det är snabba ryck i den här serien.

2016-03-04 @ 00:28:48
Postat av: Jonas

Jag vet inte ens om Marlon skulle förstå om han hittade de tomma flaskor som Laurel har slängt ute i naturen (hennes lilla gömma med tomglas).

2016-03-04 @ 09:13:24
Postat av: Anna E

Hittade din blogg härförleden och blev så glad! Följde serien när jag var mammaledig, men när jag började jobba igen i maj förra året gick det inte mer. Har bara kunnat kolla sporadiskt sen dess, men nu har jag läst ikapp allt så jag fattar vad som hänt. Stort tack till dig som gör detta, kan ju inte låta bli att vara nyfiken på hur det går... :)

2016-03-04 @ 09:57:18
Postat av: linda

Är också så trött Laurel samt Paddy,, han tycker sig vara en pappa till Aron,???,Så Anna du kan se på Hem Till Gården i tv4 play,, det är gratis,, ,,jag brukar kolla på play på kvällen

2016-03-04 @ 21:00:10
Postat av: Viola

Paddy och Aaron kom varandra mycket nära under tiden Chas, Aaron och Paddy bodde tillsammans. Paddy är som en far för Aaron så det är helt naturligt att han bryr sig, det är ömsesidgt.

2016-03-05 @ 00:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0