Bakfull präst x2

Inskrivet kl 21:47
 
Prästen vaknar bakfull hos Nicola, även Harriet är där. Kerry kommer och talar om att de är sena. Han är så bakfull att han inte klarar av att arbeta. Kerry föreslår att Harriet tar över istället eftersom hon inte är lika bakfull.
 
Chrissie stämmer möte med Andy i köket men Sam kommer dit före honom så hon blir lite generad ettersom hon är lättklädd.
 
Chas kan inte ge Zak jobb för att inte såra Lisa. Joanie söker jobb men det inte lätt när det finns jobb långt ifrån och hon behöver barnvakt. Hon funderar på att försöka få tillbaka jobbet på fabriken.
 
Sandra ska till polisen och Chas erbjuder sig följa med som stöd. Det gör att Marlon måste jobba när Laurel och Ashley ska ha sin fest där. Liv får följa med Aaron till skroten. Robert bjuder dem sedan på lunch på puben.
 
Charity är på åkeriet och jagar kunder, enligt Jimmy som ska till bröllopet.
 
Doug leder in Laurel i kyrkan. Harriet utför vigseln. När de är klara samlas de alla utanför kyrkan. Belle ser Zak stå en bit ifrån. Laurel och Ashley smiter hem medan de andra går till puben för att fira. Pearl saknar Edna på festen.
 
Liv ställer frågor om skjutningen som hon läst om i tidningen. Tillslut får Aaron säga till henne att sluta. Sandra återkommer från polisen och Aaron tackar henne. Liv smiter ut och träffar Gordon som fortfarande nekar. Hon lovar att hjälpa honom. Liv berättar det hon vet om Robert och Aaron. Hon pussar Gordon på kinden och går iväg till de andra igen.
 
Chrissie träffar Andy för att lämna tillbaka hans kalsonger han glömt i ladan
 
Ashley ska bara svara på ett sms så Laurel skyndar sig upp till sovrummet. Efter ett tag saknar hon honom. Laurel går ned och ser när Ashley står som förstenad. Sedan frågar han henne vad hon gör där, om hennes far vet om att hon är där.
 
Lisa blir inte glad när hon ser att Joanie ska börja på fabriken igen. De får en massa skift ihop.
 
Ashley kommer inte ihåg att han är gift med Laurel utan tror att hon är ihop med Marlon fortfarande. Han vill inte till läkaren för att Harriet inte ska få se honom. Laurel kör honom ändå till sjukhuset. Han fortsättr att vänta på att Harriet ska komma. Läkaren tror att Ashley fått en ministroke. De vill att Laurel inte säger emot det Ashley säger för att han inte ska bli upprörd. Hon ringer sin far och berättar var de är och sedan ringer hon Harriet och ber henne komma dit.
 
Harriet kommer till sjukhuset och Ashley blir lugn. Han vill att hon kör hem honom men blir förvirrad när de berättar att han inte bor med henne längre.
 
Sam frågar Andy om Chrissie frågat något om honom eftersom hon var naken när han kom till Home Farm härom dagen och hon hade gett honom konstiga blickar.
 
Rhona har svårt med känslorna när det är bröllop och ibland glömmer hon att vara arg och sårad.
 
Lisa funderar på att sälja huset och dela på pengarna med Zak. Belle vill inte det eftersom det är där hon är född.
 
Laurel är orolig eftersom hon inte är förberedd på det som händer med Ashley. Hon trodde de skulle få mer tid på sig innan det blev värre.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Ashleys tillstånd har försämrats efter bröllopet. Hur ska Laurel kunna ta hand om en så pass förvirrad man. Doug hade rätt när han var emot giftermålet. Han visste hur jobbigt Laurel kommer få det.

2016-12-13 @ 13:27:00
Postat av: Anders

Ännu ett misslyckat bröllop! Emmerdalebröllopens förbannelse ligger tung!
Om jag levde i byn och skulle gifta mig, så hade jag absolut förlagt bröllopet så långt bort som möjligt! Nya Zeeland kanske?

2016-12-13 @ 13:32:12
Postat av: AnnaS

Jag hann för ett kort ögonblick tänka att det äntligen blev ett bröllop som var någorlunda normalt, bortsett från prästen. Tji fick jag. Ett av de värsta blev det. Konstigt att Laurel verkar ångra sig nu, hon vet väl vad hon gav sig in på.

Och Liv, vad ska man säga? Kommer hon att upptäcka sanningen? Gordon såg lite tveksam ut när hon ville att dom skulle bo ihop i framtiden. Konstigt att hon tror så stenhårt på sin pappa som hon inte träffat på lång tid, om jag förstått saken rätt.
Men det har ju dykt upp satungar tidigare som blivit riktigt vettiga efter ett tag, som Aaron och Sean.

2016-12-13 @ 13:59:33
Postat av: jackson

Vi har ju visserligen vant oss vid att bröllopen i serien brukar vara helt åt skogen, men dagens toppade nog allt vad gäller hemskhet. Sååååå otäckt!

Liv verkar arta sig till att bli en riktig hemsking. Huuuuuu!

2016-12-13 @ 17:31:14
Postat av: jag bara

Hur skulle Laurel veta vad hon gav sig in i, det är nog omöjligt. Hoppas att Ashley hämtar sig och att han bara är tillfälligt förvirrad.

Lite humor fanns det ju att glädja sig åt ändå. Replikerna mellan Marlon och Robert.
Marlon: Om jag vore Aron skulle jag springa så fort jag kunde.
Robert: Om du vore Aron skulle jag också springa så fort jag kunde.

2016-12-13 @ 17:53:17
Postat av: Anonym

Alla ungar i htg verkar riktigt otäcka/obehagliga, inte undra på med alla deras likasinnade föräldrar, med bråk, misshandel mm

2016-12-13 @ 19:59:20
Postat av: Frk Höger

Anonym, April är ju inte otäck 😊

2016-12-13 @ 21:11:20
Postat av: Såpa fantast

Det är när ungarna kommer upp i tonåren som vissa blir otäcka, som Gabby, Liv och särskilt Lachlan. Det brukar gå över när de blir vuxna. Jacob är fortfarande snäll.

2016-12-13 @ 22:14:27
Postat av: AnnaS

Gabby har alltid varit otäck.

2016-12-13 @ 22:25:28
Postat av: malin

Fast att Liv vill tro det bästa om sin pappa som hon aldrig träffat typ är väl inte konstigt? Varför skulle annars andra barn/vuxna söka upp föräldrar som övergett eller adopterat bort dem?

2016-12-14 @ 06:31:46
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: ELIZA

Att eller (om) Laurel blev överraskad och ev, fick kalla fötter, är hon ju mer än lovligt korkad....Vad trodde hon? Att han skulle bli frisk??? Dom har pratat med läkare, och liiite kan man ju läsa på själv....Dom har väl Google i byn...Blev överraskad när Lisa kallade Zak för LATMASK, åt Joanie...Ha ha ha... Jag sitter och gillar Zak, men svär åt honom hela tiden...Ha ha ha ....Och tyyypiskt honom, Joani pratar om att hon måste få sej ett jobb, men har pojken att ta hand om...Tog flera scener innan han kunde kläcka ur sej att, jamen, jag kan ju hjälpa dej med pojken!!?? Jaha, så nu ska Joanie försörja LATMASKEN....

2016-12-14 @ 07:06:36
Postat av: jag bara

Kan inte hålla med om att Laurel är korkad för att hon blev överraskad eller kanske mer chockad över att Ashley blev sämre så fort. Det är omöjligt att föreställa sig eller veta hur livet med en sjuk make/maka blir. Hon hade väl anledning att hoppas på ett par bra år innan allt blev så svårt. Han kan ju bli lite bättre också om förvirringen beror på stroken. Kärleken låter sig inte styras av förnuftsskäl. Hon förstod vad som väntade, men ingen har ett facit att kolla i, varken Laurel eller läkarna.

2016-12-14 @ 09:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0