Dumpad låtsas pojkvän

Inskrivet fredag 15/4 kl 18:39
 
Bernice kan inte sluta låtsas att Crispin finns när Treacy retar henne. Det gör att Jimmy vill träffa honom. Bernice säger att hon har en dejt med Crispin senare samma dag men när hon gömmer sig på salongen så ser Tracy henne. Tracy fortsätter att fråga ut Bernice om Crispin. Jimmy bestämmer att han vill bjuda Crispin på middag. Bernice blir förtvivlad och erkänner allt för Andy när de råkar hamna bredvid varann på puben. Det leder till att när Bernice är nära att erkänna även för Jimmy och Tracy så såger Andy att han såg en arg Crispin utanför, att den mannen inte tagit det så bra att hon gjort slut. Bernice tackar Andy senare för att han hjälpt henne.
 
Val försöker planera en fest för Eric som fyler 70 fast han har sagt att han inte vill ha någon fest. Hon åker in till stan för att köpa en present till honom men kommer hem med massa saker till sig själv istället. Tracy föreslår att Val ska ge sig själv i present och det förslaget gillar Val.
 
Robert gör inbrott på skroten för att hitta något om var Adam och Victoria är. Han hittar deras mobiler men precis då kommer Aaron. Robert låtsas sitta och vänta på honom för att ställa frågor men går sedan iväg. Aaron inser snabbt varför Robert varit där men när han ser att mobilerna är borta så har Robert åkt därifrån. Han träffar sedan Robert och Andy på puben och säger till att han vill ha mobilerna tillbaka, vilket han givetvis inte får. Harriet hör deras bråk och förstår att Victoria och Adam stuckit. När hon nämner det för Robert och att hon kommer att hitta henne ganska snart så erbjuder han Harriet pengar för att hjälpa henne hitta Victoria.
 
Harriet går med på att låta Laurel hämta Arthur från skolan. Marlon får reda på det och lovar att åka förbi för att kolla läget.
 
Emma ser att Ross får ett sms från Debbie så hon frågar honom varför. Ross vill inte berätta men när Emma tror att han har ihop det med Debbie så berättar han om pengastölden. Emma går till Pete på en gång och berättar vad Ross och Debbie gjort. Pete låtsas som om han redan visste men går sedan och skäller ut Debbie när hon är på verkstan och polisen letar efter en stulen bil. Charlie hade ställt dit en BMW för att sätta dit Ross men Ross hade upptäckt det i tid. Debbie drar med sig Pete hem för att förklara men hon blir förbannad för att han misstror henne hela tiden fast hon säger att hon inte är intresserad av hans bror.
 
Pete ska prata med Ross men när han kommer till verkstan hör han Ross prata med Zak i telefon om pengarna som han vann efter matchen. Pete gör då inbrott hos Dingles och snor pengarna för att lägga dem i Ross bil. När Zak och Lisa kommer hem tror givetvis Zak att det är Ross som är skyldig men han säger inget till Lisa etersom hon inte vet om pengarna som försvunnit. Han talar dock om det för Cain som blir rasande. Lisa hör det och får då reda på att Zak haft 5000£ som blivit stulna.
 
Kirin väljer att supa mest hela tiden för att glömma Vanessa. Han dyker upp med en ny tjej på puben, Vanessa ser det och blir inte alls glad.
 
Cain och Zak stormar in hemma hos Ross men han är inte hemma. Emma säger att Ross gått till jobbet nyss. Zak och Cain går till verkstan men Ross är inte där heller eftersom han är ute på ett jobb. Debbie får veta vad som hänt och tvivlar inte på att Ross är skyldig så hon åker till stället där han ska hjälpa en kund med bilen. Debbie frågar Ross om pengarna men han nekar till inbrottet. Hon hittar givetvis pengarna i hans bil men Ross fortsäter att neka och påstår att han är oskyldig. Han erkänner dock att han vann matchen tack vare henne.
 
James får höra om inbrottet och om Debbie och Ross av Emma och han inser snabbt att det är Pete som är skyldig. Han konfronterar sonen som erkänner.
 
Debbie och Ross skyndar sig till Dingles för att lägga tillbaka pengarna men hinner inte innan Zak och Cain kommer hem. Cain blir rasande när han ser Ross så Debbie får stoppa honom från att göra något dumt. Precis då kommer Pete och James in och Pete erkänner vad han gjort.
 
Pete och Debbie kommer hem och hon är rasande på honom för det han gjort. Hon skäller ut honom för hans svartsjuka men när hon går därifrån går hon direkt hem till Ross. Där erkänner hon att hon har känslor för honom och att hon ville bråka med Pete för att gå därifrån. Debbie tar tag i Ross och de kysser varann.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Nu börjar impulsiviteten i byn att bli litet väl överdriven!! Kollektivt ADHD kanske? Jag som tyckte att Pete var en rätt reko kille. Ok att brorsor inte alltid kommer överens, men det han gjorde var av Robert-klass! Av ungdomarna i byn så verkar det bara vara Finn som kan sköta sig.

Bussigt av Andy att hjälpa Bernice behålla ansiktet!
Hon är litet tragisk javisst, men hon har hjärtat på rätt ställe bara man rotar runt litet.

2016-04-14 @ 16:10:25
Postat av: Anonym

kanske är alla kollektivt hjärnskadade av alla skallskador som försatt var och varannan i koma.

2016-04-14 @ 16:37:13
Postat av: Ylva

Ja fy vad Pete har förändrats till det sämre!

Tänk att jag gillar Bernice numera. Jag tyckte hon var botten förr. Vissa blir mycket bättre och andra mycket sämre.

2016-04-14 @ 16:39:48
Postat av: jackson

Herreguuuuud, Debbie!!!!!!

2016-04-14 @ 16:59:43
Postat av: Jonas

Vad ser Barton-bröderna i det bortskämda barnet? Helt obegripligt!

2016-04-15 @ 09:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0