Friterad mobil

Inskrivet kl 22:44
 
Priya lurar Rishi med att Georgia är på väg till Spanien för att träffa Rodney. Det gör att Rishi blir förtvivlad över att vara för sent ute med att tala om vad han känner. Priya berättar då att hon bara lurat honom för att han skulle erkänna sina känslor. Hon tror att han kan ha en chans att bli ihop med sin fd fru igen.
 
Ali råder Rachel till att söka jobb på fabriken men Jai vill inte ha henne där. Han tycker hon borde vara hemma och ta hand om Archie istället. Ali som råkat ge nästan alla i personalen ledigt över helgen får jobba själv för att klara leveransen. Jai tror att Ali gjort så för att Rachel ska få jobb.
Dan får samtal från ett sjukhus om att Sean skadats allvarligt i en bilolycka. Dan och Ali åker hastigt iväg för att vara nära sin son. Rachel berättar för Jai att Ali var tvungen att åka iväg men Jai har ingen förståelse för detta.
 
Val har dåligt samvete för att hon sårat Finn så hon söker upp Darren för att erkänna för honom vad hon gjort. Först försöker hon slingra sig med att det var en svartsjuk fd pojkvän till Finn som förstört Darrens bil men när han inte tror på henne så blir hon tillslut tvungen att erkänna. Darren blir förbannad på henne och säger att det är synd om Finn som har henne i närheten. Val bestämmer sig även för att gå ut i sin blogg och tala om hur dumt hon betett sig.
 
Adam vill erkänna för Victoria om vad han gjort men vågar inte så han lämnar ett meddelande på hennes mobilsvar. Hon missar det så hon tror att allt är som vanligt. När Chas säger till henne att Adam kommer att tro att hon bara är ihop med honom tills något bättre dyker upp så tänker Victoria till och kommer på att hon ska visa honom att hon bryr sig om honom. Hon ger Adam nycklar hem till henne.
 
Vanessa ska precis erkänna för Kirin om vad hon gjort, för att han inte ska höra det ryktesvägen från någon annan. Adam som ångrat sig och inte vill säga något stoppar Vanessa i sista sekund genom att låtsas att hon behövs på gården för att en ko råkat ut för en blodig olycka. Han får Aaron till att försöka ta Victorias mobil medan hon jobbar men han lyckas inte. Adam kommer in i köket och låtsas se en råtta och i samma sekund "råkar" han tappa hennes mobil i fritösen. Han och Aaron känner att de lyckats förstöra alla bevis så de går därifrån. Aaron missade på grund av detta en träff med Robert.
 
Doug vakar vid Laurel som sover ruset av sig på soffan. När hon vaknar så frågar han ut henne om vad som hänt. Hon skyller på Kerry som hällt sprit i glaset när hon inte såg. Doug tar med sig Laurel till Kerry för att skälla ut henne men då säger Kerry sanningen om att hon ljugit för Marlon för att Laurel bett henne. Doug och Laurel går hem och hon får förklara sig. Han säger att hon är en alkoholist men det förnekar Laurel.
 
Marlon kommer hem och märker av stämningen som är hemma. Doug får tillsut Laurel till att erkänna att hon ljugit om försäljningspartyt för att slippa bröllopet och att hon blivit rejält full på Dans fest. Marlon får Laurel till att hälla ut all sprit och vin de har hemma. Hon går till Kerry och ber om ursäkt. Harriet som är på salongen ber Laurel om hjälp med kyrkans påskbasar. Laurel kommer till församlingslokalen och när hon är ensam så tar hon en flaska vin från basarbordet. Hon häller upp lite vin i en kopp men häller ut det i diskhon, sedan står hon bara och skakar.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Adam är ju mer än lovligt dum! Vore bäst för Victoria att slippa honom.
Dessutom har han tydligen ingen koll på hur mobilsvar fungerar.

2016-03-01 @ 12:59:10
Postat av: Anette

Ja det liggs runt mer än på normala ställen helt klart. Kan man inte ha lite mer fantasi med manuset? Men iaf Kirin kommer nog inte förlåta Vanessa och Victoria förlåter inte Adam..nästa par Vick o Kirin. Sätter en femma på den. Men satan i gatan vad Jai gnäller hela tiden, han ska väl vara nöjd nu? Sonen hemma och allt, Rachel röt ifrån- till slut!
Saknar inte Debbie just nu :) Kerry växer verkligen i sin roll hon som kom in som försupen förlupen morsa till Amy. Nu byns nya moraltant?
Ja spännande hela tiden *längtar tills i morgon* ;) Klart man måste titta. Hoppas Sean klarar sig och kommer tillbaka så småningom.

2016-03-01 @ 14:02:53
Postat av: Stina

Victoria är en toppentjej, hon förtjänat en vettigare kille än Adam.
Tror inte att Vanessas och Kirrins förhållande kommer att hålla tyvärr, men jag gillar dem som par. Vanessa tillhör dem som serien som blir mer och mer sympatisk. När skall Marlon förstå att Laurel är alkoholist, men det är enklast att förneka det i det längsta. Har inte gillat Laurel de sista åren, hon bar sig bl.a. Väldigt illa åt mot Ashley. Men jag kan inte glömma vad härlig hon var i början. Hon uppträdde som bi på någons - jag har glömt vems - födelsedagsfest på puben. Det var hennes entré i HTG.

2016-03-01 @ 14:39:37
Postat av: Jonas

Utnämningen dagens idiot går till Doug, som vet att hans dotter är en fyllehund (mycket fint ord), men ändå tror att någon annan har tvingat henne att dricka.

Om inte Victoria har världens sämsta mobil, borde hon ha upp något på skärmen om ett röstmeddelande. Hon brukar ju kolla den då och då, så det känns aningen märkligt att hon inte har upptäckt meddelandet.

Dessutom, som AnnaS antyder ovan, lär meddelandet finnas kvar även om Victoria byter mobil. Det raderas förmodligen efter en viss tid dock. Räddningen skulle väl vara om hon också byter telefonnummer.

2016-03-01 @ 14:45:46
Postat av: niitta

Eftersom alla dricker sprit eller öl dagligen, är det inte helt otroligt att man kan dölja sitt missbruk så som Laurel. Jag förmodar att det inte är lättöl i stopen på Woolpack, där sitter ju hela byn och skålar dagligen. Undra på att de har dålig impulskontroll, och att ideerna de får inte alltid är de bästa.

2016-03-01 @ 15:30:04
Postat av: ELIZA

Ja , vilket dj**la svammel...Med det mesta...Måste man gifta sej inom någon viss tid, i England efter förlovning?? Undrar varför dom inte kan ha en ring på fingret, tills dom är redo för att gifta sej...? Inte för att jag tycker att dom ska gifta sej överhuvudtaget, Adam är alldeles för yvig och barnslig...Helt i det blå...Och så klart att "ALLA" kommer att få veta vad som hände mellan Vanessa och Adam...Helst då på puben...Håller helt med Jonas idag, om Doug och "fyllehunden"...

2016-03-01 @ 20:35:22
Postat av: Alexandra

Förstår inte vad folk pratar om. Victoria och Adam är nästa den stora anledningen till att jag ser på Emmerdale nu mera 😆

2016-03-05 @ 13:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0