Utan bojan din, är du min

Inskrivet kl 14:49
 
Paddy och Rhona pratar med Pearl som berättar att hon erkänt för polisen. Paddy lovar att ta hand om det och hon får jobbet tillbaka men Finn får ta hand om räkenskapen. Pearl är lättad och säger att de två betyder mest för henne. Paddy säger att hon tillhör familjen och därmed tar man hand om varann.
 
Adam upptäcker att insamlingen som Aaron och Chas har har fått in 2000£ anonymt. Det visar sig vara Robert som gett ett bidrag.
 
Plötsligt dyker det upp en ung kille i en sportbil i byn. Det visar sig vara Carlys pojkvän som hon skulle ha gift sig med. Han träffar henne och vill ha tillbaka hälften av pengarna som han lagt ut för bröllopet som inte blev av. Bob hör det och när Sunil, som pojkvännen heter, säger att det är första gången han pratar om det så inser Bob att Carly försökt lura honom på pengar. De går in på kaféet och Sunil börjar kalla Carly för det ena och andra så Bob är på väg att kasta sig över honom men Ross stoppar honom. Carly får dem att lugna ned sig och när Sunil ska gå så är hans bil borta.
 
Ross som stulit Sunils bil kommer till skroten och frågar om Aaron och Adam kan sälja den. De säger nej och Adam är orolig eftersom han blir av med sin fotboja idag så han vill inte ha några problem. Victoria som är där hör detta och skvallrar för Robert. Robert pratar med Ross och bestämmer att Adam och Aaron ska ändå sälja bilen eftersom det ger dem bra med extra pengar.
 
Jimmy och Nicola bråkar om Angel. Jimmy hotar med ett domstolsföreläggande om hon tar med sig barnet. Nicola blir så ledsen och besviken att hon söker tröst hos Bernice. Bernice pratar sedan med Jimmy och frågar honom om han är beredd att offra äktenskapet bara för sin principsak att få sin vilja igenom. Jimmy ändrar sig och låter Nicola ta med sig Angel.
 
Emma är orolig över Finns förhållande med Darren. Hon försöker ta reda på om de har sex med varann och se till att Finn skyddar sig. Finn gillar inte att hon lägger sig i så han hyr ett rum på värdshuset för att få lite privatliv
 
Robert åker iväg från skroten och Aaron som är irriterad följer efter honom. De stannar ute på vägen en bit ifrån. Aaron är förbannad och talar om att han orkar inte leva med skuldkänslorna han har efter Katies död. Robert säger åt Aaron att försöka få ut sin ilska på honom för att må bättre men Aaron vägrar och ska gå därifrån. Då ropar Robert på honom och säger att Katies död var hans fel. Robert erkänner för Aaron om vad som hände i ladan. Aaron blir rasande och ger Robert några rejäla smällar sen åker han därifrån.
 
Chrissie ser en blåslagen Robert och tror att det är någon som pratat skit om Lachlan som börjat bråka. Robert är inte sen med att utnyttja den historien så han säger att det var några ungdomar men att han kanske inte kommer att känna igen dem. Han vill inte ringa polisen för att göra det värre för Lachlan.
 
Jimmy tar farväl av Nicola och Angel på flygplatsen. När han ser planet lyfta sätter han sig i bilen och börjar gråta. Plötsligt knackar Nicola på fönstret. Hon lämnar Angel men åker själv till Dubai.
 
Sunil har polisanmält bildstölden men när de kommer ut på gatan igen så står bilen där. Polisen blir irriterad över att ha blivit ditkallad fast inget brott har begåtts. Sunil är förbannad för bilen är skitig och han tror att Carly ligger bakom detta. När han åkt så ser Carly Ross borta vid busshållplatsen, de ler mot varann. Bob lovar att hjälpa Carly med pengar så hon kan betala till Sunil. Carly säger att hon kan tänka sig att stanna i byn. (Men då måste hon sluta kalla Brenda för Wendy)
 
Aaron mår dåligt och pratar med Victoria som ser skadan på hans hand. Han ska precis erkänna vad som hänt när Robert kommer in. Victoria får då intrycket av att Aaron är sur på Robert för att han försökt få dem att sälja den stulna bilen. När Victoria gått säger Robert att Aaron får göra som han vill, gå till polisen om det får honom att må bättre. Robert erkänner att han älskar Aaron.
 
Finn och Darren ses på puben. De flirtar med varann men när Finn går på toaletten får Darren ett sms där någon säger att "han inte ska smitta Finn med hiv". Darren tror att det kan vara Finn som skrivit det för att han ångrat sig. Finn nekar och säger att de kan fortfarande ta in på rummet på värdshuset men Darren ångrar sig så han sticker därifrån.
 
Adam planerar för Victorias 21-årsdag (Väldigt många födelsedagar senaste tiden) Han frågar Andy om det är okej att fria till Victoria. Andy säger att man ska passa på när man kan för man vet aldrig när det kan ta slut. Precis då kommer Victoria fram till dem och drar med sig Adam hem till henne, för första gången på länge nu när han blivit av med fotbojan.
 
Robert söker upp Aaron igen för att se hur han mår. Aaron vill veta om det Robert sagt tidigare stämmer. Då upprepar Robert att han älskar Aaron.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Good riddance, Nicola. Hoppas att hon aldrig kommer tillbaka. Vilken gulddag! Carly stannar och Nicola lämnar. Det känns som att jag har stuckit ned handen i en tombola och vunnit stort.

Var det Emma som skickade sms till Darren, tro? Aningen märkligt att han trodde att det var Finn. Det kändes föga logiskt.

2016-02-25 @ 15:04:10
Postat av: Niitta

Vilken fjant, hon är Carly som kallar Brenda för Wendy. Ännu en dryg mobbare och bedragare har hittat vägen till Emmerdale. Vore ju trevligt om någon lite sympatisk person kunde dyka upp. Blev glad när hon tänkte sticka iväg, tyvärr stannade hon.
Ska man behöva tycka om Robert nu också? Han var ju inte helt ärlig mot Aron, han har väl ljugit om husvagnsbranden.

2016-02-25 @ 17:15:38
Postat av: AnnaS

Det enda Carly har är att hon är snygg. Annars är hon mest jobbig, men antagligen kommer det att ändras med tiden.
Nicola är också jobbig, men jag gillar henne ändå. Tycker att Jimmy gjorde onödigt stor affär av det här med Dubai. Det handlar om ett halvår! Följ med och kolla, annars åk hem igen. Han vet ju att Nicola gillar lyx och hon skulle aldrig förlåta honom om han stoppat henne från att ta det här jobbet. Det borde till och med Jimmy förstå.

Vad skulle Emma ha för intresse av att Darren och Finn inte blir ett par? Finn kan väl behöva lite kärlek. Men vem skulle annars kunnat skicka sms:et?

2016-02-25 @ 17:18:23
Postat av: AnnaS

Niitta: du har rätt! Jag förstod att det var nåt mer Robert ljög om, men kom inte på vad. Men hur skulle det kunna komma fram, om inte Robert i ett anfall av ärlighet berättar det själv?

2016-02-25 @ 17:21:21
Postat av: Niitta

Jag gillar också Nicola, hon är rolig och skärpt.
Gissar att Robert försäger sig om branden, och att Andy får reda på hur det gick till.

2016-02-25 @ 17:28:07
Postat av: Veronica

Men Robert har väl berättat om branden för Aron förut? Det är jag rätt säker på

2016-02-25 @ 17:58:30
Postat av: Jackson

På sex månader borde väl Nicola och Jimmy kunna besöka varandra, åtminstone en gång. Jag blir inte förvånad om Bernice och Jimmy kommer att ha en liten fling under dessa månader.

Hur många barn totalt har Bob egentligen?

Var är Betty?

2016-02-25 @ 18:18:07
Postat av: Stina

Visst var det väl en olyckshändelse när Katie ramlade eller hur var det? Är plötsligt inte säker. Jag kommer sakna Nicola hoppas att skådespelaren kommer tillbaka efter föräldraledigheten. Håller med om att Carly är jättejobbig, kan bara hoppas att hon blir trevligare snart. Jag gillade Aron innan han flyttade till Frankrike, men nu är ha bara jobbig, hjälper han någonsin Adam med deras gemensamma företag?

2016-02-25 @ 18:30:05
Postat av: Viola

Robert knuffade Katie och gjorde sen inget för att hjälpa henne, han var bara intresserad av att ta mobilen och radera bilden.
Mer mordliknande (?) än det som hände när Belle knuffade omkull Gemma.

2016-02-25 @ 18:37:55
Postat av: Jonas

Jag är också rätt säker på att Robert redan har berättat om branden för Aaron. Tror att det var samma dag som Katie förolyckades.

AnnaS: Emma verkar rädd för att Finn ska bli involverad med en HIV-positiv person.

2016-02-25 @ 18:47:37
Postat av: Jackson

På sex månader bör väl Nicola och Jimmy kunna besöka varandra. Jag blir inte förvånad om Bernice och Jimmy kommer att ha en fling med varandra under dessa månader.

2016-02-25 @ 19:40:50
Postat av: Jackson

Nu har jag försökt skicka en kommentar två gånger, men den registreras inte. Linus på linjen?

2016-02-25 @ 19:41:31
Postat av: Jackson

OK, tredje försöket.

På sex månader borde Nicola och Jimmy kunna besöka varandra. Jag blir inte förvånad om Bernice och Jimmy kommer att ha en fling under dessa sex månader.

2016-02-25 @ 19:42:43
Postat av: ELIZA

Har inte sett idag, men läser era kommentarer...Nog uppfattade jag att det var en olycka när Katie omkom...Robert knuffade henne, hon tog ett steg, och det ruttna golvet gav vika...Och hon var redan död när han kom till henne...Bruten nacke eller nåt...Men, hon hade ju inte varit där om inte Aaron messat henne...Och hon hade ju inte varit död, om hon inte stannat kvar sedan Aaron gått därifrån, för visst provocerade hon Robert...Och Jonas: varför avskyr du Nicola så mycket..?

2016-02-25 @ 21:33:09
Postat av: Jonas

För att hon är en av de mest vedervärdiga personer jag har sett i en serie någonsin. Vad finns att inte avsky med henne?

Hon planerade att ta död på sin äldre man. Hon bet ett litet barn. Hon är extremt egocentrisk och lyfter ogärna ett finger för att hjälpa någon annan. Den stackars Jimmy lyder hennes minsta vink, antingen för eller senare. Hon gör honom ofta till åtlöje bland folk och förolämpar honom. Jag skulle kunna fortsätta i en evighet.

Det är endast Stephanie som jag avskyr mer för övrigt och det av nästan exakt samma skäl.

2016-02-25 @ 21:49:49
Postat av: Jonas

ELIZA: för att Nicola är en av de vedervärdigaste personer jag någonsin har sett i en serie.

Hon smidde planer för att döda sin rika och gamle man och hon bet ett litet barn. Vidare är hon extremt egocentrisk och även rätt narcissistisk (vilket är ironiskt, eftersom hon knappast ser bra ut) och lyfter inte ett finger för att hjälpa någon annan. Vidare förlöjligar hon ofta Jimmy inför andra och han lyder hennes minsta vink, antingen förr eller senare.

Det enda som jag avskyr mer i serien är Stephanie, även om hon inte är med längre.

2016-02-25 @ 21:55:15
Postat av: Frk Höger

Carly har visst börjat jobba på Svt +PLUS 😉

2016-02-25 @ 22:03:08
Postat av: Jonas

Frk Höger: vad menar du? Jag förstår ingenting. Vad är det du skriver om den fagra Carly?

2016-02-25 @ 22:19:34
Postat av: Niitta

Aron har frågat ut Robert om branden, och Robert förnekade att han hade med den att göra. Han har inte erkänt att det var han som anlade den.
Är verkligen Nicola det vedervärdigaste någonsin i en serie??? Men Brandon då eller polisen som var med Katie? Jag gillade inte heller Nicola då hon var ute efter sin brors pojkvän, eller när hon kom tillbaka till Emmerdale som rik hustru till en gamling. Men nästan alla i serien har pendlat mellan läbbig och god som guld. Inte bara hon.
Ursäkta men är det inte så att du gillar "snygga" personer och ogillar de du tycker är fula? Ta inte illa upp men du ger faktiskt det intrycket eftersom du öser beröm över en så osympatisk person som Carly. Jag är säker på att hon också kommer att bli en trevlig tjej som vi alla kommer att gilla, men än så länge är hon bara dryg och stöddig.

2016-02-25 @ 22:29:22
Postat av: Niitta

Jag menade Cameron, skrev Brandon av misstag.

2016-02-25 @ 22:40:19
Postat av: Jonas

Du kanske tänkte på den gamle tjejtjusaren Brandon i Beverly Hills?

Nej, jag ogillar inte Cameron eller Shane (tror jag han hette) mer än Nicola.

Jag tycker inte enbart om snygga personer. Jag är ganska förtjust i Edna, även om jag inte finner hennes utseende särskilt tilltalande. Brenda är även hon mycket sympatisk, men jag tycker inte att hon är grann. Kerrie är helt ok, men jag tycker inte att hon är fager. Som en liten kontrast, tycker jag Moira ser hyfsat bra ut, men jag tycker inte om hennes personlighet.

Carly är både snygg och charmig.

Jag håller med om att många i serien förvandlas, men inte alla i den nuvarande sättningen har planerat mord och misshandlat barn.

2016-02-25 @ 23:02:38
Postat av: AnnaS

Kommer inte ihåg exakt hur det gick till när Nicola bet barnet, men jag har för mig att det var ganska förståeligt att hon gjorde det. Jag tycker att hon är en ganska mänsklig figur som har både bra och dåliga sidor.

2016-02-25 @ 23:22:12
Postat av: Niitta

Jonas, har du sett Edna som Rose i " skenet bedrar ". Tycker hon var rejält snygg där. Det var ju skönt att jag hade fel. Så är det ju när man bara "träffas" så här i en blogg och bara ser det skrivna ordet och inte ser människan med ansiktsuttryck eller hör tonen i rösten. Lätt att feltolka, menar jag.

2016-02-25 @ 23:42:32
Postat av: FrkHöger

Programledaren i Plus såg ut som Carly menar jag.

2016-02-25 @ 23:56:56
Postat av: Jonas

Frk Höger: Sverker Olofsson?

Niita: nej, men jag har sett Edna spela proffs i 1984.

2016-02-26 @ 15:56:57
Postat av: Frk Höger

Jonas, haha likheten är slående 😉
Nya programledaren Sanna är en svensk Carly.

2016-02-26 @ 21:25:24
Postat av: Jonas

Då får jag kolla upp henne.

2016-02-27 @ 08:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0