Stulen bil, barnfotografering och sjukhusbesök

Inskrivet kl 13:31
 
Ross har stulit Jais bil och behöver Carly som alibi. Hon tvekar eftersom hon väntat på honom när de skulle ha gått på bio men han dök aldrig upp. När Ross säger att han kommer att gottgöra henne så ändrar hon sig och lovar att ställa upp om det behövs.
 
Harriet märker att Ashleys minne sviker så hon konfronterar honom angående vittnesmålet. Hon blir väldigt besviken på honom när hon inser att han pratat med Laurel om saken men inte henne.
 
Polisen kommer för att kolla verkstan om Jais bil finns där eftersom en liten leksaksbil hittats på platsen där hans bil blev stulen. Ross vill först inte öppna dörrarna till garaget men går sedan med på det. Där finns ingen bil men Jai är övertygad om att Debbie är skyldig ändå.
 
Cain sitter på kontoret på Home Farm när Robert kommer in. Cain berättar att han vet om vad Robert gjort med Aaron. Robert blir rasande och söker upp Aaron för att skälla ut honom. Han tror att Aaron gjort det för att han fortfarande är kär i Robert och vill få honom att välja.
 
Moses ska döpas av en vikarierande präst. Zak ser på Debbie att hon inte verkar nöjd trots att hon har Pete. Han vill prata med henne senare
 
Leyla vill åka iväg en helg med Jai men han har fullt upp så han hinner inte.
 
Arthur nämner för April att mamma bara gråter. När Marlon hör det så ändrar han sig och frågar Laurel om hon vill flytta hem. Det vill hon och när hon kommer hem igen så får hon beskedet att hennes hiv-test visat sig vara negativt men hon måste göra ett nytt om tre månader.
 
Marlon bjuder över Paddy och Rhona på lunch. Han är lite orolig över hur de ska lösa problemet med att Laurel och han måste vänta tre månader på att vara intima. Marlon pratar med Paddy om saken.
Lunchen går bra och alla har trevligt. Efteråt så föreslår Marlon att han sover i gästrummet och Laurel kan ta sovrummet. Laurel svarar att det var precis det hon tänkt säga också.
 
Cain säger högt och tydligt till Victoria och Adam på puben att Robert betalar för deras smekmpånad på ett femstjärnigt hotell. Victoria ringer och pratar med Robert som inte kan annat än gå med på det.
 
Debbie sitter och arbetar på verkstan när Ross kommer in. Hon suckar över allt hon måste göra hela tiden utan att någon frågar henne vad hon egentligen vill. Ross frågar då henne vad hon vill och hon svarar att hon inte vet. Sedan kysser de varann.
 
Amelia kommer hem till Dingles med en nalle till Belle ifrån Sean. Hon ser Kyle och när Lisa vänder ryggen och Joanie går upp på övervåningen så tar Amelia massa foton på Kyle. Hon skickar bilderna till Kerry och får en slant för besväret.
Joanie inser att Amelia bara varit där för Kyles skull. Hon blir rasande och ska söka upp Kerry men Lisa tycker att det inte är så konstigt att Kerry bara vill ha kontakt med sitt barnbarn.
 
Jai vräker Rachel med omedelbar verkan för att besiktningen av huset visar att husets har sättningsskador. Rachel undrar när besiktningen varit för hon tror inte på honom. Kerry kommer förbi och hör deras diskussion och säger att Rachel får bo hos dem så Archie inte blir drabbad.
 
Pete är orolig för att Moses inte slutar skrika  Han försöker nå Debbie men hon har sagt att hon är på förhör hos polisen. James kommer förbi och bestämmer att de borde åka till sjukhuset med barnet.
 
Debbie och Ross vaknar på ett lastbilsflak inne i garaget. Hon får samtal från Pete så hon skyndar sig till sjukhuset. Det visar sig att Moses är uttorkad och behöver dropp i väntan på vidare undersökningar.
 
Cain och Zak kommer till sjukhuset för att höra hur det går för Moses. De blir väldigt förvånade när Pete säger att Debbie varit på förhör hela natten hos polisen. Cain blir misstänksam när Ross ringer och Debbie lägger på för att strax efter gå ut för att ta lite luft. Hon ringer Ross men lägger på så fort Cain kommer efter henne.
 
Läkaren säger att Moses fått en blockering i magen och därmed får svårt att smälta maten. De måste operera honom och frågar om hans mamma ska komma dit  Debbie svarar att mamman inte är intresserad. Debbie får så dåligt samvete för att hon inte varit hemma på natten, hon ber Pete om förlåtelse flera gånger och han tröstar henne med att hon inte gjort något fel.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Men vad är det med folket i Emmerdale...? Någon här föreslagit, vattnet.. Ja , absolut!!! Debbie och Ross... Hur blir det sen OMMM Ross är pappa till mammas barn...Hör Ni hur det låter....

2016-04-26 @ 19:12:07
Postat av: jackson

Ja, Debbie, lägg ner hånglandet med Ross NUUUUUU!!!

2016-04-26 @ 20:39:52
Postat av: Ylva

Jag håller med. Lägg ner. Och Ross som ska vara så iskall och tuff. Han blir ju kär "hela tiden". Först Donna och nu Debbie.

2016-04-26 @ 22:09:29
Postat av: Veronica

Hela tiden? Donna var väl ändå ett tag sen...
Nej, heja Ross och Debbie, dom passar ihop.

2016-04-26 @ 22:16:12
Postat av: Julia

Pete är en reko kille och förmodligen en sådan kille Debbie borde vara med.. Meen.. det går ju inte att undgå att se att där är mer attraktion mellan henne och Ross.

Undra hur länge Aaron och Roberts förhållande hålls hemligt nu när Cain vet det.

2016-04-27 @ 00:06:17
Postat av: Agneta

Nej inte Ross och Debbie för guds skull! Han är en player av värsta sort. Någon som har några favoritfigurer just nu? Mina är Vctoria, Kerry, Bernice,Val, Aron och Cain

2016-04-27 @ 06:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0