Utpressning både hit och dit

Nu verkar det som om Tv4 inte lägger upp nya avsnitt på play så att tv-sändningen hinner ikapp.
 
Inskrivet kl 13:54
 
Alla pratar om Lachlan och det som står på Internet om honom. När Harriet får höra det konfronterar hon Alicia på en gång. Hon påpekar för Alicia att det går att spåra inlägget via IP-nummer om hon inte gjort det anonymt. Harriet råder Alicia att prata med Chrissie.
 
Finn lyckas få Emma att erkänna att hon tog passet för Chas. Han hotar med att berätta allt för James om inte hon gör det.
 
Chas lyckas övertala Debbie till att få ordna en förlovningsfest.
 
Pete hittar den svarta klänningen Debbie hade på sig vid rånet men han vet inte om att det inte är hennes klänning så han ber henne ha den på sig på förlovningsfesten. Debbie blir irriterad över att han rotat i hennes garderob även om han letade efter en mobilladdare.
 
Debbie ger klänningen till Ross när hon ser honom på puben. Ross säger att han gärna gör det igen för vem vill inte ha roligt på ett lyxhotell. Hon svarar att det får aldrig hända igen det som hände. Emma står en bit ifrån och hör allt.
 
Emma konfronterar Ross om händelsen på puben. Han säger att inget hänt speciellt det hon tror. Emma säger att det vore trist om Pete får reda på något för det skulle krossa honom så hon vill att Ross ser till att Finn inte säger något om passet till deras far.  Ross pratar med Finn och säger att om James får reda på vad som hänt skulle han stanna hemma från affärsresan och därmed förlora massa kunder så det är bäst att inget säga. När James ska åka så håller Finn tyst så Emma tackar honom men han svarar att han gjorde det för Ross skull.
 
Robert mår dåligt över att Chrissie inte vill ha tillbaka honom och han inser att han kommer att förlora allt även jobb och he:m. Han super sig full och hotar Ross om att ska ha tillbaka sina pengar.
Aaron ser den fulle Robert ragla omkring i byn så han hjälper honom hem till puben. När Robert lugnat ned sig kysser han Aaron. Chas ser det och blir orolig över att de skulle vara ihop igen men när hon frågar Aaron så förnekar han. Hon konktaktar Paddy och berättar om hur svårt det måste vara för Aaron med att ha Robert boende där så hon ber Paddy att låta Aaron bo hos dem så länge.
När Paddy och Chas lämnar fram förslaget för Aaron blir han irriterad över att de först övertalat honom om att vara stark och bo kvar men sedan vill de att han flyttar ändå. Han säger att han måste prata med Chrisse för att lösa problemen.
 
Lachlan är på väg hem från skolan när tre killar omringar honom och börjar kalla honom för perverst slemmo. Belle ser det och stoppar dem. När Lachlan inte fattar varför killarna gett sig på honom så får han följa med hem till Belle för att se vad det står om honom på Internet. När han verkar mer oroad över vad som kommer att hända med honom så blir Belle förbannad och skäller ut honom. Hon berättar om hur jobbigt det är att vara familj till ett brottsoffer som bara velat väl men blivit utnyttjad ändå. Att det nästan splittrat deras familj så hon känner ingen sympati för honom och hans lidande.
 
Ashley besöker Laurel för att ge henne lite lasagne som han lagat. Hon vill fortfarande inte ha någon hjälp. Laurel fortsätter sitt drickande och struntar i allt.
 
Debbie söker upp Emma för att be henne att inte komma på förlovningsfesten men Emma kör samma utpressning där som till Ross, att det vore synd om Pete får reda på vad de gjort. Det gör att Emma kommer att gå på festen, för att visa Debbie sitt stöd.
 
Dan hör när Kerry klagar på att hennes chef Bernice kan vara ledig så mycket men ändå tjäna pengar. Han bestämmer sig för att söka till college för att plugga företagande och entreprenörskap så han kan bli sin egen chef så han kan betala för Seans eftervård och ett nytt hus.
 
När Lachlan är på väg hem efter att ha varit hos Belle så möter han grabbarna igen. Nu är de några fler och de börjar återigen att hacka på honom. Alicia som kommer med bilen ser dem och stannar till för att rädda Lachlan. Hon tappar bilnycklarna som hamnar under bilen när de rusar till den för att ta skydd. Lachlan ber om ursäkt för allt han gjort och att han gjort det värre när han ljugit om det efteråt. Han verkar uppriktigt ledsen för det som hänt och erkänner att en vän fått honom att förstå hur illa han gjort henne. Alicia blir glad över att höra hans ursäkter för det är det enda hon velat ha och att han inser att han gjort fel så det inte händer igen.
Hon erkänner att det var hon som postade inlägget på Internet. Lachlan blir förvånad men inser varför, nu villl han bara att de försöker glömma allt för att gå vidare. David kommer förbi och blir rasande när han ser Lachlan i bilen men Alicia ber honom att ta det lugnt för att de rett ut allt nu. Lawrence som också går förbi tar hand om Lachlan.
 
Polisen kommer till Alicia för att prata med henne angående inlägget de spårat till henne. Hon får bara en varning och så måste hon lova att inte göra om det.
Hon pratar med David om att hon vill att de säljer butiken och flyttar till solen.
 
Aaron söker upp Chrissie på Home Farm. Han pratar med henne om hur dåligt Robert mår. Chrissie är först inte intresserad av att prata med honom men när han erkänner att han var den andra som var med på inbrottet så börjar hon lyssna. Han talar om hur dåligt Robert mådde efter inbrottet men att han inte kunde visa det, allt han gjort var för att han älskar henne.
 
När Aaron kommer tillbaka hem berättar han för Robert om samtalet med Chrissie. Han säger att han sagt allt om inbrottet och att han berättat hur dåligt Robert mår och att han fick överdriva en hel del för att få henne att förstå. Aaron tror att Chrissie lyssnat på honom så hon kommer nog att ta tillbaka Robert.
 
Chrissie som precis var på väg till Robert hör hans och Aarons samtal. Hon hör när Aaron erkänner att han överdrivit om hur illa Robert mått. Chrissie går in till dem efter ett tag men hon säger inget om det hon hört. Hon säger bara till Robert att komma till Home Farm nästa dag för att de ska kunna prata.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

När ska klåparna på TV4 komma i kapp med sitt eget Play?

2016-03-29 @ 13:55:49
Postat av: Jonas

Svaret är tydligen idag.

2016-03-29 @ 14:05:01
Postat av: jackson

Falskare skata än lilla Emma får vi nog leta efter! Man lurar sig hela tiden av hennes väna anlete. Usch och fyyyyyyy för henne!!!!!

2016-03-29 @ 16:51:40
Postat av: Nina

Är det därför jag inte kan se på Play!
Hoppas att vi kan se snart...

2016-03-29 @ 21:22:18
Postat av: jackson

Sändes några avsnitt på långfredagen?

2016-03-29 @ 22:27:58
Postat av: FrkHöger

Nej, det visades i torsdags och igår. De avsnitt på play som finns sen i torsdags är avsnitten som visades på tv igår så därför har de inte lagt ut några nya avsnitt. De låg ju lite före på play iom att det utgick i tv:n efter terrordåden men nu är det rätt.

2016-03-30 @ 05:25:54
Postat av: Anders

Ojojoj! Nu är Robban kokt! Chrissie såg minst sagt ond ut när hon fick höra sluttampen av Roberts och Arons samtal!! Nog för att han förtjänat det flera gånger om vid det här laget, men jag kan inte låta bli att tycka litet synd om honom ändå.

2016-03-30 @ 05:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0