Överraskande möten

Inskrivet kl 13:10
 
Cain säger åt Joanie att inte utnyttja Lisa och Zaks gästvänlighet. Han säger att hon är en snyltare och ska bort därifrån snarast. Joanie talar om för Lisa och Zak att hon måste flytta, hon tackar för hjälpen men nu har hon fått en lägenhet av kommunen.
 
Robert ordnar frukost på sängen till Chrissie. Han ber om ursäkt att han inte sa något om Harriet men nu ska han be henne sluta skugga Cain.
 
Kerry ser när Joanie och Kyle ska lämna byn. Hon vill träffa pojken men Joanie fortsätter att vägra. Det gör att Kerry beslutar sig för att bli bäst i klassen för att visa Joanie att hon ändrat sig. Kerry får hjälp av Amelia till att göra en video om Kerrys projekt.
 
Carly meddelar att David verkar ha dragit sig ur affären. Hon får veta att Val kan ha nämnt för honom om bedrägeriet.
 
Ashley får veta att Harriet skuggat Cain för Roberts räkning. Han ber henne avsluta uppdraget på en gång så de inte råkar illa ut.
 
Robert träffar Moira på puben och erbjuder henne ett samarbete om att hennes gård ska bli leverantörer till Home Farm, de kan även  öppna en gårdsbutik. För att prata mer detaljer bjuder han över henne och Cain på middag.
 
Kirin erkänner för Priya att han inte fått praktikplatsen hans far ordnat eftersom han aldrig dök upp på intervjun. När han ska berätta det för Rakesh så säger han att han fått platsen för att inte göra sin far besviken.
 
David kommer hem för att kolla upp försäljningen av affären. Han får höra att Priya satt Amba på förskola utan att fråga honom och det gör honom besviken. Carly och Bob blir oroliga när David dyker upp så Carly ordnar ett spa-besök för Brenda så bedrägeriet inte ska avslöjas.
 
Belle, Zak och Lisa letar rätt på Joanies hus och upptäcker att det varit vandaler där och klottrat och rivit runt. De ber Joanie att följa med dem hem igen för där kan hon inte bo.
 
Chrissie blir förvånad när Moira och Cain dyker upp på middag. De börjar prata affärer men stämningen är något spänd. Robert mms:ar bilden på kyssen till Cain. Cain går på toa och Robert följer efter. Cain är rasande och Robert hånflinar men vill veta mer. Han får veta att det bara varit en kyss och inget mer. De kommer fram till att Cain ska hjälpa till att hitta Adam och Victoria. Robert erkänner att han har deras mobiler och att Adam förstört bevisen mot Victoria. Han lovar att inget säga till Moira om Cain hittar dem.
 
Chrissie kommer till hallen där Robert och Cain står. Cain går iväg och strax därefter lämnar han och Moira Home Farm. Robert visar Chrissie fotot och spelar väldigt besviken. Hon ber om ursäkt och försöker förklara medan Robert säger att han skulle aldrig göra så mot henne.
 
Moira konfronterar Cain när de kommer hem eftersom hon märkt att något är på gång. Cain erkänner då att han ska hjälpa Robert att hitta Adam och Victoria som antagligen är på rymmen. Han berättar att Robert skickat sms:en från Adams mobil.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

men vad är det för manus författare...?? Och Chrissie, det dj*vla våpet...Sitter och kryper för skithögen hon är gift med...Och vad är det med henne och farsan hennes?? Det svänger minsann, ena dagen är inte Robert att lita på, nästa har han förmögenheten i händerna och gör som han vill...Knappast trovärdigt... jaa, det är ju du som är förvaltare, piper Chrissie...och snälla Cain, sätt dit skithögen!!!! Och allmänt otrevlig är han, vad skulle han hoppa på Paddy, så där för...Och hoppas,hoppas,hoppas att David tar reda på vad Val och Bob gjort på banken...Orkar knappt med val´s falska smil längre...Hon kan stanna i "mecchiko"...Och Moira, hur kan hon acceptera att inte Cain pratar med henne??? Hon fattar att saker pågår, och han bara slingrar sej...Hon får liksom aldrig ett ordentligt besked...Om någonting...Joanie, vad vinner hon på att hålla pojken från Kerry??...Kerry är ett stor svammel, men jag gillar henne...Vad spelar det för roll, det är ju ändå Joanie som har vårdnaden...Och varför tar inte Cain sitt ansvar där...Åsså våpet nr 2 då...Rachel...Aj lav jo, tydligen standard fras när hon beter sej...Och Sam, stackaren, går på det...Hon slår Sam, och beter sej som en skrämd hare mot Jai...Och den...Jai...Har knappt ord för den där...Gå över lik, och sälja sin egen morsa, om det gagnar honom...Skulle han kunna göra...Få se nu...Vem mer är ett svin...Nä, over and out...Kommer inte på nån mer just nu...

2016-04-21 @ 22:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0