3/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
OBS! Det är HTG på måndag trots röd dag.
 
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Intressant med Erics anklagelser mot Diane om att hon var skyldig till Vals död, med tanke på att det var han som låste in dem i byggnaden.

2016-06-03 @ 12:42:58
Postat av: Anonym

Megan och är ju bara vänner, jag tror att de kan hjälpa varandra. Roligt om Paul kommer tillbaka även om det bara är till begravningen. Kan verkligen Eric hindra dianah att komma på begravningen. Tråkigt med strippor på begravningen , känns osmakligt på flera sätt. Tycker också att det verkar konstigt att Rakesh kan bygga om jimmys hus tio flerfamiljshus, men det behövs väl fler bostäder i emmerdale om alla skall få plats. Undrar om den nya bondfamiljen som flyttar i i Andys

2016-06-03 @ 15:04:14
Postat av: Stina

råkade skicka iväg utan att jag var klar
Forts. ...farm kommer vara med i serien

2016-06-03 @ 15:13:49
Postat av: Anonym

Eric lever väl i förnekelse. Det kommer nog att gå upp för honom varför Val är borta och då kommer han att anklaga sig själv i ett antal avsnitt.


2016-06-03 @ 17:37:21
Postat av: Julia

Ross skriver ut sig ifrån sjukhuset, Emma ska ta hand om honom. Han går direkt till Debbie och säger att han älskar henne, att de måste få det att fungera, men hon säger att hon måste sätta barnen i första hand och att det är slut (tror jag inte en sekund på ;) )

Ross bär Moses och säger att han förstår vad som är viktigt nu och att han vill prioritera annorlunda. Man vill tro att han verkligen menar det men andra händelser i dagens avsnitt gör mig tveksam. 1. Emma och James samlar hela familjen för att berätta att de är ett par, Ross är överdrivet smörig och det gillar inte Pete, Ross förnekar att han gör det för att reta honom, men det syns i hans blick att han har något lurt på gång. 2. Ross ber Lawrens om att få igen en tjänst han står i skuld till honom, han vill ha pengar och fort. Vad ska han ha pengarna till tro?

Eric anklagar Diane för att vara orsaken till Vals död. Han tror inte på att Val bad räddningsmännen att rädda henne först. Han förbjuder henne att gå på begravningen.

Jai har kokain kvar som Megan skulle använda för att sätta dit honom. Han ber sin gamla vän (som säljer droger) att köpa tillbaka det, men han vill inte. Jai försöker istället få Rakesh son (glömt namnet) att sälja det, men han vägrar. Jai berättar att Rakesh tagit droger som ung, sonen konfronterar men han ljuger och säger att det inte var så. Jai använder istället drogerna och blir så "positiv" av dem att han ringer och lyckas få tillbaka/nya kunder.

Lawrence och Benise får ihop det igen. Typ - de dricker vin ihop och han ber henne följa med på företagsbal. Absolut noll kemi mellan de två.

Bortsett från Debbies breakdown i veckan tycker jag inte avsnitten varit så ledsamma och jobbiga, men kan tänka mig att det kommer vara det lite till och från tills Vals begravning varit.

Trevlig helg!

2016-06-03 @ 19:13:37
Postat av: Nyfiken Kvinna

Andy sitter på puben och pratar med Chas om Katie, Aaron sitter en bit bort och hör vad Andy säger, när Andy sen går från puben så följer Aaron efter Andy och stoppar honom och försöker prata med han men Andy är bara besviken på Aaroon som inte sa nåt om Roberts och Aarons relation när Katie levde.

Andy sitter i köket hos Moira och Cains kök när Pete kommer in i köket, Andy tittar på gamla bilder på Katie och Andy tillsammans, han pratar med Pete om hur Andys bror Robert blev ihop med Katie och Pete frågar om han hatar Robert än, och det gör han säger han.

Trevlig helg!

2016-06-03 @ 19:51:16
Postat av: Anders

Nu när allt är så bedrövligt så kan det kanske vara kul att se litet gammal HTG nostalgi, och då en historia som slutade lyckligt. https://www.youtube.com/watch?v=rSkTEQbeu6Y

2016-06-04 @ 03:11:20
Postat av: ELIZA

Vad har Ni sett för avsnitt???? Ingen Rakesh eller Andy eller Kokain i min Tv ???? Eller Lawrence och Bernice...Eller Debbie´s breakdown... Såg två dagars avsnitt i morse som jag spelat in , och raderade eftersom, så nu kan jag inte kolla ...

2016-06-05 @ 21:53:22
Postat av: Frk Höger

ELIZA, du får kolla på tv4play för att se de senaste dagarna då din inspelning inte verkar ha fungerat.

2016-06-06 @ 09:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0