En slägga löser alla problem

Inskrivet måndag 5/9 kl 22:57
 
Eric fortsätter att vara elak mot David som gör allt för sin far. Han ser till att nästa dags vinst i affären skall doneras till Vals stiftelse.
 
Megan får oväntat hembesök av sin nya barnmorska. Hon får iväg barnmorskan innan Jai hinner förstå vem det är.
 
Cain umgås hellre med Noah än med Kyle men när Kyle är nära att bli påkörd av en bil räddar Cain honom. När Joanie smäller till Kyle över benet för att han inte lyssnat på henne angående att springa över en gata utan att se sig för blir Cain förbannad på henne som slår barnet.
 
Leyla styr upp en begravning som sista arbete som bröllopsarrangör då brudgummen hastigt dött och bruden vill ha Leylas hjälp.
 
Lawrence berättar för Bernice om tiden i fängelse när han var ung och han vill inte att Chrissie får samma elände. Det leder sedan till att han erkänner att han sköt Robert så Chrissie släpps. När Bernice får reda på det söker hon upp Chrissie och berättar om förlovningen. Chrissie tar med sig Bernice till fängelset men Lawrence vägrar att säga att han inte skjutit Robert. Bernice bryter då förlovningen och rusar därifrån.
 
Belle pratar med Debbie om Kirin. Debbie råder henne att leva livet och träffa massa killar istället för att binda sig vid bara en. Belle berättar det för Kirin som tycker det är okej att de ses utan att det är allt för seriöst.
 
Kerry råkar säga till Cain att ta hand om sin son Kyle när barnet är i närheten och hör detta.
 
Andy vill inte besöka Robert på sjukhuset utan hoppas att Robert dör.
 
Eric får veta att Lawrence sitter inne istället för Chrissie och att David startar en insamling i butiken. Det gör Eric så rasande att han slår sönder hela affären med en slägga.
 
David upptäcker sin kraschade affär och får veta att det är hans far som ligger bakom. Han söker upp Eric och talar om att han vinner, från och med nu är de inte far och son längre...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

På nedanstående länkadress kan man läsa vad som händer i säsongens avsnitt. På engelska dock.

http://emmerdale.wikia.com/wiki/Emmerdale_in_2016

2016-08-30 @ 12:10:42
Postat av: Veronica

Jag kräks på Eric, SÅ trött på honom.

2016-08-31 @ 11:34:54
Postat av: Jonas

Ja, för det är ju jätteroligt att veta vad som händer innan avsnitten sänds.

2016-09-01 @ 18:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0