Ännu en otrohetsaffär på G?

Inskrivet kl 23:27
 
Joanie kommer till byn med Kyle för att be Eric och Val hjälpa henne med någonstans att bo. Val kan tänka sig att låta Kyle bo hos dem på värdshuset men hon vill inte hjälpa Joanie trots att Joanie blivit rånad där hon bor nu.
Cain ser Joanie och Kyle på busshållplatsen så han säger till henne att hålla sig borta och han vill inte ge henne mer pengar. Zak ser dem och när han märker att Cain inte är så hjälpsam så skäller han ut honom. Zak och Lisa låter Joanie och Kyle bo hos dem.
 
Ashley ska på kaffemöte, vad det nu är, men Harriet har egentligen inte tid att följa med honom. Laurel som får veta det erbjuder sig att följa med. Väl på mötet får Ashley ett epilepsianfall. Laurel hjälper honom och när de kommer hem vill inte han berätta något om det för Harriet. Laurel tycker han ska köpa ett armband som kan registrera hans anfall och därmed meddela någon anhörig han valt ska få den informationen.
 
Kerry fortsätter att utnyttja Dan för skolarbetet. Han upptäcker att hon kopierat hans uppsats men när hon ber honom om hjälp att skriva hennes så går han med på det. När hon sedan ser Kyle med Joanie och Dingles vill hon träffa honom men Joanie vill inte gå med på det. Kerry blir väldigt besviken.
 
Moira och Cain fortsätter att bråka om babyn och att hon misstror honom. Han har hittat DNA-testet så han är förbannad och drar. Moira blir förtvivlad och försöker hitta honom.
 
Chrissie frågar Robert om pengar som fattas på kontot och han säger att han köpte mobilen för pengarna. Hon tror honom inte så hon vill prata med Aaron men får inte tag i honom. Chrissie frågar Chas om var Aaron är så Chas berättar det för Robert när hon ser honom. Chrissie går till verkstan och blir irriterad på Cain så hon skäller ut honom. Det leder till att Cain kysser henne och hon besvarar kyssen. Harriet som håller uppsikt på honom fotograferar kyssen.
 
Robert blir nervös så när Chrissie kommer hem erkänner han allt om att Harriet hjälper honom hitta Victoria och därför hjälpte han henne med att betala för lagningen av hennes bil som Ross skulle fixa.
 
Emma undviker läkaren Jermaine först men går sedan med på en drink på puben. När James kommer in börjar hon skratta och flirta med Jermaine. Finn säger åt henne att sluta spela över men då svarar hon att hon faktiskt tycker om honom och att hon tackat ja till en riktig dejt.
 
Robert träffar Harriet för att höra om hon fått reda på något. När hon försöker avleda misstankarna från Cain så blir Robert misstänksam och tvingar henne att berätta. Hon visar då honom bilderna på när Cain kysser Chrissie. Robert vill ha kopior på en gång. Han åker hem och när Chrissie kommer hem frågar han henne vad hon gjort. Givetvis säger hon inte sanningen och han säger inte att han vet
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag tycker det är dålig stil av Joaine att inte låta Kerry få träffa sitt barnbarn, hon bara tänker på sig själv och vad hon tror är bäst för Kyle. Cain är konstig också som inte vill ha med sin son Kyle att göra, tycker han borde ta sitt ansvar som pappa till honom. Tänk om han är far till Charitys unge? Ska han bara strunta i den också då?
Cain är inte den mest trogne så Moira har väl all anledning att misstänka honom för att ha gjort Charity med barn.
Chrissie såg rätt förvånad ut när Cain kysste henne och hon gjorde inte motstånd, undra om hon gillar honom ändå?
Tycker synd om Ashley som fått epilepsi, hoppas han blir frisk så han får köra bil igen.

2016-04-20 @ 14:03:05
Postat av: Ylva

Jag trodde faktiskt Harriet var lite vettigare än att låta Robert få ta del av bilderna på Cain och Chrissy. Kan ju bara sluta på ett sätt; elände (som vanligt).

2016-04-20 @ 16:18:37
Postat av: Nyfiken Kvinna

Visst skulle det vara skoj om drottning Elizabeth kom till byn och gick in på puben och beställde en drink eller öl dagen till ära när hon nu fyller hela 90 år, grattis Grand Lady !! Undra om hon följer Emmerdale ?

2016-04-21 @ 09:31:33
Postat av: Anonym

Det var väldigt vad det plötsligt har blivit tuttenuttigt mellan Laurel och Ashley. Nygammal love på gång?

2016-04-21 @ 10:56:48
Postat av: Anders

Tänk om Kyle och Joanies återkomst även betyder att Amy är på väg tillbaka? Det skulle vara roligt, för jag gillade verkligen henne!

Undrar varför inte Charity vill berätta vem som är pappan till barnet? Varför skulle det vara en så stor hemlis, nu när det framgår att det inte är Cain som är far? Om man skall se det hela logiskt så är det nog Declan som är far, och Charity är därför rädd att den galningen skulle kunna komma tillbaka om han fick reda på att han har blivit pappa.

Teorin om att Ross skulle vara pappan är litet för långsökt om man ser till kronologin. Charity skulle då ha varit gravid i över ett år, och det låter litet väl långt.

Cain sedan.. Vaffan pysslar han med!! Chrissie verkade inte nödbedd dock, men det är ju inte så förvånande med tanke på vilken sorts yxskaft som hon är gift med! Hoppas att historien stannar vid en garagekyss och att Moira och Cain fortsätter med att vara gifta. Jag saknar verkligen inte den gamla våldsamma och skurkaktige Cain!

Ps/ Det verkar som att dagens avsnitt blir inställda pga namngivning av prinsbarn. Vilket namn sedan! Alexander Bertil Hubertus! Personligen så tycker jag att ungen skall heta Sångbjörn. Det är iallafall litet originellt!

2016-04-21 @ 11:48:09
Postat av: Anders

Fel av mig. Avsnitten sändes idag, men var något försenade.

2016-04-21 @ 13:58:02
Postat av: Katarina-Cinnamon

Nyfiken Kvinna: Drottning Elizabeth har besökt Hem till Gården vid något av dess jubileumstillfälle, minns inte året, jag såg det på nätet :-)

2016-04-21 @ 17:40:22
Postat av: Nyfiken Kvinna

Katarina-Cinnamon: Okej har hon gjort det, så kul att hon besökt Hem till gården. Ja Drottning Elizabeth reser och far land och rike runt så ett besök i Hem till gården hinner hon säkert med. Tack för svar!

2016-04-21 @ 18:18:56
Postat av: Nyfiken Kvinna

Katarina-Cinnamon: Vad kul att Drottning Elizabeth besökt Hem Till Gården, det visste jag inte. Tack för svar!

2016-04-21 @ 18:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0