Hope for the Best

Inskrivet kl 13:06
 
Priya får låna Rakesh dator för att göra en presentation till fabriken. Hon råkar göra något så hon inte hittar sitt dokument men då råder Kirin henne att titta i papperskorgen. När hon gör det så hittar hon dokumentet men även förfalskningen av faderskapstestet. Hon konfronterar Rakesh så fort han kommer hem. Han försvarar sig med att han inte vill se på när hans son förstör sitt liv och han skulle göra om det om det behövdes. Priya blir så besviken att hon lämnar honom.
 
James och Finn får veta att Adam och Victoria rymt. Cain ser att Finn döljer något så han följer efter honom. Finn nekar men Cain ger sig inte. Tillslut tvingar han Finn att visa var de är. Cain hittar dem på ett hotellrum och de berättar att de inte rymt utan håller sig borta tills de gift sig, vilket kommer att ske nästa dag.
 
Brenda kommer hem tidigare än vad Bob och Carly räknat med. De fortsätter att försöka hålla henne borta från David.
 
Carly tar med sig en flaska vodka till verkstan för att bli vän med Debbie. De sätter sig och super och pratar om bröderna Barton. Carly blir rätt full och missar att hon ska ha invigning av affären. Ross hittar henne och tar med sig henne till invigningen. Hon kan inte hålla talet eftersom hon knappt kan stå upp utan att hålla i sig. Carly säger åt David att hålla talet istället. Affären har fått namnet "Hope för the Best"
 
Joanie hjälper Belle med skoluppgifter och peppar henne till att fortsätta pluggandet även om det är jobbigt när andra får veta vad hon gjort.
 
Harriet kommer hem och ger Ashley larmarmbandet som hon köpt. Hon säger att nu får Laurel ledigt. Harriet erkänner för Bob att hon tycker det är jobbigt att se Laurel och Ashley ihop hela tiden.
 
Carly äter lunch på puben. Eric stormar in och är förbannad för att hon har flygblad som ska få folk att äta hemma istället för ute för att spara pengar. När hon sedan kommer till affären är Bob irriterad över att hon haft stängt. Han är orolig för att hon inte ska kunna betala tillbaka lånet. Carly som är less på att Bob lägger sig i alla hennes beslut gör som Ross rått henne. Hon säger till Bob att sluta lägga sig i annars kommer hon berätta om bedrägeriet för Brenda. Bob blir besviken på hennes hot och går därifrån.
 
Kirin ser att Priya packat och lämnat deras hem. Han frågar sin far om varför men Rakesh vill inte säga något. Kirin tror att det är på grund av David och då håller Rakesh med.
När Kirin sedan ser att David först tröstar Priya på kaféet med en kram och sedan kramar henne precis innan han ska åka tillbaka till Portugal så blir Kirin rasande och skäller ut dem. Priya tar med sig Kirin för att prata medan David bestämmer sig för att åka nästa dag istället. Priya försöker förklara att uppbrottet har inget med David att göra. Rakesh kommer hem och Kirin ber dem att inte ge upp bara för att det blir lite svårt. Han säger att han bestämt sig för att plugga mer. När Kirin gått säger Priya att hon inte ändrat sig, Rakesh måste säga sanningen till Kirin annars kommer inte hon tillbaka.
 
Cain talar om för Robert att Victoria och Adam inte är på rymmen utan de ska gifta sig. Robert blir arg och vill stoppa vigseln så han säger till Cain att se till att Victoria kommer hem innan det är försent för annars kommer Moira att få se bilderna.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Härligt att Cain fick smaka sin egen medicin. Jag måste säga att jag uppskattar den nye Robert mer och mer. Den gamle skådespelaren var (och är) mest en lismande fjortis, men den nye har lite karaktär.

Vet vi med all säkerhet att Cain inte har varit i fuffenstagen med Charity under aktuell tid. M a o, finns möjligheten att han är far till barnet? Det mesta tyder väl på att han inte är det, men ändå. Han har ju blivit far förut...

Kul att David var tillbaka. Undrar om det är för gott?

2016-04-22 @ 14:41:07
Postat av: Hedda

Jag avskyr den nye Robert mer och mer. Golvmoppen på huvudet har nog limmats fast. Roligt att han ska köra utpressning på Cain, som kysst hans "älskade" fru, när han själv ligger med Cains systerson..

Hoppas att David stannar. Och hoppas att Kirin får veta sanningen om sitt barn. Han och Vanessa verkar ändå älska varandra. Men varför ska inte David få veta att Val har varit med om att lura pengar till Carly? Han borde väl inte bry sig om var pengarna kommer ifrån.

2016-04-22 @ 19:39:19
Postat av: ELIZA

HAR INTE HUNNIT SE DAGENS AVSNITT...Alltså.är det nå köns motsättningar här..? Vi kvinnor tycker Robert är ett äckel..? Och Jonas, verkar gilla honom..? Och YES, Hedda, vad har inte det lilla äcklet själv sysslat med..? ! ? ! Och ska sitta och döma "lilla" Chrissie och få henne att ha dåligt samvete..Men hon är ju ett nöt...Vilket inte alla kvinnor är...Alltså i serien....(Annars får jag på skallen)...Vilket jag får ändå...Hur tänker jag nu...?

2016-04-22 @ 20:12:13
Postat av: Jonas

ELIZA: jag vet inte om du kommer ihåg den gamle Robert (alltså innan den nye skådespelaren gjorde intåg i serien). I jämförelse med honom är den nye Robert fantastisk. Dessutom har Cain förtjänat det mesta som händer honom. Hans karma har verkligen inte kommit ikapp honom än.

Chrissie är dum, men har dålig självinsikt och tror att hon är smart.

2016-04-23 @ 07:39:39
Postat av: Anonym

Har inte hängt med, varför ska Brenda o David hållas isär?

2016-04-23 @ 11:28:30
Postat av: ELIZA

Val utgav sej för att vara Brenda på banken... Fullt utrustad i peruk, i samma stuk som Brenda...För att skriva på lånet till Bob´s dotter så hon kunde köpa affären av David...För Brenda hade ju sagt ifrån till mer ekonomisk hjälp till henne, efter att Bob rensat Tvillingarnas sparkonto...Pengar som han gav till Carly, som hon betalade en flygbiljett med...En resa hon aldrig for på....Och nu kom David oväntat tillbaka, så därför ska dom hållas isär så han inte får veta att det var Val, och inte Brenda som skrev på lånet...Och vad beträffar Cain...Cain är Cain...Gillar när han spänner svart ögonen i någon...Vem det nu vore...Men kan tycka att han ska involvera sin fru i det han håller på med...Hon blir ju bara frustrerad...Och måste sen gå runt hos andra i byn och höra vad dom vet....Typ Chas...Och Debbie...Och....

2016-04-23 @ 14:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0