Var är glädjen, det mysiga?

Inskrivet söndag 14/2 kl 14:16
 
Kerry är less på Tracy som ockuperar badrummet alldeles för länge och visar inte speciellt mycket hänsyn. Hon går till kaféet men när Tracy kommer dit och det blir tjafs mellan kvinnorna så får Kerry nog och trycker till en gräddbulle i ansiktet på Tracy. Det gör att Kerry får igen och sedan tar hon en tallrik soppa och häller över Tracy. När Kerry senare kommer hem och hör Tracy i duschen så stänger hon av varmvattnet och lägger ut popcorn och häftstift som Tracy går på när hon kommer ut ur badrummet.
 
Chrissie får en hel del pikar och kommentarer från folk i byn. Hon kommer hem till Home Farm och vill packa för att flytta eller åtminstone resa iväg. Robert vill inte det och då blir Chrissie förbannad över att han inte kan ställa upp för sin styvson.
 
David är frustrerad över situationen så han slår näven i en trälåda med citroner. Jacob ser det och erkänner att han också har lust att slå någon men att han får behärska sig. Jacob berättar om sin oro för sin mamma, Alicia sitter i trappen och hör det. När hon blir ensam ringer hon till Chas för att be om ett arbetspass. Hon klär sig som hon brukar fast med en kofta över klänningen. Väl på jobbet får hon ett utbrott när en ung kille flirtar med henne med kommentar om hennes utseende.
 
Debbie som är orolig för Andy söker upp honom och bjuder honom på middag. Andy kommer hem till henne och barnen. Middagen går bra men när han får en teckning av Sarah samtidigt som Pete pratar med honom om arbetet på gården så skrynklar han ihop teckningen utan att tänka på det. Sarah ser det och blir ledsen utan att säga något. Debbie märker det och säger till Andy som ber om ursäkt. Debbie säger åt Sarah att säga till om skolpjäsen men Sarah tvekar att bjuda sin far för hon har bara två biljetter och hon vill att mamma och Pete ska ha dem. Andy svarar att det är okej för honom att hon kan berätta för honom hur det gått sen.
 
Pearl som har dåligt med pengar tar en check på 5000 £ som Paddy ber henne att ta hand om på kliniken.
 
Eric vakar vid Vals säng på sjukhuset. Finn och Emma är kvar. Plötsligt kommer Paul tillbaka, Diane har hämtat honom vid flyget. Läkaren säger att tillståndet är allvarligt för Val så Eric bör tänka på att hämta dit folk som kanske vill se henne en sista gång och tänka på vad hon kan ha sagt om återupplivningsförsök om så behövs.
 
Sjukskötaren pratar med Finn när de är ensamma i väntrummet. Finn berättar att Val varit som en mamma för honom och hur mycket hon betyder för honom. Emma som är på väg in hör detta så hon stannar till utan att ge sig till känna.
 
Val vaknar upp och alla blir glada. När hon sedan är ensam med Eric så pratar de om hur nära hon varit att dö. Nu har hon fått veta att hon måste äta medicin varje dag men det vill hon inte utan tycker att det kanske är bättre att låta bli eftersom biverkningarna kan vara illamående, diarré och vad det nu var...
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Det är ju sanslöst att Andy inte ska tillåtas sörja några dagar. Vanligtvis vill inte Debter att han ska träffa barnen, men nu tvingar hon plötsligt dem på honom.

Var det inte längesen vi såg Edna i serien?

Idag kunde Tracy ha blivit anmäld för sexuella trakasserier, då hon antastade Kerrie och smekte hennes behag.

Paul är mycket bättre på att spela homogay än vad Finn är.

2016-02-12 @ 13:58:41
Postat av: monika

skulle vilja säga att Crissie har inställningen att mitt barn gör inget sådant det är bara andras barn som gör det

2016-02-12 @ 14:04:33
Postat av: Ylva

Vad förvånad jag blev när Paul dök upp!

Varför skulle Emma hänga kvar på sjukhuset och spela som att hon brydde sig? Totalt onödigt tycker jag! Men det är väl för att jag inte tål människan:)

2016-02-12 @ 14:17:47
Postat av: Nyfiken Kvinna

Trevlig helg! Själv ska jag kolla på skidor hela helgen och dammsuga. Missa tyvärr dagens program av HTG.

2016-02-12 @ 15:03:44
Postat av: Niitta

Shirley Stelfox, som spelar Edna drabbades ju tyvärr av cancer och dog i somras. Saknar henne verkligen, får se hur de skriver ut henne ur serien. Hon ska väl dyka upp någon gång innan dess. Tack Shirley, sov i ro.

2016-02-13 @ 00:22:00
Postat av: Anonym

Det är inte alltför ovanligt att man kan ha varit alltför sjuk för att kunna arbeta särskilt mycket strax innan, men jag hoppas att Shirley kommer att finnas med i flera stycken avsnitt innan dess. Hon var med i Emmerdale länge och det skulle vara synd om det inte blev riktigt avslut!

2016-02-13 @ 14:40:40
Postat av: ELIZA

Ja, vi får hoppas att "Edna" får ett riktigt avslut...Var ju tvungen att skratta bland tårarna, när Eric satt vid Val`s säng och bad henne stanna hos honom...Och hon säger, "be lite till, kanske jag funderar på det"...Ha ha ha....ja, riktigt roligt att få se hennes son igen...Och Emma, håller med, vad hade hon där att göra?...Men min största fråga är....TRUMVIRVEL...VAAAD har Tracy i Dan och Kerry`s hushåll att göra???????????????????????????????????????????????????????? Dom känner ju knappt människan...Och hon bara flyttar in????????????????????????????????? Fattar ingenting...Går det till så i England??...Brukar titta på Judy`s domstol, i USA verkar det vanligt att ta in hyresgäster för att dela på hyran, men ute på landsbygden i England??...Mer då??...Chrissie, håller med David där, ska han bli belönad med ett Disney World äventyr, när han förstört en familj...?...Och jag vet att det heter Gäss....

2016-02-13 @ 18:42:50
Postat av: Nyfiken Kvinna

Grattis Marie och alla goa läsare på alla hjärtans dag. Kram ♡

2016-02-14 @ 12:24:02
Postat av: Niitta

Snart har vi det så här i Sverige också. Folk som får bo inneboende, så svårt som det är att få ett boende som inte kostar allt man äger och har. Och tänk om förslaget med marknadshyror går igenom. Två av mina fem barn har ett osäkert boende och har flyttat ut och in hos mamma. Bor i Stockholmstrakten. Antar att det ser likadant ut runt andra städer i vårt kära fosterland.
Ha en fin alla hjärtansdag!

2016-02-14 @ 16:53:25
Postat av: Carina

Hu, Emma är så obehaglig. Jag trodde hon skulle skada Val efter att hon hört vad Finn sa.
Kerry kan ju vara riktigt rolig, men tjafset mellan henne och Tracey kan jag vara utan.
Jag hoppas också att vi får se lite av Edna!

2016-02-14 @ 22:48:44
Postat av: malin

Niitta, tror att Stockholm är mer utsatt.. Och tänk vad bra om människor som bor i alldeles för stora hus ensamma kunde få lite sällskap. Vi är väldigt många ensamhushåll i Sverige, jag tycker faktiskt att hem till gårdens boendedelande är ganska trevligt! Och med delat boende behöver man kanske inte jobba häcken av sig och kan ha en mer tilltalande fritid. =)

2016-02-15 @ 07:12:53
URL: http://doohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0