Herr Ove Rall

Inskrivet söndag 19/6 kl 00:13
 
Victoria pratar med Andy i köket om att Robert är homosexuell men Robert hör det och förnekar allt. Han blir sur på Andy som inte kan hålla med honom. När Andy gått så frågar Victoria Robert om han älskade Aaron. Han vill inte svara på det.
 
Pete ser Ross på gatan och han säger åt honom att om han sårar Debbie eller hennes barn så kommer han att få polisen efter sig. När Ross undar hur Pete ska göra så får han veta att Pete kommer att skvallra för polisen om Ross pistol. Det gör att Ross skyndar sig hem för att göra sig av med vapnet. Han tar sin ryggsäck och fyller den med stenar och lägger pistolen däri sedan kastar han den i ån från bron. Precis då kommer Debbie och undrar vad han gör. Ross säger att han lär Moses att mata ankorna. Debbie blir förvånad men bjuder över honom på middag i alla fall, som vänner.
 
Jimmy får besök av Marcus, Suzys brorson. Han vill ha pengarna för smyckena eftersom han hittat dem i en pantbank och lyckats få reda på att en viss Rodney Blackstock sålt dem. Jimmy låtsas inte veta vem Rodney är så när Rodney kommer dit så kallar Jimmy honom för Ove Rall. Marcus är på väg att gå men då råkar Jimmy försäga sig och kalla Rodney för hans rätta namn. Marcus vill ha tillbaka pengarna till helgen. Jimmy får panik och måste lämna tillbaka möblerna och han ber Rodney att träffa några rika änkor.
 
Priya är irriterad över att byggarna inte kan renovera klart huset för att någon har överklagat byggandet. David tror att det kan vara Eric som är skyldig.
 
Robert bestämmer sig för att lämna byn. Han meddelar Chrissie att han vill ha kvar sin del i företaget men att hon ska slippa honom ändå.
 
Andy pratar med Victoria om Aaron och plötsligt inser Andy att det var Aarons mobilnummer som Katie ringt upp som sista samtal.
 
Rodney har en dejt på kaféet men damen blir besviken på honom och går. Nästa dejt har han på puben strax efter och hon blir också besviken på honom för att han inte ser ut som på bilden i annonsen. När hon ser Jimmy vill hon istället ha hans sällskap. Rodney övertalar Jimmy till att ställa upp. Jimmy får låtsas vara damens man som dött. Han får klä ut sig i mannens kläder och spela kort med henne och sedan ska Jimmy gnälla lite på henne innan hon blir nöjd.
 
Lisa och Zak möter Kirin och de varnar honom för att såra Belle eftersom hon haft det jobbigt ett tag. Han berättar det för henne men hon vill fortsätta träffa honom. De kysser varann och bakom några buskar står Lachlan och ser dem. Han går iväg och går till ån där han hittar väskan Ross kastat. Lachlan tar upp den och när han möter Edna råder hon honom att gå till polisen med den men Lachlan tar med sig väskan hem.
 
Andy konfronterar Aaron om Katies sista samtal. Först förnekar Aaron att de pratat men sedan säger han att det var för att hon skulle sälja sin bil och han skulle hjälpa henne. När Andy frågar varför så vill inte Aaron svara. Andy ger sig inte så Aaron säger att Katie tänkte lämna honom. Andy blir förtvivlad och Aaron får dåligt samvete.
 
Andy pratar även med Robert om varför Aaron skulle ha haft kontakt med Katie strax innan hon dog. Robert försöker ge sin bror en rimlig förklaring men strax efter inser Andy att Aaron ljuger för att skydda Robert. Han förstår att Robert kanske dödat henne så han frågar honom.
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: m

Inget hem till gården nästa fredag. Så sommar uppehållet börjar väl då. Istället för på måndagen som du har skrivit :)

2016-06-18 @ 00:15:20
Postat av: Såpa fantast

Hur ska man klara sig utan hem till gården under sommaruppehållet. Man kommer att tänka på fortsättnigen och undra vad som händer sedan.

2016-06-18 @ 00:24:41
Postat av: Adm

Precis m, första dagen med uppehåll är den 27:e 😉
Eftersom midsommarafton är afton så blir ordinare sändning på måndagen efter men då är det uppehåll...
Vill vi diskutera petitesser? 😃

2016-06-18 @ 03:30:39
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Madde

Tack snälla för den här säsongen av vår kära serie 😚
Hoppas du orkar fortsätta i augusti...
Kram alla och ha en skön sommar 🌸

2016-06-18 @ 20:25:51
Postat av: ELIZA

Säger samma som Madde! Kunde inte sagt det bättre själv!

2016-06-18 @ 21:26:09
Postat av: Anonym

Nästa vecka fortsätter Hem till gården. Torsdag är sista dagen innan sommaruppehållet. Slutar säkert med en cliffhanger.

2016-06-18 @ 21:52:29
Postat av: Anette

Ja..nån som vaskat fram adress till producenten. Vi kan ju iaf vara några här på bloggen som kan skicka en liten input dit om vi bara har adress.
Tack Marie för denna säsong även om några dagar kavar, ids dock knappt titta på fjanterierna just nu. Trevligt sommar alla. :)

2016-06-19 @ 15:39:47
Postat av: AnnaS

Ja nåt fjantigare än Rodney och Jimmy och deras affärer har jag svårt att tänka mig. Men annars tycker jag det mesta är spännande nu, att Andy listat ut sanningen, att se hur det går med Debbie och Ross och om Eric tar sig i kragen. Och hur det går för Chrissie.

2016-06-19 @ 22:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0