Aska i en ask

Inskrivet kl 23:43
 
Sarah får ta nya prover. Det visar sig sedan att värdena är bra men läkarna kommer att hålla koll på henne ändå.  Debbie tackar Moira som ställt upp och skjutsat henne dit.
 
Ashely kommer till sjukhuset för att döpa Johnny. Vanessa kommer dit med Victoria till slut. Adam försöker övertyga Vanessa att Johnny kommer att klara sig.
 
Andy och Robert är på väg till sjukhuset men får fel på bilen. Andy blir irriterad men Robert lyckas lugna ned honom. Debbie ringer och talar om att de är på väg hem nu så det är ingen idé att komma dit.
 
Marlon frågar Carly om hon kan tänka sig att passa April på heltid. April blir jätteglad när Carly tackar ja.
 
Finn och Pete blir väldigt fulla så Emma hjälper Finn hem från puben medan Ross hjälper Pete. När de kommer till husvagnen så tar Ross fram väskan med datorn och pistolen när Pete somnat på soffan. Ross får svårt att trycka av fast han först sett till att Pete lämnat fingeravtryck på pistolen. Plötsligt hör Ross att det är en bil som kommer dit.
 
Debbie kommer till husvagnen. Ross hinner precis gömma undan sin väska utanför. Han säger att han kollat till sin bror som blivit väldigt full. De dras till varann och då kommer kyssen. Ross följer med Debbie hem.
 
Pete vaknar och mår illa. Han går ut för att spy och då hittar han Ross väska.
 
Eric blir återigen förbannad när han upptäcker att Cheryl lever. Så David går över till sin far lite senare och lämnar en kartong med askan efter hunden. Eric vill inte ha några minnen så han kastar kartongen i soporna. Både Leyla och Tracy blir förfärade när de hör att David låtit hunden bli avlivad men det visar sig att han inte gjort det utan fyllt en kartong med träaska.
 
Kirin får höra att Johnny blivit nöddöpt så han blir lite besviken över att Vanessa inte sagt något till honom om det. Han inser att hon inte bryr sig om honom, att de lever separata liv så han bjuder ut Belle på en dejt. Belle blir givetvis glad.
 
Ross har sovit över hos Debbie och när hon säger att det bara var för denna gång så förklarar han sin kärlek för henne. Han vill att de är ihop och om hon inte vill att någon får veta något så kan de ses i smyg. Ross har dock svårt att hålla tyst när han kommer hem så Emma blir rasande när hon får veta att Ross varit med Debbie igen.
 
Robert frågar Rakesh om råd inför Chrissies rättegång. Hon har sparkat sina advokater och vill sköta försvaret själv eftersom hon anser sig vara skyldig. Rakesh lovar att höra efter om någon kan hjälpa henne även om det kommer bli dyrt för Robert.
 
Vanessa verkar tycka det är jobbigt när Adam och Victoria gullar med varann på sjukhuset när de hälsar på hos Johnny.
 
Ross åker till husvagnen för att hämta sin väska men då dyker Pete upp med den. De går in för att prata med varann och Pete har insett vad Ross hade tänkt göra. Pete utmanar Ross till att slutföra uppdraget nu men Ross vägrar. Ross säger att det vore för enkelt för Pete att komma undan utan han ska få lida. Han berättar för sin bror om Debbie och deras natt. Skulle det inte funka mellan Ross och Debbie så kan Ross alltid överväga att skjuta sin bror i alla fall. Oavsett hur det går så kommer Pete att vara den stora förloraren säger han.
 
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Kan man kontakta Hem till gårdens producent för att få fram sina åsikter om serien? Det är ju meningen att tittarna ska kunna påverka handlingen och innehållet i serien. Om man är missnöjd med något i serien får man informera producenten, så att det blir ändringar och fler nöjda tittare. Tacksam för svar!

2016-06-16 @ 08:39:48
Postat av: ELIZA

Den här handlingen får vi nog leva med, åtminstone ett år framåt...Vi ligger ju så mycket efter i sändning...Prova med att kontakta Bolaget som producerar...Kostar inget att prova...

2016-06-16 @ 09:03:13
Postat av: Madde

Dagens avsnitt gjorde väl ingen människa glad...Gott att Pete äntligen ryckte upp sig inför Ross, jag tycker Pete är riktigt fin, en toppenkille 👍
Jobbigt att se Eric i sin sorg, skådisen där gör en fantastisk prestation, jag blev allt lite tårögd...
Kirin går från Vanessa till Belle, haha,men killen är ju helt charmlös!

2016-06-16 @ 12:56:24
Postat av: Anonym

Vi ligger bara 9 månader i sändning. Sverige visar två avsnitt per dag medan Storbrittanien bara ett, så vi kommer snart i kapp. Ju fler tittare som mailar seriens producent desto större chans att det blir förändringar till det bättre. Mitt råd är att inte ge upp. Vi tittare har möjlighet att påverka genom att framföra våra önskemål. Producenten vill ju inte förlora eller få missnöjda tittare. Frågan är bara vilken e-postadress producenten har.

2016-06-16 @ 13:37:18
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag hittade detta
http://address001.com/Address-of-Emmerdale-Studios-020956

2016-06-16 @ 17:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0