Ta en kalvutdragare när en baby föds

Inskrivet kl 23:09
 
Alicia och David kan inte lösa problemen med att han vill stanna kvar i byn medan hon vill åka till Portugal. Båda gråter och vill att den andre ska ändra sig. David berättar för Jacob hur läget är och givetvis blir Jacob ledsen men lovar sin mamma att hjälpa henne. De åker iväg i en taxi till flygplatsen och David står kvar gråtandes. Leyla skäller ut honom för att han svikit Alicia.
 
Emma träffar Pete på sjukhuset när hon jobbar. Han säger att han träffat en läkare för sin allergi men när Emma pratar med James så får hon veta att Pete äter antidepresiva tabletter för att han mår så dåligt. James säger att Pete saknar barnen, Sarah och Jack.
 
Priya är orolig för sin bror och för fabriken. Jai låtsas som om allt är som vanligt och att hans kokainanvändande bara är tillfälligt. Hon ber Rakesh att försöka hitta ett lagligt sätt som de kan använda för att sköta fabriken utan Jais bestämmande.
 
Kirin hittar Vanessa vid vägkanten. Han ringer efter ambulans och följer med henne till sjukhuset.  Kirin får inte tag på Adam men däremot så kommer Moira dit. Han håller Vanessa sällskap och ser till att hon får hjälp när hon behöver. Det visar sig att hon får värkar och läkarna försöker stoppa dem men det lyckas inte så babyn är på väg att födas redan i vecka 26.
 
Eric är ute med Cheryl och hunden försvinner till Vals grav. Han blir irriterad så när David senare dyker upp och berättar att Alicia och Jacob flyttat tillbaka till Portugal blir Eric förbannad på David och skäller ut honom. Han säger sedan åt David att ta hand om Cheryl.
 
David går till puben med hunden men vid ett obevakat ögonblick rymmer Cheryl. David rusar ut och börjar leta men det är Paddy och någon (jag minns inte vem, Laurel kanske?) som hittar Cheryl, återigen vid Vals grav. Paddy jämför hunden med Grayfriars Bobby. (Det var en hund som vaktade vid sin husses grav i 14 år efter att husse dött. Bobby finns som staty i Edinburgh) När de kommer till värdshuset säger Eric åt Paddy att avliva hunden.
 
James söker upp Debbie för att be henne låta Pete träffa barnen. Hon blir irriterad och säger åt honom att både han och Emma kan sluta säga åt henne hur hon ska ta hand om sina barn. När Emma lite senare kommer för att hämta Moses så Ross får träffa sin son blir Sarah förbannad över att hon inte får träffa Pete som är så mycket bättre än Ross. Debbie går till Pete och säger att han får träffa barnen bara för att förklara för Sarah varför de inte ska ses mer.
 
Kirin hjälper Vanessa när det är dags att föda men precis då kommer Adam och Victoria till sjukhuset. Eftersom det bara får vara en gäst i salen så går Kirin ut och låter Adam vara kvar. Kirin står utanför och hör när hans son föds, fast han inte vet om att det är hans son. Han söker upp Jai på fabriken och ger honom en smäll rätt över näsan så Jai stupar i backen.
 
Marlon och Laurel har bröllopsdag men eftersom de ska skiljas så kastar han gratulationskorten i soporna. Han blir dock ledsen när han ser att Laurel tagit av sig vigselringen. Hon accepterar skilsmässan. Laurel berättar att Rishi erbjudit henne att bli förman på fabriken igen.
 
Priya försöker få Rakesh att tala om för Kirin att det är hans son men Rakesh kan inte förstöra förtroendet han börjar få från sonen igen.
Kirin förstår inte varför han har så mycket känslor för Vanessas son. (Jag lider med Kirin, tycker så synd om honom)
 
Ross pratar med Moses och talar om att de kommer att ses mycket mer i framtiden, först ska bara farbror Pete tas om hand.
 
Vanessas baby klarar sig men de får ta en timme i taget för att se om han orkar kämpa. Hon frågar efter Kirin som inte är där. Adam erbjuder sig att hämta saker till henne hemifrån, en hårborste kanske? Vanessa ser ut att kunna mörda Adam efter den kommentaren. De två får sedan träffa sonen som de tänker kalla Johnny.
 
 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag tycker synd om Vanessa och Kirin. Ska sanningen aldrig komma fram? Priya får ta saken i egna händer och berätta. Adam är ju mycket mindre lämpad som far!

2016-06-13 @ 15:04:53
Postat av: AnnaS

Förresten, varför var Alicia och David tvungna att göra slut? Han hade väl kunnat stanna hos gringubben Eric ett tag och sen åkt till Portugal. De kunde haft ett distansförhållande tills de sett hur saker utvecklas.

Jag har missat varför Carly säljer affären igen? Är det exekutiv auktion?

2016-06-13 @ 15:07:49
Postat av: Anonym

Ja, Priya, gör nu slag i saken! Gubben Din förefaller aldrig komma loss. Fegis!

Kirin är verkligen mycket mogen för sin ålder, speciellt när man jämför med Adam, som väl är åtskilliga år äldre.

Vad skall vi tro om Ashleys symptom? Låter litet väl luddigt.

Varför skulle Alicia och David ha så bråttom med att göra slut, ja? Distansförhållande kunde de säkert att provat ett tag i alla fall. För det är väl inte tänkt att Leyla och David återigen skall bli ett par???? Näääääää!

Det känns ganska orealistiskt att Laurel har repat sig så fort. Hon måste ju fortfarande ha stora problem, dels med alkoholen, dels med sitt kraschade äktenskap.



2016-06-13 @ 17:56:46
Postat av: Anonym

Hoppas att Carly säljer för att hon tänker försvinna för gott, byn är full med idioter och tjuvar ändå, hon tillför inget. Hoppas verkligen inte att Leyla och David blir ett par, han kan väl få Priya, hon borde skippa sin otäcking till karl.

2016-06-13 @ 18:23:52
Postat av: Anonym

Nu är det tydligen Peters tur att få stryk, Ross ska tydligen hämnas, jag hoppas Debbie vaknar upp och tar hand om barna (stackars barn som får utstå detta liv/bråk, intriger). Jag tycker byn är sjuk ?!

2016-06-13 @ 19:33:26
Postat av: Madde

Men kan inte en enda bebis födas utan problem!!! Och som någon skrev, varför kan inte David stanna ett tag och kolla till farsan och sedan åka till Alicia?
Jo jag vet ju att hon ville sluta i serien så...
Ross är obehaglig, Pete är däremot fin och varför slåss de om snipiga sura Debbie...
Sedan måste jag säga att killen som spelar Adam är en usel skådis, pinsam rentav.

2016-06-13 @ 22:16:14
Postat av: Suss

Idag var Vanessa super älskar denna tjej det såg ut som hon tänkte klippa till någon hon såg verkligen arg efter att hon fått johnny, när Adam frågar om hon ville ha hårborsten haha vilken tönt. Man ser ju hur kär Kirin o Vanessa är, blir så arg på feg gubben d.sk.farfar när han inte säger något. Grrr
Förstår inte heller varför Alicia o David skulle göra slut??
Håller med Ross är skum!
Adam dålig skådis!

2016-06-13 @ 22:36:18
Postat av: Mosis

Som jag har tänkt på att Vanessas bebis skulle behöva blod eller något liknande vid ett sjukhusbesök och en koll görs då på föräldrarna och undra om det är dags nu?? Hoppas nu att sanningen kommer fram!

2016-06-13 @ 22:54:39
Postat av: Såpa fantast

Anonym som skrev den 11 juni, jag tycker tvärtom. Varje gång någon överlever livshotande skador har personen stor tur att inte dö. Nästan alla klarar sig dessutom utan bestående men. Så är det inte i verkligheten. T. ex. överlevde Ross den brutala misshandeln Pete utsatte honom för, helt otroligt!

2016-06-13 @ 23:09:11
Postat av: Anonym

Håller inte med om att Adam är en usel skådis. Tror att det är meningen att han ska spela en oförstående tönt. Har sett honom i andra sammanhang, minns inte var, men usel är han då inte.

2016-06-14 @ 08:38:16
Postat av: TinaV

Det är synd om Vanessas bebis kommer att döpas efter Adams pappa, hoppas sanningen kommer fram innan dess.

2016-06-14 @ 09:32:28
Postat av: Maria

Flera saker som gör mig upprörd!

Förstår inte varför Debbie ska bestämma över Moses och Ross m familj ska behöva fråga henne om lov. Dessutom är det konstigt att hon har sin bitchiga attityd om man tänker på hur billigt hon har betett sig. Stackars barn som har henne som förebild. Dock är det konstigt att Pete behandlar dem som att de är hans egna, förstår inte sådant.

Än värre är det ang Vanessa och Kirin. Förstår inte att Priya inte bara berättar, Rakesh kommer alltid att ha en anledning att inte berätta. Han bara ljuger, en riktigt otäck person. Dessutom berövar han Kirin och Vanessa den här tiden ihop (för jag antar att det kommer att komma fram att Kirin är fadern). Och stackars Vanessa som måste stå ut med idioterna Adam och Victoria. Konstigt att Victoria "ger" Vanessa tillstånd att barnet ska heta John. Gumman tar sig själv på för stort ansvar. Borde inte hon istället tänka Ashley och hur hon har förstört hans och hans barns liv?

Håller med er andra ang David och Alicia. Stackars Jacob. Alla barn i den där byn borde få psykiska besvär om man tänker på
hur de skiljer sig, är otrogna osv.

2016-06-14 @ 13:49:50
Postat av: linda

Ja håller med om david & Alicia,, de skulle vart kvar båda,Jag vet att Kirin får reda på att han är pappan,, vet ej hur ,,men Adam blir helt knäpp,, Vad jag vet,, Men Hem till Gården har blivit så brutal av alla nya som kommit till??

2016-06-17 @ 21:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0