En skjuten, många misstänkta

Inskrivet torsdag 23/6 kl 21:43
 
Chrissie berättar för Lachlan om ryktena om Robert. Lachlan säger att han önskar att han dödat Robert när han hade chansen.
 
Robert går till soptippen för att prata med Aaron som inte alls är intresserad. Då börjar Robert att göra narr av Aaron och kalla honom feg och usel med mera för att han dödat Jackson och för att han inte ens klarade av att ta livet av sig när han försökte. Aaron kniper ihop munnen för att inte säga något eller göra något dumt.
 
Chas söker upp Cain för att be honom döda Robert men Cain vill inte ställa upp på det. Han får veta att Aaron hjälpt Robert att dölja spåren efter sig vid olyckan med Katie. Chas är så rasande på Robert att hon verkligen vill se honom död.
 
Lawrence och Bernice kommer hem från semestern och de går direkt till puben där han får veta vad som hänt utav Rakesh. Lawrence skyndar sig hem och Chrissie erkänner att det var Robert som var skyldig till rånet på Home Farm när Lawrence fick sin hjärtattack. Lachlan står utanför rummet och hör allt. Lawrence säger att han ska ta hand om Robert.
 
Debbie talar om för Ross på puben att hon inte vill ha något förhållande just nu. Givetvis hör Pete detta.
 
Chas pratar med Chrissie som säger att hon tagit dit Robert till byn så hon tycker att hon bör ta hand om honom också, så han försvinner.
 
Marlon och Paddy ska ut och festa så Marlon kan flirta med tjejer. (Paddy behövde barnvakt till Leo men är inte han med Rhona någon annanstans?) De går till en krog som har singelkväll och Marlon hittar en kvinna som han flirtar med. Damen som Paddy pratar med blir bara förolämpad och går därifrån. Paddy får ett samtal och måste åka hem
 
Robert kommer hem till Diane där han möter Victoria och Andy också. Han nekar till allt och skyller på att Andy är stressad och inte sig själv. Andy blir mer och mer desperat till att få Robert att erkänna men det funkar inte så han ringer till Aaron för att få honom till att komma dit och säga sanningen. Aaron står fast vid att Katie bara ville sälja sin bil för att hon tänkte lämna Andy. När även Chas vittnar om det så bryter Andy nästan ihop.
 
Chas träffar Robert lite senare ute på gatan och hon talar om att hon bara tänkte på Aaron och sedan hotar hon honom men precis då blir Robert skjuten och ramlar ihop.
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Och pistolen dök upp på en gång. Skottet såg ut att ta mitt i bröstet.

2016-06-21 @ 12:40:07
Postat av: AnnaS

Ja, hur ska det här gå? Ska vi gissa att nån (Andy kanske) blir oskyldigt anklagad? Undrar om det var Chrissie eller Lachlan eller nån helt annan som höll i pistolen!

2016-06-21 @ 13:06:57
Postat av: Anonym

Det borde ju bara kunna vara en av tre om det är pistolen som var inlåst i kassaskåpet som användes.

Jag undrar varför skytten inte väntade tills vederbörande var ensam med Robert?

2016-06-21 @ 15:39:54
Postat av: Peter H

Det var Peter H som blev anonym där. Jag blir inte ihågkommen trots att jag kryssat i rutan sedan jag gick över till Windows 10.

2016-06-21 @ 15:41:43
Postat av: Såpa fantast

Jag tror inte att Andy är oskyldig. Han hade ju mer motiv än de andra. Det kan vara en annan pistol.

2016-06-21 @ 16:32:48
Postat av: Anonym

Varför h-vetet kan ingen tala sanning, Andy har väl lidit tillräckligt. Robert förtjänar det som händer honom, han ljuger och gott alla. detta, Han har väl inte tillfört något gott till denna by. Vill ni vad som händer i fortsättningen så kommer byn att förintas. Det blir många kvar efter alla dessa bråk, slagsmål, skjutningar, intriger.
Det är en fin älskad by ???????!!!!!!!!!!

2016-06-21 @ 18:02:50
Postat av: Anonym

Rättelse: det blir "inte" många kvar m m

2016-06-21 @ 18:04:53
Postat av: ELIZA

Ja,hur fasen ska det här gå??...Sista dagen i morrn...Trodde inte mina öron, när Chas sa att Katie tänkte lämna Andy...Sååå elakt...Och vem sköt?? Har knappt sett några vapen i byn tidigare, så ett tips måste väl vara någon på Home Farm, som hade tillgång till revolvern...Men tror inte på Chrissie, ska hon skjuta med dom ständigt tårfyllda ögonen, lär hon ju inte pricka...Och sonen är hatfylld, så kan vara han...Och Lawrence, vore jag honom, så hade Robert fått skottet mellan ögonen...(Nu blev jag mordisk också)...Vilket svin, det där är...Belle och Kirin, vilket skämt...Men, vad gullig ungen i vagnen är!!! Vad hette han, Moses?? Intressant morgon avsnitt!!

2016-06-21 @ 18:49:04
Postat av: Frk Höger

Sista avsnittet är i övermorgon!

2016-06-21 @ 20:14:46
Postat av: Anonym

Han ni märkt att Cain har varit i liknande situation några år sedan när han blev slagen kraftigt i huvudet och var nära att dö. Det var flera personer som hade motiv då.

2016-06-21 @ 22:33:01
Postat av: TinaV

Jag undrar också varför alla ljuger, skulle Aaron offra Andy för att slippa bli inblandad?
Hur kan Chas, Paddy, Aaron se andra i ögonen när sanningen kommer fram, att ljuga är en sak men att ljuga att Katy ville lämna Andy är fruktansvärt i mina ögon.
Jag är faktiskt glad att det blir ett långt uppehåll.

2016-06-21 @ 22:42:28
Postat av: ELIZA

Behöver semester...Varit dagvild hela veckan...

2016-06-22 @ 05:27:42
Postat av: Jonas

Anonym: ja, det första jag tänkte var att situationen var väldigt lik den med Cain. Skillnaden nu är det var någon med tillgång till vapen.

2016-06-22 @ 08:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0