En pub full med en massa Betty

Inskrivet tisdag 5/4 kl 22:11
 
Laurel vaknar upp hos den okände mannen. Hon går upp och klär på sig. Han syns inte till. Laurel går runt och hittar en flaska sprit som hon tar och sedan ser hon hans plånbok. Precis då kommer mannen ner för trappan så Laurel får bråttom därifrån. Hon rusar ut med flaska och plånbok i handen men sin väska glömmer hon. Laurel springer ifrån mannen och gömmer sig bakom några soptunnor. Plånboken visade sig inte innehålla några pengar. När hon väntar på bussen så skrämmer hon en mamma med ett barn genom att bli otrevlig när hon inte får några pengar till bussen men så känner en före detta församlingsbo igen henne och ger henne lite pengar. Hon går förbi en spritbutik...
 
Marlon och Doug är oroliga för Laurel som inte svarar när de ringer. Gabby ringer Marlon och talar om att Laurel är på bussen och är väldigt otrevlig. När Laurel kliver av har hon spytt på bussen. Hon skrämmer Arthur när hon försöker få kontakt med honom.
 
Ross ska gå några fighting-matcher för Charlie för att betala igen skulden efter rånet. Debbie ber Zak prata med Ross om hur farligt det kan vara men när Debbie gått så inser Zak att Ross ändå inte kommer att lyssna så det slutar med att Zak ger goda råd inför matchen istället.
 
Chrissie erbjuder sig att köpa Davids butik men han vägrar att sälja till henne. Christer Lindarw, nä förlåt...mäklaren tycker att det är bättre att sälja till den som vill när det inte finns andra köpare i kö. När Chrissie får veta av Alicia att Carly inte får några lån så får hon en idé. Carly får säga att hon köper affären fast egentligen är det Chrissie som betalar. När de pratar om det på toaletten på puben så hör Brenda allt. Hon berättar givetvis för David som blir rasande på Chrissie.
 
Victoria ordnar en välkommenhem-maskerad för Betty. Alla klär ut sig för att hedra Betty i någon form. Betty erkänner då inför alla att hon kommer att flytta ifrån byn till Australien (?) för där har hon en man som väntar på henne. Hon erkänner att hon är kär och vill leva med honom.
 
När Victoria får veta att Betty inte ska bo kvar ber hon Adam att flytta i hos henne. Han tvekar och tycker att det kanske är för tidigt.
 
Laurel ljuger för Marlon och Doug om var hon varit. Hon erkänner att hon druckit men att hon inte vågat åka hem, dessutom hade hon inga pengar och väskan har någon rånat henne på. Plötsligt ringer det på dörren och mannen som hon varit med kommer med hennes väska. Laurel nekar till att veta vem det är och att det hänt något mellan dem men Marlon inser ganska snabbt att hon ljuger. Han blir så besviken att han kastar ut henne.
 
Ashley försöker ställa upp för Laurel så han erbjuder sig att följa med henne till en klinik för att hon ska få hjälp med sina problem. Han väntar utanför så när Laurel kommer tillbaka så erkänner hon för första gången att hon är alkoholist.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Betty kunde väl tagit med sig sin pojkvän till byn och visat upp han iaf om han är pigg och kry tycker jag. Önskar bägge två lycka till i Australien.

2016-04-04 @ 14:24:04
Postat av: Peter H

Ja, det var en tid när väldigt mycket i serien handlade om Betty och Edna.

2016-04-04 @ 15:23:59
Postat av: Anders

Bra skådespelarinsats av Bellamy (Laurel) idag! Hon gjorde ett utmärkt jobb med att spela en som spelar ärlig! Vilken klasskillnad det är på henne och Marlon när det gäller skådespeleri!

Jag tycker att David är litet väl tjurskallig när det gäller vem som köper hans affär. Pengar luktar för det mesta inte (Undantaget är en femhundralapp som min hund satte i sig en gång, men som genom ett mirakel kom upp igen i sällskap med allsköns halvsmälta osnyggheter)
Om detta dock gör så att Alicia och David blir kvar i serien så kommer jag inte att gnälla över det!

Trist att Bettan skall ge sig av igen! Det behövs en skvallertant av rang i byn, och Pearl är inte fullärd ännu! Dock så börjar Betan att bli litet till åren, så man kan ju inte förebrå henne för att vilja ta en långsemester, permanent eller inte!

2016-04-04 @ 16:03:53
Postat av: ELIZA

Herregud, "Betty" måste ju vara 90 vid det här laget!! Och vet någon om "gammeltanten" Annie lever ännu? Andy och nån mer har ju åkt till henne i Spanien ibland...Hon kom ju tillbaka till byn när Jack hade dött...Till hans begravning...Men stark i rösten, som vanligt...Hon måste ju också vara ganska gammal vid det här laget, om hon lever...Sheila Mercier, jag googlade henne, hon är 97 år!!!!!!!!!!!!!!!!! Vilken krut tant...

2016-04-04 @ 19:32:34
Postat av: Jonas

ELIZA: de är inte så gamla som de ser ut, en del av Emmerdale-skådespelarna. För några år sedan kollade jag upp en del åldrar och blev mycket förvånad i många fall.

David överreagerade ganska kraftigt, men jag antar att det beror på att han inte vill lämna sin dotter och även sin far - och vem kan klandra honom för det? Nuförtiden brukar ju Alicia vara vettig, men hon borde ju kunna begripa varför han inte vill flytta (eftersom det nu verkar gälla mer än sex veckor igen).

2016-04-05 @ 07:39:58
Postat av: Julia

Är det inte lite komiskt hur snäll Ashley är mot Laurel om man tänker på hur elak hon var mot honom när han hade slagit Sandy. Anar att där finns viss kärlek kvar från hans sida.. frågan är vad han gör nu när det verkar vara slutet för Marlon och Laurel?

Finns det inte rehab i England för övrigt?? Tror de på riktigt att Laurel ska klara att bli nykter på egen hand bara för att hon säger att hon ska göra "whatever it takes"? Naivt.

2016-04-05 @ 10:11:42
Postat av: Julia

Ja hur många veckor ska Metcalfe familjen vara borta egentligen? Senaste är väl sex veckor och sedan de hur de känner, men varför sälja affären då? Känns ju inte så lätt att ångra sig om man sålt sitt levebröd.

2016-04-05 @ 10:14:06
Postat av: Katarina-Cinnamon

Paula Tilbrook (Betty) är född 1930 :-)

2016-04-06 @ 18:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0