Mer elände och oro

Inskrivet kl 16:22
 
Belle ska få komma hem men Sam tror att det kan vara för tidigt så han och Lisa blir osams när han ifrågasätter hemkomsten. Lisa skyller allt på Rachel, att det är hon som vänder Sam emot dem.
 
Val vägrar att ta sin medicin eftersom biverkningarna är hemska. Läkaren råder henne att fortsätta ta dem för att det kommer att bli bättre sen.
 
Jimmy går med på att flytta til Dubai så han lyckas övertala Chas att ta hand om åkerit så länge. Chas tackar ja för att åkeriets kontor är samma som soptippens och då kan hon hålla ett öga på Aaron.
 
Marlon behöver barnvakt till April så Carly erbjuder sig. Bob övertalar Marlon till att acceptera eftersom de ändå är släkt med varann, nästan... Carly låter April hjälpa till med att locka kunder till torghandeln hon har vid sin bil.
 
Nicola får inte tjänsteledigt av Lawrence för att åka till Dubai så de stannar hemma.
 
Finn lyckas äntligen fråga Darren om de ska ta en öl ihop. Victoria känner igen honom och kommer på att han varit med på Vals möten med HIV-sjuka. Finn accepterar sjukdomen men Darren tror honom inte och att det kommer att förstöra mellan dem så han sticker.
 
Kirin upptäcker en knöl i Vanessas bröst. Hon söker upp doktorns som remitterar henne till bröstkliniken. Hon vill först inte berätta något för Kirin men ändrar sig sedan. Han lovar att ställa upp för henne så att hon inte ska känna sig ensam men när han sitter på puben och hör om Vals sjukdom och Dianes tidigare cancer så får han nog och ringer sin kompis för en helkväll ute med grabbarna.
 
Inte ens Kirin och Vanessa får vara lyckliga nu, finns det någon lycklig människa i byn just nu?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte mycket att glädjas åt idag heller. Ev bröstcancer, riktigt jobbiga biverkningar av medicinering och psykisk sjukdom (Belle, hon var inte med men uppe till diskussion). Kanske Bobs "nya" dotter kan pigga upp...

2016-02-17 @ 13:51:18
Postat av: Ylva

Det var mitt inägg som blev anonymt

2016-02-17 @ 13:54:01
Postat av: jackson

Uppfattar Bobs dotter som mycket osympatisk och självisk.

2016-02-17 @ 17:42:10
Postat av: jackson

Förmodad bröstcancer hos Vanessa. Inte mycket positivt nu.

2016-02-17 @ 18:34:29
Postat av: ELIZA

Ja, man kan verkligen ifrågasätta manus författarna....Finns ju ingenting positivt nu...

2016-02-17 @ 18:36:19
Postat av: Niitta

Ett plus i eländet var väl ändå hur Vanessa handskades med situationen. Istället för att, som man blivit van vid, att försöka dölja, ljuga och undvika att söka hjälp för sitt problem, så gjorde hon ju det som man tycker är normalt. Hon gick till läkaren, berättade för Kirin och Rhona. Det tyckte jag kändes skönt att se, får väl hoppas att det är som oftast, en ofarlig knuta.

2016-02-17 @ 19:36:08
Postat av: Peter H

Ska man hitta en lycklig plats så är det knappast Emmerdale. Under de år jag sett serien har det inte varit annat än trassel.

2016-02-17 @ 23:14:46
Postat av: Jonas

Niitta: nu glömmer du att Vanessa faktiskt ljög för Kirin först.

2016-02-18 @ 09:43:33
Postat av: AnnaS

Men Vanessa berättade ju sanningen samma dag. Lite panik måste man väl kunna få i det där läget.
Däremot tyckte jag att hon var lite väl snabb att erbjuda Kirin frihet. Nu kommer han antagligen att gå ut, bli full och ragga upp nån.

2016-02-18 @ 10:01:05
Postat av: Julia

Den här storyn med Vanessa och eventuell bröstcancer känns mest som ett sätt för manusförfattarna att splittra på Vanessa och Kirin. Men det är lite trist att det numera i princip enbart är elände i byn. Där är Val, Belle, Pearl, Laurel,Nicola,Andy, Alicia, aaron/robert,archie hit och archie dit, Emma hänger i luften som en tickande bomb och med Cain och Charity är det säkert nåt tråkigt som ska hända. Nä nu börjar till och med jag tycka det är lite tröttsamt.

Hoppas Finn får napp med sköterskan i alla fall, men inte ens det verkar ju gå smidigt till ..

2016-02-18 @ 10:33:13
Postat av: Niitta

Nej, Jonas jag glömde inte att hon ljög först. Men som Anna S, tolkade jag det som att hon blev chockad och hon berättade ju snabbt sanningen.
Julia: jag får en känsla av att manusförfattarna tar med en del händelser i något sorts folkbildande syfte. Det känns som att de kanske varit med om att någon nära anhörig drabbats och att de vill ut med budskap om att kolla efter knölar i brösten, eller upplysa om HIV.....osv. Kanske har jag fel, men det är en känsla jag fått flera gånger.

2016-02-18 @ 11:53:11
Postat av: Niitta

Vad jobbig Rachel är. Hon har väl inte blivit drabbad av Belles sjukdom.

2016-02-18 @ 12:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0