Plötsligt frieri

Inskrivet kl 14:31
 
Debbie frågar Pete om vad han skulle göra om han fick oväntat tillskott i kassan. Han svarar att han vill ut och resa med henne och barnen och betala av på huslånet. Debbie talar om att hon skulle vilja gifta sig. Pete blir förvånad men sedan glad. De bestämmer sig för att gifta sig. Ross som kommer dit gratulerar sin bror lite spydigt med "Grattis mr Dingle".
 
Lawrence ska lämna sin bil hos David och Alicia för att få den tvättad av Jacob. När Alicia hör att Lachlan ska vara kvar i byn så blir hon förbannad och irriterad. Hon säger åt Lawrence att tvätta sin bil själv för Jacob ska inte behövas straffas två gånger i och med att Lachlan stannar, det är straff nog.
 
Robert hör när Chrissie nekar Ross pengarna som saknas efter rånet mot Donny.  Ross som möter Chrissie i byn lite senare drar med sig henne hem för att tala om att han ska ha sina pengar. När hon vägrar så erkänner han att det var han som gjorde inbrottet på Home Farm men att det var för att hennes man bett honom göra det för att kunna spela hjälte själv.
 
Vanessa planerar att resa bort med Kirin på hans födelsedag. Hon bokar hotell i Skipdale, trots att han skojat om att han vill ha en ny dator.
 
Debbie och Pete firar sin förlovning på puben. Alla gratulerar dem, även Cain trots att han först ser ut att tveka. Ross pratar med henne utanför toaletterna och säger att hon gör ett misstag, tänk om han vill få en enda chans att bevisa det. Debbie svarar att hon skulle ändå välja Pete.
 
Robert kommer till puben och ger Ross de 5000£, han skulle ha fått av Chrissie, i smyg. Ross blir förvånad men tar tacksamt emot pengarna. Precis då får Robert sms från Chrissie om att komma hem för hon vet vad han gjort.
 
Chrissie konfronterar Robert men han nekar. Hon tror honom inte utan vill att han säger sanningen. Tillslut så erkänner Robert att han bett Ross göra inbrottet men att han inte vet vem som var med honom  och att det inte var meningen att någon skulle bli skadad. Chrissie blir besviken och ledsen och säger att hon inte tycker att Robert är den man hon gifte sig med.
 
Vanessa måste åka till gården för att kolla till en ungtjur som mår dåligt. Det blir lite pinsam stämning mellan henne och Adam som är där för att hjälpa till men det löser sig. När hon sedan kommer tillbaka till kliniken och hör Rhona prata om att sterilisera en katt så den ska slippa blöjbyten och våtservetter så får hon bråttom därifrån. Vanessa köper tre graviditetstester och alla visar samma restultat, hon är gravid. (Adams eller Kirins? Lite förutsägbart kanske...)
 
Ross försöker träffa en gammal flirt men hon verkar vara upptagen och inte intresserad. Emma kommer hem och märker att han verkar besviken. Hon pratar om Petes och Debbies äktenskap och att det kanske är fel ändå att de gifter sig. Ross blir vresig och vill inte lägga sig i.
 
Bernice stör sig på att Jimmy låter hemmet förfalla. Hon pikar honom om att han måste ta tag i städningen och få lite ordning eftersom det börjar bli hälsovådligt att vara där. Tracy som hör det erbjuder sig att städa och Jimmy blir nöjd men sedan säger Bernice nej eftersom han måste lära sig att ta ansvar själv.
 
Chrissie är rasande på Robert och vill inte att han får en chans till även om han försöker förklara och be om ursäkt. Han blir tillslut utkastad för hon vill inte ha med honom att göra.
 
Robert träffar Ross ute i byn och han begär pengarna tillbaka eftersom han skvallrat. Ross vägrar givetvis. Aaron ser dem och får veta vad som hänt.  Han säger sedan till Robert att det kanske var bra att Chrissie slängde ut honom men då blir Robert förbannad och svarar att det kommer aldig att bli mer mellan honom och Aaron. Aaron får veta att om han förstör Roberts äktenskap ännu mer så kommer det bli synd om honom.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Grattis Debbie & Pete till förlovningen!
Nu har Robert och Aaron mer möjlighet att träffas när Robert ska bo på puben.
Skönt att Alicia inte bryr sig om vad andra ska tycka om hennes utmanande klädsel hon vill bära på sig.
Vet Kirin om att Vanessa har varit med Adam?

2016-03-15 @ 15:35:14
Postat av: Jonas

Chrissie är inte direkt fager när hon förvrider sitt ansikte.

Är det Adams eller Kirins barn, Vanessa?

2016-03-15 @ 15:49:38
Postat av: ELIZA

Läste om en kvinna som fick tvillingar...barnen hade varsinn pappa...Ovanligt, men vad är inte ovanligt i den byn...? Och NEJ! Kirin vet väl ingenting..ännu...blir till att betala ett DNA test där...Vanessa, det där var klantigt...10.000 kr frågan::: vem tror Ni är pappan???? rätt svar: Omöjligt att säga nu....Jag hoppas det är Kirin, för Adam´s skull, för hur blir det med Viktoria när hon får veta??? det är väl en sak att klanta till det i sängen, men ett barn som resultat..??....

2016-03-15 @ 17:57:38
Postat av: Hedda

Preventivmedel verkar vara sällsynt i byn.

2016-03-15 @ 18:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0