2/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Tack för att ni hjälper till att berätta vad som händer. Jag började titta igår men när Debbie fick panik hemma hos Moira och Cain så orkade jag inte fortsättta =(

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Men nog är det väl en konstig serie, när en del inte orkar se...Har inte sett onsdagens, såg halva, eller torsdagens avsnitt...Har inte hunnit...Och vem är Rachel att bestämma att Zak och Lisa inte får komma till begravningen..? Kyrkan är väl öppen för alla...Svammel...Hon kan väl dra, den där...Och elak mot Sam är hon också...Och den där Emma, jobbig människa...Värst vad hon nu ömmar för sina "barn"...Jimmy, ooppps, vaaad ska Nicola säga när han sålt huset???? Inte skulle då jag bli glad...Och var är alla barn? Sitter ibland och funderar, när det är någon scen där dom flesta är med i, vem tar hand om ungarna...Men dom är ju så klart på dagis..!!!!

2016-06-02 @ 20:12:51
Postat av: Julia

Ross frågar sköterskan om vilka som omkommit i olyckan i byn, när hon läser upp namnen blir han lättad. Han frågar om telefon och ringer till Debbie. Han ler när hon svarar, men får en ledsen blick när han hör Pete i bakgrunden (Pete håller egentligen på att packa sina saker för att Debbie bett honom att lämna huset, men det hör inte Ross, så han lägger på). Debbie kollar upp numret och får fram att det kommer ifrån ett sjukhus och pusslar ihop att det måste vara Ross. Hon berättar för de andra och de alla åker till sjukhuset för att leta efter Ross, utom Debbie som inte får åka med för Emma.

Sköterskan säger till Ross att polisen insisterar på att prata med honom, de säger att passet är oäkta, att han inte finns. När sköterskan går för att hämta poliserna smyger han ut ifrån sjukhuset, i tydliga smärtor. Han åker till Moiras gård där han möter Pete, suprise surprise jag är inte död. Pete förklarar att han inte menade att döda Ross, bara skada, han säger att han berättat allt för de andra och att Debbie och alla hatar honom. Ross blir upprörd över att Pete fortfarande är "i liv" efter att ha nästan mördat sin bror, han menar att han är favoritsonen och kan göra vad han vill utan att de andra vänder honom ryggen, medan Ross alltid varit sonen som hamnar i trubbel. (Ross är under hela samtalet i starka smärtor). Ross slår till Pete men gör sig själv illa och ramlar ihop medvetslös, Moira kommer in och tror Pete skadat honom.

Ross åter på sjukhuset. Han har fått en blodpropp. Emma mf. är arga på Pete, de tror att han ville avsluta det han påbörjat. Pete säger att han ska ringa polisen och erkänna allt, Emma säger: Ja gör det, kom igen vi väntar. Då vaknar Ross och säger att Pete inte slagit honom och att han förlåter Pete. Pete och Finn pratar, Pete säger att han inte tror på Ross ord, utan att han bara vill dra ut på hans lidande för att kunna sedan ge igen.

Debbie ber Cain att ta reda på hur Ross mår, men han vägrar. I ett samtal med Moira säger han att ju längre de håller sig ifrån varandra ju bättre. (Uppenbart att Debbie inte tappat känslorna).

Sam får reda på att Megan är gravid. Han erbjuder henne ett rum hos honom och säger att hon har en vän i honom. (Ska det bli något mellan de två nu???)

Bob har fortsatta problem i fängelset. Allmänt ointressant i mitt tycke så det kan kanske någon annan dra ;D

Och ja, Emma och James bestämmer att de ska gå ut med att de är ett par igen.

2016-06-02 @ 21:13:26
Postat av: ELIZA

Megan och Sam??? Vilket skämt...

2016-06-03 @ 06:47:17
Postat av: Anonym

NEJ, inte Megan och Sam! Helt otänkbart! Vänner, OK.

Det var väldigt vad snabbt James ändrade sig angående Emma. Det var ju inte länge sedan han bad henne försvinna ur hans liv....

2016-06-03 @ 08:52:27
Postat av: linda

Smailet denna Emma har är så otäckt att se , tillsammans ha, ha,, Hon försökte ju döda Ross när han var baby,,& sen dömmer hon andra?

2016-06-03 @ 22:13:22
Postat av: Anonym

Hem till gården är en ganska verklighetstrogen såpa. Det sker tragiska saker i det verkliga livet också. Det förekommer skillsmässor, lögner, intriger, otrohet, hat, bråk, slagsmål, olyckor, sjukdomar, dödsfall o.s.v. Man kan inte vara jämt lycklig.

2016-06-04 @ 16:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0