Snabbt svar, lätt att förfalska

Inskrivet kl 13:17
 
Adam försöker prata med Victoria men hon vill inte eftersom hennes hjärta är krossat så hon slänger ut hans saker.
 
Leyla gör allt för att få ut Carly ur huset på morgonen så Jai kan smita ut bakvägen (idag fanns det visst den möjligheten)
 
Bernice erkänner för Kerry att Crispin inte finns utan hon bara hittade på honom för att inte Andy skulle tro att hon var ute efter honom. Nu vet hon inte vad hon ska göra eftersom alla vill träffa honom. Kerry försöker hjälpa till genom att hitta på ett sätt att ta död på Crispin. När Andy kommer till salongen för att boka tid till Victoria så kan inte Bernice låta bli att fortsätta att tala om om hur lycklig hon är med Crispin.
 
Vanessa vill prata med Kirin men han är inte intresserad så Rakesh säger åt henne att hålla sig borta tills faderskapet är fastställt.
 
Rakesh söker upp Vanessa men hon är inte hemma. Medan Leyla hämtar sin mobil på övervåningen passar han på att ta Vanessas post. Rakesh upptäcker att DNA-testet visar att det är 0% sannolikt att Adam är far till barnet. Han förfalskar brevet och lägger tillbaka det i hennes brevlåda.
 
Victoria ser Vanessa och Rhona utanför puben och vill inte att de kommer dit. Vanessa försöker be om ursäkt men Victoria är förbannad. Då säger Vanessa att den enda hon bryr sig om att hon sårat är Kirin så Victoria kan göra och säga vad hon vill. Då ger Victoria Vanessa en örfil. Kirin ser detta och går fram till Vanessa för att kolla hur hon mår.
 
Jai kommer till salongen för att prata med Leyla. Han vill ha henne och säger att de kan bli tillsammans så fort han fått hela vårdnaden om Archie men tills dess måste han vara gift med Megan.
 
Megan kommer hem igen och det första stället hon går till är puben. När Jai kommer dit berättar han om sina planer med att få vårdnaden om Archie.
 
Robert försöker trösta Victoria. Han säger att hon inte ska vara ledsen för det som hänt utan se till at få hämnd istället. Han ordnar så Adam ska åka dit för häleri. Victoria tvekar men går med på det sen men ångrar sig efter ett tag när hon pratat med Adam som tigger och ber om att ge honom en chans till.
 
Kirin kommer hem till Vanessa för att tala om att han vill reda upp allt och försöka igen. Vanessa som precis fått se testresultatet berättar för honom att det är Adam som är pappa till barnet. Kirin blir förkrossad...
 
Laurel får samtal från kliniken, det visar sig att hon har fått klamydia efter natten med den okände mannen. Ashley som är där när hon får beskedet försöker trösta henne. Hon bestämmer sig för att hon måste vara ärlig mot Marlon. Så när hon kommer till Leos 4-årskalas så berättar hon allt för Marlon. Han blir så ledsen så han erkänner att han kontaktat en advokat för skilsmässa. Laurel blir besviken och sticker därifrån. Ashley som precis kommer in följer efter henne eftersom Marlon inte gör det.
 
Eric och Val bjuder på en avskedslunch på puben för David och Alicia. Leyla är inte bjuden så David ringer henne och ber henne komma.
 
Leyla träffar Jai som inte kan låta bli henne. Alicia som fått dåligt samvete går hem till Leyla för att be henne komma till lunchen men upptäcker att Jai är där så systrarna blir osams igen.
 
Rakesh ber Kirin att försöka tänka på studierna istället för att vara ledsen över Vanessas svek.
 
Victoria som ångrar att hon vill hämnas på Adam försöker få Robert att stoppa allt men han säger att det är försent. Hon får Finn med sig för att flytta på kopparrören på skrotupplaget men precis då kommer polisen. Victoria och Finn ser Val som ska gå till puben för avskedslunchen. De ber henne uppehålla polisen ett litet tag och Val går med på det. Victoria och Finn hinner flytta på rören så Adam inte ska åka dit för häleri och riskera att åka in i fängelse igen.
 
När Victoria kommer tillbaka till puben får hon veta av Kirin att Adam är pappa till barnet. Hon blir jätteledsen och ringer Adam och skäller ut honom på hans telefonsvarare. Hon tar sin bil och kör iväg, när hon ser Adam så gasar hon för att köra på honom. Adam hinner precis kasta sig undan. Victoria är rasande och ska åka iväg igen och Adam försöker stoppa henne men lyckas inte. Det gör att Victoria råkar köra över Ashley som gått efter Laurel.
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Nej nu har jag tamejfan stått ut med mycket skit från dom jävla psykopatförfattarna. Jag kommer inte lägga en timme om dagen på att titta på detta förbannade skitprogram det förvandlats till längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-04-08 @ 13:55:56
Postat av: Agneta

Jag tycker att det är Kerry, Bernice och Val som är ljuspunkterna nu.

2016-04-08 @ 16:09:25
Postat av: Jonas

Jag brukar inte vara överdrivet förtjust i Rakesh, men nu stod han för ett roligt trick i alla fall.

Jai och Leyla passar ihop rent utseendemässigt, då de har samma typ av näsor.

Lite oväntat förvandlades Victoria till någon som ville döda. Detta kändes inte superverkligt.

2016-04-08 @ 16:23:07
Postat av: jackson

Rakesh, for helvede! Det där var väldigt onödigt!!!!!

2016-04-08 @ 16:26:35
Postat av: Viola

@Jonas: Roligt trick av Rakesh? Skojar du?
Det var ju vidrigt gjort!

2016-04-08 @ 17:16:16
Postat av: Frida

Herregud!
Kom hem ifrån skolan, täntke att nu, nu ska jag minsann titta och så ska Kirin vara pappa så att det blir bättre för honom... Men nej då....... Blir så trött på att det inte kan bli bra någon gång... Jävla författare. Vidrigt av Rakesh

2016-04-08 @ 17:22:02
Postat av: Yvonne Stolpe

Undrar jag om det är något fel på vattnet i den byn Dom verkar vara påverkade av något hela gänget Kan ju bara inte vara så mycket elände och jäkelskap samlat på ett ställe samtidigt

2016-04-08 @ 17:26:14
Postat av: Anders

@Yvonne: Ja det verkar inte bättre!! Halva byn skulle behöva rejäl medicinering via lithiumpiller, då flera av dem är minst sagt känslomässigt störda!! Ok att Vickan är förbannad, men att försöka köra över någon av ren ilska är inte friskt!!

Stackars Ashley! Hoppas att det gick bra! Det pågår ju en liten vårstädning i rollistan f.n, så jag hoppas att dom inte städar bort honom! Det är ju inte så värst många av "Dom gamla" kvar.

2016-04-08 @ 18:05:05
Postat av: anonym

Sanningen om vem som är pappan kommer ju komma fram...Adam och kirin är ju inte direkt lika varandra och när det kommer fram blir det ju inte bra!! Varför måste föräldrarna alltid lägga sig i...det är ju vuxna människor och dom får ju ta hand om sina egna problem kan jag ju tycka!!

2016-04-08 @ 18:32:47
Postat av: Elin

J-a Rakesh!!! Visst, sanningen kommer ju naturligtvis fram en dag. Men så onödigt!!!
Fast då kan nog Rakesh glömma giftermålet med Priya (och kanske relationen?!)
Leyla förtjänar nån betydligt bättre än skithögen Jai.
Tycker synd om Megan som lär bli sårad igen.

Är inte så förtjust i Laurel, däremot gillar jag Ashleys nuvarande kvinna. Ashley och Laurel passar dock bäst tillsammans...

2016-04-08 @ 19:11:23
Postat av: Hedda

Oj, verkar ha hänt mycket idag med. Tur att man slipper se eländet, när man kan läsa här. Stort eloge! Av någon anledning vill jag inte ge upp tittandet, även om jag stör mig på så mycket just nu.

Tänkte på Adam också: han har ju legat med två av Declans Maceys fruar. Vet inte hur skilsmässosituationen var vid de tillfällen. Like mother, like son? Bra jobbat i den åldern.

Synd om Vickan, som ofta verkar bli rätt så dåligt behandlad av sina killar. Men som Jonas sa: att förvandlas till ett galet monster på en gång? Njaa..

Leyla och Alicia har haft sån bra kemi på sistone, så det är synd att de grälar och har sig nu. Ännu mer synd om Alicia verkligen försvinner, äen om hon just nu inte är så trevlig att skåda.

Jag har förresten undrat vad meningen med hela den här Sean-historien är; vet inte om jag skrivit det här tidigare. Är det bara en anledning för skådisarna att få ledigt? Alltså "Dan" och "Ali"? Annars tycker jag att det verkar meningslöst att hitta på något sånt, när Sean inte ens har varit med på länge.

Mera glädje till vår by, tack.

2016-04-08 @ 20:54:39
Postat av: AnnaS

Jag funderade lite... Om nån är otrogen, i det här fallet Vanessa och Adam, så kan deras partners alltså tänka sig att förlåta dem så länge det inte visar sig att barnet är Adams? Har det egentligen nån betydelse? Brottet eller misstaget eller vad man vill kalla det är ju detsamma i vilket fall.
Och som det har påpekats har ju Moira knappast nåt att säga. Hade glömt det där med Alex och visst var hon otrogen med Cain medan John levde?

Å vad elakt av Rakesh! När ska det komma fram? Och hur är brevet skrivet om det är så enkelt att klämma in två siffror till?

2016-04-08 @ 23:20:18
Postat av: Jonas

AnnaS: Moira var mycket riktigt otrogen med Cain medan John levde. Det var heller inte bara en gång, utan de träffades kontinuerligt.

Jag håller med dig om det du skriver om otroheten/resultatet ang. vems barn det är. Det blir väl värre för dem om barnet är en konstant påminnelse om otroheten dock.

2016-04-09 @ 07:27:04
Postat av: jackson

Ja, hur kunde det vara så lätt för Rakesh att förfalska intyget på ett övertygande sätt, så att falseriet inte märktes?

2016-04-09 @ 10:10:27
Postat av: Anonym

Vad de än har i vattnet i Emmerdale,så gör det folk väldigt fertila eftersom det så ofta bara behövs ett försök för att bli gravid.
Jag har också funderat på Seanhistorien, kan det vara skådespelarbyte på gång? Brännskadan skulle vara förklaringen till ett ändrat utseende.

2016-04-09 @ 20:09:28
Postat av: Ylva

Undrar över en sak som iof sig inte har med fredagens avsnitt att göra. Men ändå, Var det den nye Leo vi fick se på barnkalaset i veckan?

2016-04-10 @ 10:00:01
Postat av: Anonym

det var nya Leo

2016-04-10 @ 14:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0