Kramelefant och en nalle

Inskrivet kl 23:56
 
Charity kommer till sjukhuset för att träffa sin son. Hon träffar även Debbie där som försöker få reda på vem som är Moses far. Charity verkar inte allt för förtjust i namnet Moses och hon vill absolut inte säga vem som är far. (De sa igår att Moses skulle ligga på neonatalavdelningen för att få dropp, är han förtidigt född?)
 
Ali kommer hem igen för tillället.
Rachel sjukanmäler sig från jobbet och det gör Jai sur. Han tar med sig en läkare hem till Rachel för att undersöka sonen. Rachel blir rasande men läkaren är mer orolig för hennes hälsa. När läkaren och Jai gått så säger Rachel till Sam att hon vill berätta för Archie om vilken skithög till pappa han har.
 
Joanie går med på att låta Kerry träffa Kyle i en halvtimme hemma hos Dingles. Kerry blir glad och när det visar sig att Joanie som ska hjälpa Lisa att laga Zaks gamla dopklänning som gått sönder efter Moses dop, så råkar hon göra en fläck på klänningen och Kerry hjäper henne få bort den. Det gör att Joane smälter och säger att Kerry kan träffa Kyle igen. Lite kul av Kerry att be Joanie hämta ättika(?) bikarbonat och en flaska vodka. Ättikan och bikarbonatet till fläcken och vodkan till Joanie om Kerry inte lyckats få bort fläcken.
 
Marlon, Laurel och barnen har varit på ett nöjesfält under dagen. När de kommer hem så sitter Marlon och Laurel på soffan, de är nära att kyssa varann men blir avbrutna av April som vill att hennes kramdjurselefant ska få något att dricka.
 
Robert säger till Aaron att han vill kolla soptippens bokföring. Aaron vägrar och då börjar Robert hota med att han har rätt till åtgärder om företaget inte går med vinst. Aaron svarar att då kanske Cain får för sig att säga något om Robert till Chrissie.
 
Charity ringer till Ross för att be honom att komma till sjukhuset. Hon berättar att Moses är hans son. De har haft en natt ihop någon gång. Han vill helst inte ha med barnet att göra.
 
Debbie får sedan veta att operationen gått bra och att Charity pratat med Moses pappa som inte vill veta av honom. Hon åker till sjukhuset och möter Ross som precis varit och tittat till sin son. Han skyller på att han letade efter Debbie. De åker ner i hissen tillsammans och han säger till henne att hon måste säga till om hon inte vill ha honom för då kommer han backa. Debbie svarar med att kyssa honom.
 
Rachel blir sur på Sam som hon tycker gör fel hela tiden. Han går till kafét där han möter Tracy. De pratar lite och hon ger Sam en kram som tröst när hon märker att han är ledsen. Jai ser givetvis det
 
Sam, Rachel, Jai och Megan kommer till mötet om vårdnaden av Archie. Innan de går in så nämner Jai att han sett Tracy klänga på Sam. Rachel svarar att de är vänner så det är inte konstigt. Jai säger att det är bättre att Archie är hos honom och Megan eftersom de har en stabil familjetillvaro. Då friar Rachel till Sam. Jag har för mig att han säger ja men Rachel ser inte så glad ut ändå
 
Jai ber Leyla hjälpa honom att hitta svagheter hos Rachel för att han ska få fördel i vårdnadstviste. Han vill att Leyla blir vän med Rachel. Leyla går iväg för att prata med henne men när hon kommer nära huset hör hon hur Rachel gapar och skriker och välter möbler för att sedan säga förlåt till en gråtande Archie. Leyla skyndar sig för att berätta det till Jai.
 
Jai kommer då på en annan idé. Leyla går över till Rachel för att lämna Archies favoritnalle, som hon säger att hon hittat ute på gatan. Rachel blir glad och ger Archie nallen. Samtidigt sitter Jai på kontoret och ser och hör allt Rachel gör eftersom nallen innehåller en filmkamera.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Jag tycker att James Hooton som spelar Sam är en bra skådespelare. Det borde vara en svårspelad roll om han nu inte bara är sig själv. Jag har aldrig sett honom i någon annan roll.

2016-04-27 @ 12:44:08
Postat av: Viola

James Hooton var med i en av mina gamla favoritserier, The Bill.
Han är en toppenskådis och ser väldgt bra ut.

2016-04-27 @ 16:01:45
Postat av: Viola

https://www.google.se/search?q=james+hooton+actor&rlz=1C9BKJA_enSE590SE590&oq=james+hooton&aqs=chrome.3.69i57j0l3j69i60.9797j0j4&hl=sv&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=4c6YYM_DcD7HUM%3A

2016-04-27 @ 16:03:23
Postat av: Viola

Länken verkar inte funka, så kära Marie, ta gärna bort den.

2016-04-27 @ 16:07:05
Postat av: Anders

Så det var Ross som var pappan iaf. Jag får inte det hela att gå ihop kronologiskt, men vad spelar det för roll i såpornas värld. Skummare saker har hänt.

Byn blir bara mer och mer incestuös. Ross och Debbie har en affär medan hon är förlovad med hans bror, och medan han är far till hennes mors barn. Vilken familjefest!!Jag kan riktigt höra banjomusiken i bakgrunden!!

Tycker att Rachel måste tagga ned sig litet, för annars så kommer slempottan Jai att få precis det han vill. Stackars Archie som har sådana föräldrar! Snaka om att ha dragit en nitlott i det genetiska lotteriet!!

Stortruten behagade att migrera tillbaka till byn idag. Hoppas att det inte blir långvarigt. Hennes kraxande går mig på nerverna! Man tycker ju att trutar borde vara litet mera välljudande än vad Trut-Ali är, då stortruten är en "Måsart" (Ja den var dålig, jag vet hehe)

2016-04-27 @ 17:27:01
Postat av: Julia

Har sett en intervju med "Sam" och han har en helt annan röst och är en riktig stilig herre in real life. Måste vara jobbigt att förvränga sin röst och sitt sätt att vara i så många år tycker man.

Åter till serien..

Tycker synd om Archie, vilka föräldrar, jisses. Tycker Rachel varit så förändrad sedan hon kom tillbaka till byn.

När låg egentligen Ross och Charity med varandra. Var det under Jai eller Declan tiden? Har inget minne utav det. Man undrar ju hur intresserad Debbie skulle vara om hon fick reda på att hon är otrogen med sin halvbrors pappa ;) Och hur skulle det bli om hon och Ross fick barn ihop....

2016-04-27 @ 20:16:56
Postat av: Anonym

Ross och Charity visades inte på bild, men det skedde någon gång när de stal bilar tillsammans och sålde delarna - med Aaron.

2016-04-27 @ 20:29:42
Postat av: Jonas

Anders: är du säker på tidangivelsen? Om så är fallet, kan inte Ross vara den lycklige fadern utan Charity måste spela något spel. Hon kanske tror att Debstern håller sig borta från Ross om hon tror att han är pappan?

2016-04-27 @ 21:10:02
Postat av: Anonym

Nämnde inte Charity och Ross i dagens avsnitt att de endast haft ihop det en gång?!
Om jag kommer ihåg rätt låg hon med Ross när hon var ihop med Jai. El om de hade ett uppehåll kanske. Men därefter var ju Charity ihop med Declan och gjorde en abort ju?! Eller gjorde hon aldrig aborten fast vi skulle tro det?
Men känns ändå fel tidsmässigt att det skulle vara Ross barn.

2016-04-27 @ 21:56:12
Postat av: Anders

@Jonas: Det är just tidsangivelsen som jag undrar över! Jag minns inte riktigt när Charity och Ross hade sin herdestund, men nog är det bra mycket längre sedan än nio månader? Jag misstänker att Charity ljuger och att det är Declan som är den egentliga fadern. Det vore ju klassiskt HTG!:D

2016-04-28 @ 04:47:16
Postat av: Jonas

Anders: jag tycker att det är svårt att förstå tiden i Emmerdale i allmänhet, så jag litar på din bedömning i detta fall. Det är kanske så att Charity hittar på, men å andra sidan borde väl Ross veta på ett ungefär hur länge det tar innan ett barn poppar ut. Om det då skulle vara längre än nio månader sedan som de slog sina påsar ihop borde han i så fall kunna räkna ut att han inte den som har gjort Charity dräktig. Det kan i och för sig hända att chocken gör att hans hjärna inte fungerar som den ska.

2016-04-28 @ 08:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0