Psykofamiljen

Inskrivet kl 22:22
 
Vanessa bryter ihop på sjukhuset då hon tror att en baby har dött på avdelningen när babyn plötsligt är borta. Adam hittar henne gråtandes i ett väntrum och han förklarar att det andra barnet lever men hade blivi flyttad. Vanessa åker hem från sjukhuset och säger att hon ska jobba. I själva verket orkar hon inte det utan gömmer sig hemma. Adam som kommer tillbaka till sjukhuset får se när Johnny får akuthjälp. Han försöker få tag på Vanessa innan han ringer till Ashley för att be honom att utföra ett nöddop. Victoria letar efter Vanessa och står och ropar i brevinkastet för att tala om vad Adam precis sagt. Vanessa ger sig inte till känna.
 
Eric blir förbannad när han ser att David har Cheryl. Han skäller ut David och sedan Paddy som inte avlivat hunden. När Marlon försöker prata med Eric blir Eric ännu mer förbannad över att få höra massa floskler.
 
Marlon har problem med att få ledigt för att följa med April till tandläkaren. Han förklarar för Diane att det är jobbigt att vara ensamståend förälder. När Diane sedan ser hur bra Carly och April kommer överens så visar hon Marlon det och säger att han kan faktiskt be henne om hjälp.
 
Robert reagerar på att Katie inte fått någon gravsten än så Diane förklarar att Andy ska ordna en när han får råd. Robert vill då hjälpa honom men Andy blir rasande och vill inte ta emot några pengar. Han säger att Katie får en gravsten när han har råd, kanske aldrig.
 
Debbie tar med sig barnen till kaféet för att träffa Pete. Han talar om för Sarah att han och hennes mamma inte kommer att ses så därför kommer inte de heller att ses längre. Han påpekar för Debbie att Sarah hostar väldigt mycket. Debbie blir sur och säger att hon kan ta hand om sina barn utan att han lägger sig i. Hon bokar tid hos läkaren och det blir Emma som får ta alla blodproven på Sarah. Emma ändrar sedan på provsvaren så läkaren ringer Debbie och ber dem att komma in direkt för nya prover.
 
Ross tar fram en pistol och han är noga med att inte lämna fingeravtryck på den. Sedan ser han till att Finn och Pete går till puben för att ta en öl tillsammans. Han har sagt att han också ska komma men dyker inte upp. När Pete ringer till Ross så svarar han och säger att han missat tiden men att han kommer snart. Ross sitter i husvagnen som Pete bor i. Han skriver ett avskedsbrev som förklarar ett självmord från Pete på en dator. Sedan gömmer han pistolen under några dynor.
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Emma är en riktig otäcking.

2016-06-14 @ 12:11:41
Postat av: Anonym

Vanlig vardagslunk i Emmerdale, ännu ett mord planeras.

2016-06-14 @ 12:45:39
Postat av: Anonym

Inget är sunt på denna gård !!!!!!!!

2016-06-14 @ 13:02:20
Postat av: Anonym

Hemska Emma, hemska Ross och hemska Jai, hemska Rakesh m fl. Man blir riktigt yr i bollen av alla hemskingar.

2016-06-14 @ 17:43:01
Postat av: Anonym

Men det finns även goda människor som David, Laurel, Chas, Moira, Lisa, Rishi, Marlon, Paddy osv.

2016-06-14 @ 18:55:33
Postat av: Anonym

kan inte denna Ross bara försvinna och ta Emma med sig. Serien har blivit outhärdlig med dessa destruktiva människor. Inget är som förr, dax att slå av tv-apparaten. Inte trevligt längre,

2016-06-14 @ 22:27:30
Postat av: Adm

Snälla, kan ni inte kommentera med en signatur för det är trist med alla anonyma personer som man inte vet om det är samma eller flera olika.
/Marie

2016-06-14 @ 23:34:21
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: E

Varför pratar Kirins pappa (har glömt vad han och Jays syrra heter) om att det skulle vara Kirins barn?

2016-06-15 @ 00:35:24
Postat av: Anonym

Sorry Marie, anledningen till att jag (avsändare till de två första kommentarerna denna dagen) började kommentera anonymt är att jag märkte att åtminstone en av de som kommenterar, kommer med tröttsamma rättelser av stavfel, språkgrodor m.m. Jag fick intrycket att vederbörande ger sig på vissa av signaturerna son han troligtvis retar sig lite extra på.

2016-06-15 @ 00:40:03
Postat av: Maria

Victoria är riktigt hemsk. Om jag skulle vara Vanessa skulle jag vilja ha henne riktigt långt borta från mig. Stå och skrika som hon gjorde genom brevinkastet. Nä, outhärdlig skitunge som bara klampar på. Och Adam mitt i det hela som inte är den vassaste kniven. Stackars Vanessa.

Tycket att Emma och James är två väldigt omogna föräldrar. Det verkar inte känna av att ngt inte stämmer. Förstår Emmas ilska och att hon är arg på debbie. Har debbie ens bett om ursäkt?!

2016-06-15 @ 02:34:13
Postat av: AnnaS

Maria: ska Debbie be om ursäkt till Emma? Det finns väl ingen anledning. Antar att du menar till Pete.
Planerar Ross att ta livet av Pete?

Och anonym1: jag har inte sett nån som klagat på stavfel och sånt. Dessutom, om man bara skriver sitt förnamn är man väl ganska anonym i alla fall. Det är ju som sagt intressant att veta om det är samma person som skrivit en eller flera kommentarer. (Du blir ju ännu mer påhoppad nu,speciellt som du inte gjort några stavfel eller språkgrodor!)

2016-06-15 @ 05:21:54
Postat av: Anonym

Anonym ett här igen, det är inte bara mig det gäller och jo det finns en språkpolis som inte skrivit så mycket på senaste tiden, och jag kommer inte skriva mer så om någon vill ha åsikter om mig så skiter jag i det. Adjö.

2016-06-15 @ 05:32:24
Postat av: jackson

Min signatur flög bara bort. Det verkar som om bocken vid "kom ihåg mig?" försvinner om man inte har kommenterat på ett tag.

2016-06-15 @ 06:50:05
Postat av: Frk Höger

Trist att du ger upp Anonym 1, för tankar om htg är alltid intressant. Allt annat kan man ju låta bli att bry sig om. Jag struntar i påhopp eftersom ingen känner mig irl, nu är inte jag speciellt utsatt här.

2016-06-15 @ 07:11:04
Postat av: ELIZA

Anonym, fortsätt skriva! Det finns alltid någon som har åsikter om än det ena, än det andra...(Alltså vad man skrivit!) Och språk poliser ska du inte bry dej om, huvudsaken är att du skriver!

2016-06-15 @ 07:17:47
Postat av: Anette

Ja slås hela tiden av det totalt meningslösa instoppade "historierna " i handlingen. "Hunters" döda kund tex och Lawerens påhittade överfall av killen.. Tillför inget i handlingen. IRL kan ingen bete sig som Robert och komma undan med det. Kirin måste få veta sanningen snart. Adam Barton..tyvärr finns väl såna karaktärer IRL också.. Nej ja hmm inte speciellt kul att titta nu. Får en känsla av att Laurel ska skickas iväg för att trigga ett återfall, kan väl aldrig g bra för nån. Pete är en tråkig typ men varför nte bara skriva ut..måste alla antingen dö eller flytta till långtbortistan? Ja vi får väl se om han blir mördad eller ej då.

2016-06-15 @ 09:08:53
Postat av: Catrin

E:Det är Kirin som är pappan till barnet men hans pappa byte ut namnet på DNA-pappret. Priya såg det här vid ett senare tillfälle och vill att Rakesh ska berätta det men det vill han inte. Han bytte ut namnet för att han tycker att Kirin är alldeles för ung för att bli pappa, han vill att han ska studera istället...

2016-06-15 @ 11:23:52
Postat av: TinaV

Hemskt av Emma att ändra provsvar, det kan bli traumatisk om Sarah tror att hon är sjuk igen.

Jag måste skriva in alla mina uppgifter vid varje inlägg, även om jag klickat i kom ihåg mig.

2016-06-15 @ 13:17:07
Postat av: E

Tack Catrin, jag har inte tittat alls på ett tag. Så jag har missat en hel del tex vad som hänt med Val och Ruby eller varför Bob var i fängelse.

Så glad att den här bloggen finns, så man kan fråga, alltid nån som har svar.

2016-06-15 @ 21:49:29
Postat av: Såpa fantast

Svar till Anette. Killen som anmälde Lawrence för misshandel var anlitad av Robert. Det var meningen att Robert skulle agera hjälte och "rädda" Lawrence, för att få stanna i huset och inom företaget. Han lyckades med sitt fula knep och fick som han ville. Man får hoppas att även detta trick kommer att avslöjas.

2016-06-15 @ 21:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0