Reuben "Seth" Archibald

Inskrivet torsdag 7/4 kl 10:57
 
Marlon söker upp Rakesh för att få tips om en bra skilsmässoadvokat. Ashley får reda på det och ber Marlon att ge Laurel en chans till eftersom hon behöver allt stöd hon kan få nu när hon visar att hon menar allvar och sökt hjälp. Marlon svarar att det är svårt när hon varit otrogen mot honom men då säger Ashley att det var hon mot honom också.
 
Charlie kommer till Ross för att tala om att nästa fight måste han förlora för att Charlie måste vara säker på att vinna pengar på matchen.
 
Lisa hittar inte sin vigselring, det visar sig att Zak pantsatt den och andra smycken för att kunna satsa på Ross i fighten. Cain får reda på att Zak satsat pengar på Ross så de åker dit för att titta.
 
Betty ska ha en mindre avskedsfest på kaféet men när vännerna dyker upp går hon iväg en stund. Hon går till skogen där Seth är begravd för att prata lite med honom. Laurel dyker upp och Betty råder henne att ta tag i sitt liv.
 
Bob träffar Carly för att berätta att han ordnat med pengar till henne så hon kan köpa affären. Hon måste dock lova att inget säga till Brenda för hon vet inte om något.
 
Debbie är orolig för Ross som ska slåss så hon berättar för Finn och Pete om sin oro och att de måste åka för att stoppa honom. De kommer till ladan där matchen är och de möter Cain och Zak. Debbie söker upp Ross för att säga åt honom att låta bli. När Ross säger att han måste fightas och förlora för Charile sagt det så berättar hon att Zak satsat pengar på honom. Pete står en bit ifrån och ser Debbie när hon pratar med Ross.
 
Ross går in i matchen och tar emot en del stryk men sedan ändrar han sig och slår till så han vinner. Charlie blir rasande och möter upp Ross efteråt inne i en annan lada tillsammans med två av Charlies män. Där hotar han med att skjuta Ross som ber om nåd. Cain som sett dem gå iväg följer efter hör ett skott brinna av. Charilie som skjutit bredvid för att skrämmas säger åt Ross att betala 30 000£ så är de kvitt. Cain går in till Ross när de Charlie och männen gått därifrån. han säger till Ross att hålla sig borta från Debbie för annars kommer han att få det värre än problemen med Charlie.
 
Adam som fått en tillsägelse av Betty om att ta hand om Victoria ändrar sig och säger till Vic att han gärna flyttar in hos henne.
 
Betty kommer tillbaka för att ta farväl av alla vänner. Plötsligt kommer det en stor limousine. Ur tackluckan sticker en man upp sitt huvud. Det är Reuben Archibald, Bettys nya vän som är en kopia av Seth =D Han visar sig vara egen företagare med massa pengar så vännerna släpper sin oro om att Betty kommer att bli lurad.
Betty lämnar byn tillsammans med sin Reuben.
Äntligen ett värdigt slut för en karaktär! <3
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Jonas: Paula Tilbrook (BETTY), född - 30. Är 86 år. Sheila Mercier (ANNIE) född - jan 1919. Är 97 år. Jag har inte påpekat om deras åldrar i SERIEN...Jag skrev igår om deras VERKLIGA ålder...I övrigt har jag inte diskuterat någon annan....

2016-04-05 @ 12:09:40
Postat av: Anders

Adjöken Bettan! Du kommer att vara saknad! Dock så verkar du ha hittat rätt karl, och jag kunde inte låta bli att skratta till när jag såg honom! En Seth-klon!

Bra av Laurel att äntligen börja att ta tag i superiet, och bra av Marlon att ge henne en sista chans. Hoppas att hon tar vara på den!

Bob sedan... Det där var inte så stiligt gjort! Väldigt riskabelt, inte bara för honom utan även för den ovetande Brenda! Han känner ju inte Carly speciellt väl även fast han nu råkar vara hennes pappa, och hon verkar vara litet av en skummis.

2016-04-05 @ 12:47:22
Postat av: Anders

Var har Rodney tagit vägen förresten? Har inte sett honom på ett bra tag! Har för mig att han skulle ut och resa med någon cirkus ett tag, men nu så har han varit borta väldigt länge!

2016-04-05 @ 13:32:29
Postat av: Lena

Ja tyvärr ingen Rodney på ett tag men ett värdigt slut för Betty. Det gjorde dom bra, lite klurigt som Betty själv.

2016-04-05 @ 15:36:02
Postat av: Hedda

Jasså, har Betty stuckit för gott nu? Jag har inte hunnit följa serien på ett tag. Såg tyvärr Marlons hunds tragiska öde, fy sjutton... Kändes så äkta på något sätt.

2016-04-05 @ 18:19:26
Postat av: Anders

Betty överlevde iaf, något som inte är självklart i Yorkshires farligaste by!!:D

2016-04-05 @ 18:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0