Mozza träffar sin tv-spelsspelande far

Inskrivet kl 23:33
 
Vanessa ser Kirin på kaféet och hon tackar honom för stödet hon fått under förlossningen. Han beter sig konstigt märker hon och hon får veta att han ska på en dejt med Belle. Det gör Vanessa lite ledsen.
 
Eric är strålande glad över att ha fått brev av Chrissie där hon erkänner att hon mördat Val och Ruby. Han pratar med David igen och blir inte alls förbannad över att se Cheryl som inte är avlivad.
 
Debbie träffar Ross och säger till honom att hon vill inte vara mer än vänner. Ross blir besviken men frågar om han får ta hand om Moses ett tag. Debbie låter honom ta med sig sonen hem en stund.
 
James och Emma ska åka till hans mamma som fått ytterligare en stroke. De vill att Finn följer med dem trots att de är oroliga för att lämna Pete och Ross ensamma med varann.
 
Priya får veta att Rakesh lovat Robert att hjälpa Chrissie. Hon skvallrar för David som inte vågar säga något till sin far.
 
Chrissie kommer till förhöret och Eric, Diane, David, Dan, Kerry och Doug är där när hon inte erkänner mord utan bara att hon tänt eld på bilen, att hon inte hade menat att döda någon. De andra blir rasande på henne efteråt. Robert försöker skydda och försvara henne så gott han kan. När de kommer hem tackar hon honom med ber honom att lämna Home Farm.
 
Eric dyker upp hos Chrissie med ett slagträ i handen. Han är riktigt förbannad och vill skipa rättvisa. Chrissie ber för sitt liv men Eric lyssnar inte.
 
Pete är ledsen för att Debbie träffar Ross men han söker upp henne och talar om att de kan annulera äktenskapet om hon vill. Han säger det sedan till Ross och att han inte bryr sig om om de är tillsammans eller inte.
 
Priya skäller ut Rakesh för att han hela tiden bestämmer allt, till exempel var de ska bo och att han inget säger till Kirin och nu försvarar Chrissie utan att fråga henne. Priya funderar på om hon verkligen vill vara ihop med honom.
 
Jimmy och Rodney ser Suzys dödsannons och att hon inte har några släktingars namn i annonsen. Trots det ringer hennes brorson och vill träffa Jimmy.
 
Belle är orolig över dejten med Kirin men Chas råder henne att bara göra det hon vill och inte gå med på något bara för att Kirin vill det. Belle gör sig i ordning (lite för mycket smink tycker jag) och hon talar om för honom att hon tänker inte följa med honom hem men om han sköter sig kan hon tänkas träffa honom igen.
 
Robert kommer tillbaka till Home Farm precis när Eric är på väg för att slå till med slagträt. Han lyckas stoppa Eric genom att erkänna att allt är hans fel och att Chrissie bara ville ge igen på honom, inte döda Val. Robert säger att Chrissie kommer att få sona sitt brott genom att behöva leva med skammen resten av livet. Han får Eric att lugna ned sig och gå därifrån. Sedan säger Chrissie åt Robert att lämna henne i fred. Han försöker övertala henne till att få stanna men hon kastar ut honom.
 
Eric kommer hem och upptäcker en av Vals fimpar utanför deras hus. Han samlar ihop några fimpar och en del av hennes saker som han lägger på vardagsrumsbordet. Han kramar hennes päls och gråter.

 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Säga vad man vill, men jag lider med Eric...Och försöker klura ut Debbie´s känslor för bröderna...Och Prijja kan spela på känslor, Rakesh blev helpaff när hon skällde på honom på fiket... Rätt, tjejen, fortsätt med det...Och Chrissie med familj...Sätt henne i fängelse, inte för det hon gjort, bara för att bli av med henne...Robert, kan flytta till någon annanstans, Pappa och sonen säljer huset och flyttar, sen kan någon Rolig och Normal familj flytta in där...(( Ang, Chrissie, hon har ju rätt, som hon sa idag, allt som hänt är Robert´s fel. Och även om hon satte eld på hans bil, så kunde ju inte hon veta att det skulle komma en helikopter..Så tycker nog att det är orättvist att hon ska ta all skuld i det där...Fast jag är ju ingen åklagare, så vet inte hur dom dömer..Jag skulle döma det som en olyckshändelse, ifall dom frågar mej...Och det gör dom ju förstås inte...)))

2016-06-16 @ 19:36:50
Postat av: AnnaS

Jag håller med dig Eliza, i allt du skriver, i alla fall idag! Klart att Chrissie inte kan ta på sig skulden för att folk dog. Det kunde hon knappast ha förutsett.

Ska bli kul att se om Ross kommer att vara intresserad av Debbie om Pete kan hålla masken!

2016-06-16 @ 23:46:01
Postat av: Liv

Eric må dåligt men att anklaga Crissie för Vals död när han själv låste in Val så hon inte kunde ta sig ut, kan ingen påminna honom.

2016-06-16 @ 23:52:04
Postat av: jackson

Just det, Eric och Rodney är också delaktiga i katastrofen, men det tycks ingen riktigt komma ihåg.

2016-06-17 @ 08:51:53
Postat av: Anonym

Eric sa vid ett tillfälle till Diane, att han låste in dom för att kvinnorna skulle börja prata med varann och bli sams...Att han sen var och festade med Rodney och tror det var Doug? , och inte iddes svara i telefonen när alla ringde om galningar... DEET verkar alla, och framför allt han själv ha glömt....För hade han svarat, eller någon av dom andra två, kanske dom hunnit få ut kvinnorna...Så vitt jag minns den scenen, ropade dom där inne ett lååångt tag, innan folk utanför fattade att dom var där inne....

2016-06-17 @ 09:37:53
Postat av: ELIZA

Sorry...Anonym, det var jag...

2016-06-17 @ 09:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0