En livsstilsassistent

Inskrivet kl 22:58
 
Chas och Aaron ska dricka kaffe eller te hemma men har ingen mjölk. (Hmmm... bor de inte på en pub med pubkök? Kan de inte ta några deciliter därifrån precis som de tar vin och sprit lite hur som?)  Robert kommer in och då får Aaron bråttom därifrån.
 
Chrissie vill inte prata med Lawrence om vad som hänt mellan henne och Robert. När Robert kommer dit så försöker han be henne om ursäkt men hon vill inte veta av honom. Robert är självgod när han påpekar att hon inte sagt sanningen till sin far men då svarar hon att det är för att hon skäms.
 
Rakesh ordnar överraskningsfest för Kirin på puben. Vanessa har svårt att koncentrera sig och hon låtsas dricka alkohol. När hon träffar Adam utanför toaletten tackar han henne för nu behöver han inte tänka på äldre kvinnor längre.
 
Bernice vill att de anlitar städhjälp, eller livsstilsassistent som hon kallar det, men det får inte vara Tracy. Hon sätter upp en lapp på kaféet men Tracy plockar bort lappen så fort Bernice gått. För att visa sin förträfflighet så gör Tracy inbrott hos Jimmy för att städa i smyg.
 
Marlon och Laurel kommer hem från sin minisemester. Hon ska prata med Bernice om att inte fortsätta med försäljningspartyna utan istället kanske satsa på att ha försäljningen på förmiddagarna med kaffe istället. Bernice vill inte det för hon har gett Kerry uppdraget eftersom hon inte litar på att Laurel dyker upp. När hon säger nej till Laurel kommer hon på att jobbet som livsstilsassistent finns så hon råder Jimmy att anställa Laurel.
 
Laurel får göra en anställningsintervju med Jimmy men han har valt att de ska sitta på puben. Hon får ett glas vin som hon inte rör. Marlon som ser vinglaset blir orolig men då förklarar hon för Jimmy varför hon inte kan dricka. Han blir glad över hennes ärlighet.
 
Jimmy och Bernice kommer hem och upptäcker inbrottet/städningen. Tracy kommer ned för trappan och talar om att hon vill visa dem hur bra hon är. Bernice säger att jobbet redan är tillsatt av en annan. Jimmy vill dock ge Tracy betalt för dagens städning men hon vill inte ta emot allmosor, hon ville ha ett jobb.
 
Aaron frågar Paddy om ett lån för att kunna resa iväg ett tag för att det är jobbigt när Robert bor i samma hus. Paddy råder honom att prata med Robert för att kunna stanna istället eftersom det inte blir lättare när han kommer tillbaka. Aaron väljer att stanna så när han träffar Robert, som ber om ursäkt och vill fortsätta som förr, så säger Aaron nej. Han gör slut med Robert.
 
Vanessa har berättat för Rhona om graviditeten. Hon talar om att hon inte kan behålla barnet men när hon senare ser Leo och Marlon leka i parken så ändrar hon sig. Vanessa säger att hon ska berätta för Kirin först men när hon försöker prata allvar med honom på kaféet så tror han att hon ska dumpa honom. Vanessa förnekar det men hinner inte säga mer för Pearl kommer in och skäller ut henne för att de har mycket att göra på kliniken.
 
Vanessa kommer till gården för att prata med Adam. Hon talar om att hon är gravid och att han lätt kan förstå att han kanske är far till barnet. Dock vill hon att han inte säger något till någon, utan han ska avsäga sig allt som har med barnet att göra. Givetvis kan inte Adam bestämma en sådan sak direkt men hon säger att det är upp till honom om de andra ska få reda på något och därmed förstöra flera andras liv. Hon kan tänka sig hålla tyst och låta Kirin tro att det är hans barn.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Vanessa vilket dilemma du hamnat i, jag trodde först hon skulle prata med Kirin, men nej hon väljer att berätta för Adam först istället, undra vad Kirin säger om graviditeten när han får höra att Adam kan vara pappa till barnet, jag hoppas inte Kirin gör slut med Vanessa.
Aaron vet verkligen inte vad han vill med Robert, tror inte han lyssnar på Chas råd att lämna honom.

2016-03-16 @ 13:36:26
Postat av: Niitta

Ovanligt fertila män i Emmerdale. Kvinnorna blir gravida på löpande band. Och ofta efter "one night stands".

2016-03-16 @ 19:35:53
Postat av: Ylva

Stämmer. Medan dom som verkligen vill ha barn hamnar i klimakteriet när dom är runt 40 år (Nicola och Jimmy)

2016-03-17 @ 10:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0