Fylleslag

Inskrivet kl 23:43
 
Adam säger till Vanessa att han ser det som om barnet inte är hans. (Nu ja men sen då när han ser barnet? Ja det behövs väl lite handling att spinna vidare på) Då passar Vanessa på att prata med Kirin. Hon är mycket snabb med att säga att hon är gravid och tänker behålla barnet och att han får två dagar på sig att tänka hur han vill göra om han vill vara delaktig eller inte. Sedan rusar hon iväg därifrån. Kirin blir förbannad över att hon är så omogen. Han vill dock ta sitt ansvar även om det inte var vad han räknat med.
 
Ali och Dan åker till Liverpool för att få veta om Sean kommer att få men resten av livet. När de kommer hem är de ledsna och Ali anklagar Dan för att det är hans fel som tillät Sean att ta värvning. Kerry eller Ruby säger att olyckan hände inte när han var på övning utan när de var ute och åkte bil på fritiden.
 
Tracy kommer till skroten och kastar sig över jobbet som assistent på åkeriet. Jimmy som har massor att göra finner sig till sist i det och låter henne jobba. Han söker upp Jai för att få referenser till Laurel. Jai säger som det är att hon kommit till jobbet onykter. När Laurel kommer till skroten för att höra om jobbet så säger Jimmy att hon inte får det. Laurel blir givetvis ledsen och besviken. Hon går hem och dricker upp Dougs vin (som kommit hem till dem eftersom hans nya adress inte blivit ändrad) till vinklubben. Marlon är på jobbet och litar på att hon hör av sig om hon får det jobbigt.
 
Val blir besviken när hon hör att Tracy fått jobb på åkeriet. Hon och Eric säger att då måste Tracy flytta från värdshuset eftersom rummet tillhör tjänsten. Tracy lyckas övertala Jimmy om att få bo hos honom och Bernice. När Val får veta det blir hon ännu mer besviken och ledsen.
 
Laurel dricker upp tre flaskor vin, skäller på April som vill göra läxan med henne och somnar tillslut på soffan där hon kräks och nästan kvävs. April upptäcker henne och ringer efter ambulans. Arthur springer till Marlon på puben och talar om vad som händer. Marlon följer med till sjukhuset och när Laurel vaknar till vill hon ha mer vin. Sedan börjar hon sluddra om att inget säga till Marlon. Doug kommer till sjukhuset och får veta från Marlon om att socialtjänsten kommer att bli inkopplade på grund av händelsen.
 
April är ledsen för hon tror att Laurel har dött. Bob som får ta hand om henne tröstar henne och berömmer henne för att ha räddat Laurel.
 
Paddy och Rhona är hemma hos Marlon och städar upp efter Laurel. Marlon kommer hem och han erkänner för dem att han inte vet om han kan fortsätta vara gift med Laurel eftersom han inte vill utsätta barnen för detta en gång till.
 
 
 
Jag var väldigt okoncentrerad idag när jag såg avsnitten för jag orkar inte med allt elände, tyvärr... så jag kan ha missat massa av det som hänt eller missuppfattat händelser.
Ni som saknar Carly som ögongodis kan ju titta på svt play på Plus för jag håller med om nya programledaren är lik henne.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vad tror ni? Kommer Marlon att lämna den långnästa fyllehunden, som han hotar med?

Blev förvånad över att Jai gav Laurel så goda vitsord (capable), med tanke på att hon misskötte sitt jobb gravt.

Varför får vi aldrig se Carly nuförtiden?

Tracy är sanslöst irriterande.

2016-03-17 @ 14:33:10
Postat av: Ylva

Laurel drack alltså 3 flaskor vin när hon var ensam med barnen? Antar att äktenskapet inte kommer att hålla.

Håller med om att Tracy är jättestörande. Ali är inte heller särskilt charmig.

2016-03-17 @ 14:57:25
Postat av: Nyfiken Kvinna

Nä jag tror inte Marlon lämnar Laurel, han är för snäll för att göra något sånt mot henne.
Hon är nog en prinsessa i Marlons ögon skulle jag tro.

2016-03-17 @ 15:27:23
Postat av: Jonas

Ja, Ali är hemsk. Jag förstår inte hur Ruby står ut.

Har svårt att tänka mig att Laurel fick i sig tre flaskor vin, då hon brukade blir jätteberusad på betydligt mindre än en flaska. Måhända har hon fått upp sin toleransnivå en bit, kanske.

2016-03-17 @ 16:45:07
Postat av: Anders

Ja nu har Laurel verkligen gjort bort sig! Jag antar att hon kommer att försvinna in på torken några veckor, då även en rutinerad skådis som Bellamy måste få ha litet semester ibland. Någon skilsmässa från Marlon tror jag dock inte på, då manusförfattarna för det första har investerat flera år på att få ihop paret, och för det andra har förvandlat Marlon till en übervelig mespropp i elitklass!

Håller med Jonas om att Carly är för osynlig! Förutom att hon är rätt snygg så verkar hon vara en rätt kul karaktär, men så är jag ju också litet svag för småskurkarna i byn så länge som dom har litet karisma! Tracy skulle ha kunnat fylla den funktionen men hon är helt enkelt för okarismatisk för att passa mig! Det skall bli kul att få se vad Carly lyckas att ställa till med i framtiden!

2016-03-17 @ 18:11:50
Postat av: Nina

Tycker dock att Laurel gjorde en fantastisk rollprestation idag för att inte tala om lilla April❤👌

2016-03-17 @ 19:33:56
Postat av: ELIZA

Har inte sett igår eller idag...Nuu väldigt nyfiken på vad Fyllehunden ((underbart uttryck)) Laurel gjort.. tryckt i sej 3!!! vinflaskor?? Whaoo...Så nu har vi 2 gentlemän som gillar Carly...Kul!!

2016-03-17 @ 20:41:08
Postat av: Niitta

Jag tycker att det är fruktansvärt att kalla någon, även när det bara är en rollkaraktär för långnäst fyllehund!!!!
Vad har näsan med något att göra? Måste alla skådisar operera sig för att duga? Skämmes!!!

2016-03-18 @ 06:24:38
Postat av: ELIZA

Tycker också att man kan hoppa över hur dom ser ut...Men Fyllehund går an, för det är bara en rollkaraktär, precis som du säger...Och Jonas: nog vet Du väl att ju bättre vitsord man får av föregående arbetsgivare, ju mer vill dom bli av med en...Ungefär..."Hen" är jätteduktig, men anställ eländet du....

2016-03-18 @ 06:59:51
Postat av: Jonas

Niitta: "långnäst" ("den långnästa" i bestämd form) är ett adjektiv som beskriver någon som far med osanning. Tänk Pinocchio.

ELIZA: möjligt, men i det här fallet är ju Jai redan av med henne.

2016-03-18 @ 08:29:36
Postat av: Niitta

Jag har inte skrivit "den långnästa" i bestämd form, så rättelsen var oadekvat. Har ej hört att långnäst skulle ha betydelsen lögnare, känner till Pinocchio. Att "få stå där med lång näsa" tror jag bestämt betyder ungefär, snopen, lurad.....

2016-03-18 @ 11:10:42
Postat av: Jonas

Niitta: JAG skrev "den långnästa", så det var ingen rättelse utan en förklaring.

Nu kommer en rättelse: det heter inadekvat, inte oadekvat.

2016-03-18 @ 11:29:09
Postat av: Anders

@Niita: Långnäsa är som Jonas skriver ett av många uttryck för just lögnare (Iaf i Stockholmstrakten), och att sedan Laurel råkar ha en lång näsa rår varken Laurel eller Jonas för:)

@Nina: Ja både Laurel och lilla April stod för enastående skådespeleri! Mycket duktiga båda två! Marlon dock spelade över ganska så rejält, men det är man ju van vid hahaha.

2016-03-18 @ 11:44:19
Postat av: Jonas

Marlon är, liksom Nicolas Cage, överspelens mästare.

2016-03-18 @ 14:15:26
Postat av: ELIZA

Nicolas Cage?...Lika snygg i mina ögon som Carly i dina...Skit samma om dom är så stora skådisar.. Ha ha ha ....

2016-03-18 @ 19:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0