Aj aj Jai!

Inskrivet tisdag 19/4 kl 15:09
 
Megan får reda på att Charity fått ett barn så hon tror att det kan vara Declans. Hon söker upp Debbie som säger att Megan inte har något med barnet att göra för det inte är hans. Chas som hör det säger sedan till Debbie att hon tror att det kan vara Cains eftersom Charity erkänt att hon älskar honom, precis innan hon åkte in i fängelse. Hon säger att Cain inte säger något om det.
 
Priya erkänner kyssen för Rakesh. Han tar det lugnt och när Kirin kommer hem säger de att de kommer att hjälpa  honom igenom denna jobbiga period.
 
Leyla kommer till fabriken och går in på kontoret och väntar på Jai. Jai pratar med Rachel som är förbannad på honom för att han försökt lura henne angående vad medling är. Han blir hotfull mot henne när hon hotar med att inte låta honom träffa Archie. Rachel frågar honom om han tänker lura henne som han gjorde med Sam eller låsa in henne i kylrummet igen. Leyla hör allt och blir rasande på honom när han kommer in på kontoret. Jai försvarar sig med att Rachel överdriver och att han inte visste att hon var i kylrummet. Han säger att han vill bara vara med sin son och kvinnan han älskar. Då när Leyla hör det så smälter hon.
 
Rishi säger åt Jai att vara snäll mot Rachel för Archies skull. Han erbjuder sig att vara en mellanhand i deras kontakt om det behövs till att börja med. De går hem till Rachel för att prata. Jai har med sig vin och när han häller upp vinet i köket så häller han sömnmedel i Rachels glas. Han gömmer även hennes mobil bakom några burkar. De sitter och pratar och när Jai påpekar att han bara vill träffa sonen lite oftare så går Rachel med på det. Hon blir bara sömnigare och sömnigare. De andra går hem och Rachel somnar på soffan.
 
Val pratar med David via Skype för att han ska gratulera Eric. Han frågar hur det gått med affären och Val råkar då erkänna att hon fått skådespela för att Carly skulle få lånet. När David ifrågasätter vad hon menar så stänger hon av datorn så när Eric kommer upp till rummet får han inte prata med sin son.
 
Debbie måste till läkaren med Sarah så Pete får vara barnvakt till babyn. Han måste sedan iväg så James blir övertalad till att ta över. Emma upptäcker det så hon går hem till Debbie för att hjälpa James. När han ska iväg så erbjuder hon sig att hjälpa till. Hon går upp med babyn på övervåningen så när Debbie och Chas kommer hem så vet de inte att hon när där uppe. Emma får höra när Chas berättar om att Cain kan vara pappa till babyn. Chas och Debbie går iväg så när James kommer tillbaka så säger Emma inget om att de andra varit hemma.
 
Aaron lurar Robert om var Victoria och Adam är och Robert blir rasande när han märker att Aaron inte står på hans sida. Robert kommer fortsätta att skicka sms från "Victoria" för att lugna Diane. När Aaron träffar Andy så varnar han honom för Robert som bara tänker på sig själv i allt han gör. Andy tror inte på Aaron eftersom Robert ställt upp så mycket den senaste tiden.
 
Robert är hemma på Home Farm när Chrissie kommer hem. Hon märker att det är något han grubblar på men han talar inte om vad. Istället vill han få annat att tänka på så han leder upp henne till sovrummet. Han märker inte att ha tappar Victorias/Adams mobil i soffan.
 
Rachel ska iväg till medlingen hos advokaten men vaknar upp och mår rätt dåligt efter vinet igår. Medan hon är på toaletten kommer Jai hem till dem. Sam tar emot ett meddelande från Jai om att mötet är flyttat och blir en timme senare. När Sam ifrågasätter varför ingen ringt om det så säger Jai att han visst ringt Rachels mobil men ingen svarat. Rachel försöker hinna iväg till mötet trots att hon inte mår riktigt bra. Hon biir stressad när hon inte hittar sin mobil och så behöver hon barnvakt till Archie under tiden. Rachel träffar Zak och Lisa som erbjuder sig att vara barnvakt men precis då kommer Jai hem från advokaten och han är skadeglad över att Rachel inte hunnit dit. Hon  blir då förbannad på Sam som litat på Jai och när hon hittar mobilen visar hon för Sam att ingen ringt.
 
Sam blir ledsen för att han förstör för Rachel så när han pratar med Zak så erbjuder sig Zak att tala om för Jai att hela Dinglesklanen kommer att ställa upp för Rachel om han fortsätter att jävlas med henne. När Jai får veta det när de är på puben så börjar han reta Zak om att ingen bryr sig om hans idiot till son så Zak blir förbannad och kastar sig över Jai.  Jai blir ännu gladare eftersom han nu har vittnen på att Zak gett sig på honom. När Sam kommer hem är Rachel besviken på att Sam bara ställer till det för henne hela tiden. Hon tror att han hjälper Jai medvetet och blir så förbannad att hon ger honom en örfil.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Ska bli intressant att få veta vem som är far till Charitys bäbis om hon nu väljer att tala om det...
Leyla vad håller du på med!? Vill hon verkligen ha Jai efter det hon hörde vad Jai och Rachel bråka om.

2016-04-18 @ 16:55:06
Postat av: Anonym

.... och Megan.....

2016-04-18 @ 21:23:47
Postat av: Stina

Tycker synd om Megan. Stackars Archie, vilka föräldrar! Tycker inte om Jai, men tycker ännu sämre om Rachel. Hon blir bara mer och mer osympatisk.

2016-04-18 @ 22:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0