En familj som lämnar byn

Inskrivet kl 17:34
 
Bob har problem med banken så de kallar till möte. Eftersom han inget sagt till Brenda så vet han inte riktigt hur de ska göra, han och Carly. Carly försöker övertala Pearl till att låtsas vara Brenda på bankmötet. Hon säger att Bob ska ordna en överraskningsresa till Nikhil och Molly så Brenda får inte följa med till banken. Pearl tackar nej eftersom hon har sådan otur med pengar. Bob överväger att säga sanningen till Brenda men Carly säger att det kommer att krossa hennes dröm.
 
Victoria är chockad efter olyckan men Ashley säger att han mår bra och behöver ingen hjälp. Han går iväg för att leta efter Laurel medan Adam tröstar och hjälper Victoria. Han vill visa hur mycket han bryr sig om henne men hon är inte redo att förlåta honom så hon går hem.
 
Laurel ser ett övergivet glas vin på uteserveringen så hon tar det men tappar det. Hon går in på puben för att försöka få Sandys öl men Chas säger åt henne att gå hem. Laurel blir förbannad och på vägen ut tar hon ett glas med vin som står på ett bord. Ashley följer efter henne in på toaletten. Han ber henne att inte kasta bort sitt liv för barnen behöver henne, han behöver henne. Laurel tar glaset och tar en klunk. Ashley blir förbannad och säger att nu får hon klara sig själv sedan går han därifrån. Laurel spottar ut vinet.
 
Megan försöker övertala Alicia till att bli vän med Leyla innan de åker.
 
Ashley kommer ut från puben och plötsligt börjar det snurra för honom. Han faller ihop på gatan. Leyla kommer och hittar honom. Laurel som också kommer ut ringer efter ambulans medan Leyla går in på puben för att se om Emma eller Paddy är där. Hon säger till alla att Ashley ligger medvetslös utanför.
 
Adam söker upp Vanessa för att höra hur hon ska göra med barnet. Hon förklarar att hon tänker behålla det. När han går därifrån hör han när Leyla berättar för Vanessa om Ashley som hamnat på sjukhus. Adam skyndar sig till Victoria för att berätta vad som hänt. Hon blir orolig för att hon kanske dödat Ashley så hon vill åka till sjukhuset direkt men Adam säger åt henne att vänta till nästa dag.
 
Jai kommer till Leyla på salongen när Megan inte är där. Leyla säger åt honom att hon inte orkar med att svika Megan så hon vill inte fortsätta ses. Hon säger åt Jai att ordna med skilsmässan först innan de kan vara ihop.
 
James lämnar en lapp, med ett telefonnummer till en hyrsevärd, på bardisken för att Diane ska ta hand om lappen och ge den till Chas som ska lämna referenser till värden Emma som ser det snor lappen och ringer till hyresvärden och givetvis påstår hon att James är en problemhyresgäst, allt för att han inte ska flytta ifrån byn.
 
Harriet berättar för Diane och Victoria som kommit till sjukhuset att tillståndet för Ashley är allvarligt. Han kan ha fått en hjärnskada efter att han fått ett slag mot huvudet. Eftersom ingen vet hur han fått slaget så tror Harriet att det kan vara Laurel som slagit till. Hon hade hört när Laurel ljög för polisen om vad som hänt efter kalaset.
 
Laurel blir konfronterad av Harriet angående lögnen för polisen. Laurel försvarar sig med att hon ljög för att inte trassla till det med sådant polisen inte behöver veta. Hon blir så upprörd att hon låser in sig på toaletten och halsar vodka ur en flaska hon haft med sig.
 
Jai köper blommor och choklad i butiken. Han får sig en mindre utskällning av Alicia för att han bedrar Megan och låter Leyla lida. Han går till Leyla för att få henne att ändra sig för han vill träffa henne.
 
Alicia och David säger hej då till Eric och Val. Carly kommer dit för att tala om att det är problem med lånet men hinner inte säga något innan Alicia ger henne nyckeln till butiken. Alicia är besviken över att Leyla inte kommer och säger hejdå. Leyla är hemma och kollar ut på sin syster som åker iväg.
 
Adam försöker trösta Victoria och när hon vill gå till polisen säger han att det är dumt, det är bättre han tar på sig skulden för olyckan istället för henne för hon inte har tillståndet klart för att köra bil och därmed ingen försäkring. Victoria erkänner då att hon tänkt sätta dit honom för stölden av kopparrören men att hon ändrat sig. När Adam inte ser så åker Victoria iväg till polisen i alla fall och anger sig själv.
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne Stolpe

Är det inte dags för Jay att ge sej ut på en låååååång resa Jag orkar inte med typen Synd om det ska hända Victoria något Hon är ju den som verkar mest " normal " i serien

2016-04-11 @ 19:04:34
Postat av: jackson

Jämmer och elände och massor med lögner. Emma och Jai tar nästan priset, tycker jag.

2016-04-11 @ 19:21:45
Postat av: Anders

Ingen såpa är komplett utan någon som ligger i koma, så nu har Emmerdale äntligen lyckats med att nå fram till stereotypen! Hoppas bara att Ashley klarar sig. Det verkar ju vara en rejäl storstädning på gång i rollistan så han kan ligga pyrt till! Rachels fiskmås till syrra saknar jag inte ett dugg, men Ashley tycker jag skall få vara kvar!

Gud vad trist att Alicia & co lämnar byn. Är det något som jag har lärt mig genom mina många hem till gården-år så är detb att när det spelas musik vid ett avsked så är avskedet definitivt. Mycket trist, då jag är ett stort fan av Alicia och David! Trist att Jakey försvinner också. Det är på tok för litet ungar i byn!

Bra av Vickan att erkänna, och bra av henne att förlåta Adam, även fast han är en strulpelle av rang!

Laurel sedan... Maken till dålig karaktär får man leta efter. Sätta sig och supa så fort som det blåser snålt om öronen är verkligen en sjukt dålig strategi, speciellt om hon vill bli tillsammans med Marlon igen.

2016-04-11 @ 22:31:34
Postat av: AnnaS

Anders: jag undrade lite över musiken när de åkte. Trist, jag hade hoppats att de skulle komma tillbaka. Jag har inte mycket till övers för David, men han fungerar tillsammans med Alicia.

2016-04-11 @ 22:43:58
Postat av: jackson

Alicia vill jag ha kvar. Velar Laurel mellan Marlon och Ashley? Ashley har ju verkligen tålamod med henne, men Harriet då? Tror aldrig att Marlon tar tillbaka Laurel.

2016-04-12 @ 08:44:39
Postat av: Ylva

Jag vill inte att vare sig David, Alicia eller grabben försvinner. Men det verkar som att dom gör det. Hade hellre sett att Val och Eric reste bort riiktigt lääänge.

2016-04-12 @ 08:54:09
Postat av: Julia

Ropa inte hej än. Jag brukar kolla vilka som kommer lämna serien under kommande året då jag gillar att vara förberedd om det är någon jag tycker om och ni har rätt i att det är rensning på g i rollistan, men kanske inte av de mest väntade.. (hoppas det inte är att spoila för mycket..).

2016-04-13 @ 00:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0