En lite rostig hundkoja

Inskrivet söndag 28/2 kl 09:07
 
Priya övertalar Georgia att börja nätdejta. Georgia och hon sitter sedan och tittar på alla dessa män och de har ganska roligt. Rishi kommer in och ser detta. Han talar om hur illa det kan gå om man träffar män man inte vet något om eftersom de inte alltid är ärliga i sina presentationer. Priya går iväg och Rishi och Georgia ska äta lunch ihop. Georgia bestämmer sig för att gå ur dejtingsidorna. Priya berättar sedan för Jai att hon tror att föräldrarna kan bli ihop igen eftersom de verkar komma bra överens så hon vill ha Jais hjälp med att få dem att ses mer.
 
Moira får höra av Andy att Adam ska fria till Victoria. Så hon letar fram sin gamla förlovningsring som tillhört Johns mamma, hon ger Adam ringen eftersom han inte har råd att köpa en ny.
 
Robert flirtar endel med Aaron under Victorias födelsedagsfest men så kommer Chrissie och talar om att hon hittat en resa åt dem. Aron reagerar på det men säger inget just då.
 
Adam kommer något försenad till kalaset men Victoria blir glad när han dyker upp. Han tar fram ringen och ger henne den sedan ställer han sig på knä för att fria. Hon blir alldeles tyst och det tar ett bra tag innan hon svarar ja. Alla på puben jublar och gratulerar dem. Sedan visar Adam att han har en present till. Han har köpt en liten begagnad Mini Cooper till Victoria som han överraskar henne med på festen. Han lovar att fixa rosten så att hon kan åka till vigseln i den.
 
Chrissie vill att hon och Robert går hem från festen tidigt för hon tycker att det är lite jobbigt att vara på puben med alla människor. Väl hemma diskuterar de semestern och Robert lyckas övertala henne att åka med sin far och Lachlan medan han är hemma och håller koll på huset.
 
Finn är ledsen för att Darren inte svarar på samtal eller sms. Victoria hör det och när hon får tillfälle så tar hon Darrens mobilnummer från Finns mobil och ringer upp honom. Darren dyker upp på puben för att träffa en väldigt förvånad men mycket glad Finn. De bestämmer sig för att gå ut på stan men Finn vill först gå hem för att byta om så Darren väntar på honom på puben. När de sedan kommer ut till Darrens bil är den spraymålad med massa klotter och ena rutan är sönderslagen, på marken bredvid ligger Finns mobil. Återigen tror Darren att det kan vara Finn som är skyldig eftersom det hänt medan han var iväg och för att mobilen låg där. Darren får nog och sticker därifrån.
 
Laurel gömmer tomflaskor hemma och smusslar sedan ut dem för att kasta dem någon annanstans.
 
Victoria berättar för Chas att hon inte är redo för att gifta sig än så Chas råder henne att säga det till Adam på en gång men Victoria vill inte göra någon ledsen. Hon bestämmer sig för att låta det bli en väldigt lång förlovning för att sedan se hur det går.
 
Robert berättar för Aaron att han lyckats få iväg Chrissie och familjen på semester så de har hela Home Farm för sig själva. Aaron kommer dit och känner sig lite vilsen. Robert vill att de ska umgås lite avslappnat så de tar en öl och ska se på film.
 
Val som är den som förstört Darrens bil erkänner för Diane att hon tänker aldrig låta någon smitta någon med hiv, speciellt ingen som hon bryr sig om för de ska inte lida så som hon fått göra.
 
Finn är givetvis ledsen igen och han berättar för Val att han ska ta reda på vem som gör detta mot honom.
 
 
Frk Höger, jag reagerade också på att progamledaren i Plus är väldigt lik Carly =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Ingen Carly alls i fredagsavsnitten. Jag som var så nöjd över att hon skulle stanna.

Å andra sidan var det ingen Nicola heller, så allt var inte negativt.

2016-02-27 @ 08:27:59
Postat av: Jackson

Val,Val! Du menar väl, men så fel det blir.

Nu verkar det ganska svårt för Aaron att komma bort från Andys bror (som jag plötsligt tappade namnet på.....).

2016-02-27 @ 10:16:13
Postat av: AnnaS

Jonas, jag tror du är kär!

2016-02-27 @ 10:37:45
Postat av: Jonas

AnnaS: nästan.

2016-02-27 @ 18:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0