Fram med kulorna då

Inskrivet kl 23:02
 
David är orolig för att Eric kan ha prostatacancer. Eric lovar att gå på hälsoundrsökning om David också går. Läkaren hittar en liten knöl på Davids ena testikel så han måste underökas vidare. Eric har bara en urinvägsinfektion. David vill inte berätta för sin far om hur det gått hos läkaren. Eric är lättad över att de är friska och krya för han hade nog inte klarat av att någon av dem har cancer efter allt som hänt.
 
Laurel orolig för att Ashley inte sagt något till henne om sitt beslut. Han säger att han måste tänka på att skapa lyckliga minnen medan han kan.
 
Holly ber om ursäkt och Moira säger att hon måste bevisa att hon är ledsen genom att betala tillbaka. Holly vill inte mocka skit så Moira får Cain till att låta Holly jobba på verkstan. Hon ska tvätta bilarna men får inte röra bilnycklarna eller växelkassan.
 
Leyla uppmuntar Tracey att visa sin kärlek för David,
Jacob är orolig för att Tracy är intresserad av David för han har hört Leyla och Tracey prata om det. Leyla säger att det bara är på skoj men Jacob säger att han sett blickarna hon ger David.
 
Moira berättar för Adam om Hollys problem. Hon hör Holly prata med Dean när hon kommer hem. Det visar sig att han vill ha 2000 till i ränta. Cain säger åt Moira att inte göra något utan att ha pratat med honom innan.
 
Charity erkänner för Ross att man inte alltid behöver göra något för pengar utan för att få folk att lita på en, därför hade hon satt dit Holly.
 
Rishi är intresserad av att köpa Lisas hus, eller rättare sagt marken. 
Belle blir sur på Joanie som ser försäljningen av huset som ett steg i att gå vidare. När Rishi ska kolla på huset så stökar Belle till det och skyller på att de sanerar på grund av råttor. Hon berättar om alla döda som är begravda vid huset. Lisa kommr hem och inser att Belle lurat iväg henne inför besöket. Hon skäller ut Belle och frågar vad som händer när Belle träffar en kille och flyttar därfrån, vem blir kvar ensam i huset...
 
Harriet försöker övertala Ashley att inte säga upp sig. Han tycker hon ska söka tjänsten istället.
 
Cain ser att Holly får betalt av en kund på verkstan. Han säger åt Holly att ge honom pengarna. Hon svarar att hon hade tänkt göra det ändå.
 
David ska precis fota sin knöl så han drar ned byxorna men just då kommer Leyla in. Hon undar vad han sysslar med så han berättar om knölen. Leyla tröstar honom med att det kanske inte är cancer och skulle det vara så så har de hittat den tidigt. David ber henne fota åt honom vilket hon gör med viss vånda.
(Ska det bli massa cancerproblem igen så vet jag inte om jag orkar skriva mer)
 
Liv dyker upp på puben för att stanna ett tag under påsklovet. Hon och Aaron hittar på saker att göra men jag fattade inte vad mer än att de hade sönder massa saker. Hon känner på sitt halsband emellanåt
 
Harriet har svårt att bestämma sig angående tjänsten eftersom om hon tar det jobbet kan inte Ashley ändra sig.
 
Joanie säger åt Belle att stötta sin mor och inte leva i det förflutna för livet går vidare. Belle ber sin mamma om ursäkt.
 
Jacob säger åt Tracey att inte flirta med David för det är slöseri med tid. Eric som hör det tror att Jacob hoppas på mamma och David ska bli ihop igen.
 
Moira pratar med Charity om att vara med på ett jobb för att få pengar, närmare bestämt 2000£.
 
David och Leyla sitter och dricker vin efter att hon tagit bilden åt honom och han ser att det ser normalt ut. Han säger att de inte får säga något till Jacob för det skulle oroa honom. Sedan talar de om hur mycket de betyder för varann och att de älskar varann. Jacob som precis kommer in hör dem och ser deras kram.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Frk Höger

Vanessa, Tracey och Carly är med i en julshow med Abbalåtar. De är supersnygga 👍

2016-12-19 @ 22:18:19
Postat av: Agneta

Ja vilka pumor 😊👍

2016-12-19 @ 22:20:59
Postat av: Jonas

Ja, det är ingen nyhet att Carly är grann som få.

2016-12-20 @ 07:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0