Bara massa lögner

Inskrivet söndag 13/3 kl 12:49
 
James har fått sova hos Debbie och Pete utan hennes vetskap och hon blir inte glad när hon upptäcker det. James hör det och talar om att han tänker ta in på värdshuset istället. När Chas får veta det blir hon glad över att Debbie står på hennes sida och inte hjälper James.
 
Pete som märker hur dåligt hans far mår pratar med Debbie och säger att han lovat James att få sova hos dem i några nätter till. Han säger att hon borde tänka på vad hennes mamma gjort mot henne som hon har förlåtit, bland annat lämnat ifrån sig henne när hon var liten och nästan gift sig med hennes pojkvän. (Michael var väl Charitys pojkvän först och varken han eller hon visste väl att han var otrogen med hennes dotter?)
 
Polisen kommer till puben för att ta Aaron till förhör för flaskincidenten. Chas blir vansinnig när hon upptäcker att det är Emma som ringt så hon kastar en öl över henne. Aaron som är villkorligt frigiven svarar knappt på frågorna men efter en stund får polisen ett samtal från James om att han inte vet vem som slog honom med flaskan men han vet definitivt att det inte var Aaron.
 
Emma får reda på att James hjälpt Aaron och hon blir inte alls glad. Hon går till Val för att prata skvallra lite, hon hintar om att hon och James varit ihop sedan hon kom till byn och att de nu väntar på att allt ska lägga sig innan det blir officiellt ett par. Emma säger att hon kan vänta hur länge som helst eftersom kärleken kommer att segra tillslut.
 
Kerry frågar Priya om inte Ali kan få mer ledigt för att besöka Sean. Jai får veta det och säger åt henne att hon inte får ledigt. Även Lisa frågar Priya om inte Belle kan få jobba extra på fabriken. Priya säger ja men när Jai får veta det blir han irriterad på Lisa som gått bakom ryggen på honom fast han redan sagt nej. Han talar om för Lisa att Belle får en provanställning men hon kommer inte få betalt.
 
Belle som inte får veta att hon inte kommer få betalt blir jätteglad och säger att hon ska spara till en dator. Efter första arbetsdagen är det löning. Lisa tar ett kuvert från kontoret och lägger i några sedlar som hon ger till Belle när hon kommer hem. Belle lägger hälften av pengarna i deras gemensamma burk och resten ska hon spara. Zak som inte heller får veta att Lisa lägger egna pengar tror att de har fått extra tillskott i kassan.
 
Finn och Ross ska ha filmkväll hemma. När pizzan kommer så är det Darren som kommer med den (hur det nu gick till). Darren stoppar Finn från att äta från pizzan då det är korv på den. Ross har roligt åt det men låter killarna vara för sig själva och han tar med sig pizzan till sitt rum.
 
Debbie ser när Donny blir indragen i en bil av tre män. De är ute efter pengar som Donny är skyldig dem. När han kommer tillbaka till Home Farm är han helt blåslagen i ansiktet. Chrissie blir chockad och tror att han blivit misshandlad på grund av Lachlan. Donny är inte sen att haka på den historien. Chrissie tror att det kan vara samma killar som slog ned Robert.
 
Lachlan ska börja skolan igen efter lovet de haft. Han blir osäker på att återvända eftersom hans far blivit misshandlad. När Lachlan kommer hem igen är han butter som vanligt. Chrissie vill hjälpa honom med läxan men när hon ska ta upp hans geografibok ur väskan så ligger det en död fågel där i.
 
Donny behöver pengar för att betala männen som misshandlade honom. Han lyckas övertala Chrissie till att köpa en Rolex till Robert i födelsedagspresent och att han kan låna hennes bil för att hämta den i tid. När Donny ska åka iväg från byn så upptäcker han att han fått punktering. Debbie kan inte hjälpa honom på en gång eftersom hon inte har rätt sorts däck på verkstan. Han får ringa männen igen för att försöka få dem att förstå att han kommer och lämnar pengarna i morgon istället. Aaron går förbi och hör samtalet.
 
När Donny kommer hem till Home Farm så erbjuder han sig att åka med Lawrence bil för att hämta klockan men då säger Chrissie att hon redan bett dem skicka den.
 
Lawrence vill skicka Lachlan till en internatskola men Lachlan vill inte slösa på morfars pengar. Donny pratar med Lachlan om saken och tycker att det är en bra idé. Han vill att sonen följer med till Skottland och går i skolan där. De presenterar förslaget för Chrissie som blir förtvivlad.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Emma verkar fast besluten att hon ska ha tillbaks James, att hon inte fattar att James och Chas är ett par, men hon tror väl att hon och han ska bli ihop igen efter one night stand, Emma är verkligen dum som tror det.
Ja det kanske är lika bra att Lachlan flyttar, i byn så pratas det säkert en hel del om honom. Men jag hoppas han ordnar upp sitt liv och blir en trevlig snäll kille, han har ju föräldrar som hjälper och är snälla mot honom.
Kul att Belle får tjäna sina egna slantar nu, hoppas hon får mer livsglädje av det, hon såg iaf väldigt glad ut.

2016-03-10 @ 13:50:22
Postat av: Anders

Vad självisk och gnällig Rachel har blivit på sistone. Hon borde ju förstå att det ser väldigt illa ut om man försöker förhandla sig till en högre lön bara för att ens syster måste åka iväg för att träffa en allvarligt skadad son! Sen att hon lät Belle tro att Archie hade fått i sig en av hennes tabletter var även det väldigt lågt! Stackars Sam som hamnar i kläm!

Emma sedan... Hon må vara rätt fager, men hon verkar vara minst sagt instabil inombords! Hoppas att James inte blir tillsammans med henne igen!

2016-03-10 @ 13:53:55
Postat av: Ylva

När Belle får veta att det är hennes fattiga mamma som betalar lönen kanske hon inte är så glad längre...

2016-03-10 @ 14:19:22
Postat av: Jonas

Lisa är väl inte fattig? Hon stjäl ju det hon vill ha. Stulet smakar bäst.

Ali borde gå en charmkurs. Förstår inte att folk orkar med henne. Ruby måste ha en ängels tålamod.

Helt plötsligt är Chas och Debster de bästa av vänner. Har de redan glömt att Chas stal Cameron och att Debster försökte döda Chas?

Aarons kunde mycket väl ha dödat James, så han borde allt fått sitta av lite tid.

Ingen Carly idag. En del av mig dog.

2016-03-10 @ 17:40:08
Postat av: Ylva

Jonas: Lisa är väl ALLTID fattig?:)

2016-03-10 @ 18:36:27
Postat av: AnnaS

Nejmen! Chrissies ex är en skurk som bara är ute efter pengar! Vem hade kunnat ana...? Tyvärr kommer han nog inte att försvinna med sin snorunge till son. Vore konstigt om dom släppte en så bra skurk så lättvindigt. (Manusförfattarna alltså)

2016-03-10 @ 20:05:51
Postat av: ELIZA

Har inte hunnit se dagens avsnitt.. (Tors).../((Kokat köttsoppa))..Mmmm...Men landar här en stund..kul att se ett nytt namn här, Anders!!...Jonas, Sorry, för Dej då...Som inte fick se Carly...Vad beträffar Ali, har jag sagt vad Du säger ett antal ggr....Ful i håret, låter ALLTID ARG, och SEEER alltid arg ut...Stackars barn, hade aldrig låtit henne komma på mina skolavslutningar....Finns väl många FÅR i byn, och Emma är ett av dom, utan att se dagens avsnitt...Ska bli intressant att se vad Chrissie´s X gjort...Och det lilla vi sett av honom, kanske inte vassaste kniven i lådan...?...

2016-03-10 @ 20:39:59
Postat av: Hedda

Har också tröttnat rejält på Rachel. Och hennes sätt att prata, där vissa ljud kommer ut som snyftningar ungefär. Det hon gjorde mot Belle var oförlåtligt.

Vad är det familjen White sysslar med egentligen? Vad har de för företag? Började bara undra.

Det känns att det är för lite folk i byn speciellt nu, när alla otrohetsaffärer berör så många. Och Debs skyddar Chas och Pete sin far, blir det mer osämja igen? Blää, icke så spännande.

Synd att läckra Aaron inte har någon trevligare roll just nu.

Vad menar du Jonas när du säger att Lisa alltid stjäl? Har kanske missat något. Men det här hon håller på med nu är ju bara larvigt.

Schadrach och Seth skulle behövas, och alla de andra gamlingarna som gaggade med varandra lite glatt och skvallrade. Lite mer balans på det hela!

2016-03-10 @ 21:37:04
Postat av: AnnaS

Jag fortsätter att förvånas över vilken dålig chef Jai är. Skriker åt sin personal och vill att vissa ska jobba gratis. Skrämmande.

Hade inte Lawrence nåt markentreprenörsföretag? Där kan det nog finnas pengar.

2016-03-10 @ 21:54:12
Postat av: AnnaS

Eliza: köttsoppa!? Gott!

2016-03-10 @ 21:56:02
Postat av: Jonas

Hedda: likt många andra Dingles har hon så kallade långa fingrar.

Jag håller med om att både Shadrach och Seth hade behövts.

2016-03-10 @ 21:59:22
Postat av: Niitta

Ang Lisa som stjäl. Utöver Edna, vem stjäl INTE i Emmerdale?

2016-03-11 @ 07:20:39
Postat av: Niitta

Skrev fel, skulle vara förutom Edna och inte utöver.

2016-03-11 @ 07:21:51
Postat av: ELIZA

Alltså, funderat och funderat...vad har Lisa stulit?

2016-03-11 @ 10:28:11
Postat av: Anders

@Eliza
Lisa blev tagen med fingrarna i syltburken när hon var på väg att nalla ur fabrikens handkassa. Jai gav henne kicken, men hon lyckades att gnälla sig jobbet tillbaka (Minns ej hur)

En Seth eller ännu hellre en Shadrach hade verkligen behövts i byn! Sandy gör ju inte många knop, och Zack verkar ha blivit en riktig velourpappa nuförtiden!

2016-03-11 @ 11:54:36
Postat av: Niitta

Fast Lisa ångrade sig ju och skulle lägga tillbaka pengarna när hon blev ertappad.

2016-03-11 @ 16:17:18
Postat av: ELIZA

Jaa, så var det! Gillar ju henne egentligen, så ville väl inte komma ihåg..( blink, blink)...

2016-03-11 @ 21:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0