Alla har hemligheter

Inskrivet kl 17:26
 
Cain är den enda som får besöka Charity i fängelset. Han säger till Dan att jobba nästa dag även om det är första dagen i skolan.
 
Rachel ber Sam om ursäkt och lovar att inte slå honom igen. Han är orolig eftersom hon lovade det förra gången också och nu vet han inte riktigt vad han ska göra. Sam går iväg men när han kommer tillbaka så har Rachel lagat mat och de blir sams igen.
 
Andy hör hur Cain pratar med någon i smyg i mobilen ute på gården. Cain blir rasande när han märker att Andy stått i närheten.
 
Chrissie hittar mobilen i soffan och Robert säger att det är Lachlans hemliga mobil som han hjälpt Lachlan att skaffa för att grabben ska kunna bevisa att han kan sköta sig. Hon blir besviken över att han ljuger och går bakom ryggen på henne igen.
Robert träffar Andy och berättar om att Chrissie nu tror att det är Lachlans mobil. Andy säger att Cain antagligen vet var Adam  är eftersom han hört ett samtal mellan dem tidigare idag. Robert ber då Harriet att skugga Cain.
 
James börjar tveka om skilsmässan eftersom han och Emma kommer så bra överens igen. När Finn får veta det så talar han om för sin far allt vad Emma gjort den senaste tiden. Det gör att när Emma förväntar sig en försoningslunch så kommer James och talar om att han skrivit på papprena för att han vill ha skilsmässa trots allt.
 
Emma blir rasande och stormar in hos Chas för att fråga vem av dem som förstör hennes liv. Både Moira och Debbie som är där tittar förvånade på henne. Emma är så förbannad att hon talar om för Moira att babyn hon håller i famnen är hennes mans, att hon hört när Chas och Debbie diskuterat att Cain är pappa till Charitys barn. Chas kastar ut Emma men Moira är redan tvivlande på sin man.
 
När Chrissie och Robert är på kaféet så smyger han iväg för att prata med Harriet för att höra hur det gått att följa efter Cain. Harriet förklarar att hennes bil inte startat så Robert lovar att hjälpa henne fixa den. Chrissie ser det och när Robert skyller på att han måste ringa ett samtal utanför kaféet så följer hon efter honom. Hon ser när Robert ger Ross pengar utanför verkstan. Robert lyckas övertala Ross att laga Harriets bil omgående.
 
Moira konfronterar Cain när han kommer hem. Han ger henne dock inga raka svar utan tillslut säger han att det enda som egentligen betyder något är att han älskar henne.
 
Kerry bryr sig inte om själva skoluppgifterna utan för henne är klädseln och kompisarna mer viktiga. Så när Dan går hem för att skriva på en uppgift stannar hon kvar på puben. När hon kommer hem och ser Dans arbete på datorn sparar hon en kopia på ett usb-minne.
 
Emma och Finn ska ta en öl på puben. Hon kan inte låta bli att pika Chas som fått som hon ville angående James och henne. Hon säger att hon har ett viktigt jobb på sjukhuset medan Chas bara häller upp öl till andra. Chas blir rasade men går ut för att inte slå till. James som hör allt säger åt Emma att sluta bete sig som ett barn. Emma blir förbannad för att alla är emot henne och att det är bara hon som får skulden när något går fel.
 
Cain kommer till fängelset för att prata med Charity. Hon vill fortfarande inte säga vem som är far till babyn. Inte ens när Cain hotar med att aldrig mer prata med henne så säger hon något. Cain blir förbannad och går därifrån. Han åker till Kyles mormor som hört av sig. Hon behöver ett lån för att kunna flytta ifrån det stökiga område hon bor i just nu. Cain ger henne pengar och förklarar att han fortfarande inte vill ha med dem att göra, även om Kyle är hans son.
 
Emma pratar med Finn och säger att hon tror att hon kommer att gifta sig med James igen. Senare tar hon en fika med en ny läkare från hennes arbetsplats. Finn ser dem och lyckas sedan få läkaren till att gå till puben för en öl med Emma. Han lurar honom med att han ska leta efter Val för någon välgörenhetsgrej. Emma inser snart att Finn lurat dem och när läkaren frågar om de kanske kan ses en annan gång så svarar hon "ja kanske det". När Emma träffar Finn så talar hon om att hon genomskådat honom. Finn tycker det är bra om hon går vidare och träffar andra. Han kan sedan inte hålla tyst utan erkänner att det var han som skvallrade för James om vad hon gjort.
 
Cain talar om för Moira om hur det gått när han besökte Charity. Han säger att han inte är pappa till barnet men att det är synd att den enda han måste fortsätta att övertyga är Moira. Han går ut därifrån och hon tar fram ett paket ur kassen hon haft med sig. När James kommer hem ser han Moira sitta i köket med att DNA-testpaket framför sig. Han råder henne att låta bli för om Cain får reda på det kommer det att ta slut mellan dem.
 
Moira kan inte låta bli så hon tar hårstrån från Cains kam och lägger i påsen. Hon är i sovrummet när Cain kommer in så hon gömmer påsen under kudden. Han vill att de tar en öl och pratar ut. Moira går med på det och när Cain gått ut ur rummet tar hon fram påsen och klistrar igen den.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Minns jag helt fel - rymde inte Amy med sin son för att hon inte fick vårdnaden? Nu fick vi ju se honom hos fostermamman.

2016-04-19 @ 15:46:22
Postat av: Viola

Amy försökte rymma med Kyle men lämnade honom till Cain innan hon klev på färjan. Fostermamman är egentligen "fostermormor" då fosterföräldrarna omkom i en bilolycka, har jag för mig.

2016-04-19 @ 16:29:55
Postat av: Yvonne Stolpe

Jo Amy rymde från rättvisan efter ett försök att ta tillbaka sin son från foster (adoptiv ) mormor som har vårdnaden eftersom foster (adoptivföräldrarna) avlidit Så det är alltså mormor som har pojken

2016-04-19 @ 16:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0