Hälsa din bror

Inskrivet kl 23:11
 
Byborna hjälper till att blåsa upp ballonger till minnesceremonin för Gennie. De skriver olika namn på nära och kära som dött på ballongerna, sedan går de iväg för att släppa upp dem i luften. Brenda muttrar lite för att Debbie vill vara med men ångrar sig. Harriet och Ashley kollar in varann lite diskret. Brenda håller ett kort tal och sedan återvänder de till kaféet.
 
Kerry försöker prata med Dan men han är totalt ointresserad. Hon lånar kläder av Brenda för att se mer seriös ut men det hjälper inte. När Dan gått så ger Kerry 1000£ till insamlingen som startats i Gennies namn sedan bestämmer hon sig för att sticka till Alicante för att komma bort från byn och Dan.
 
Finn vaknar till på sjukhuset men minns inte riktigt vad som hänt. Läkaren berättar att de hittat Rohypnol i blodet och då misstänker de att Finn kan ha blivit våldtagen. Finn går med på att göra en undersökning och den enda som får vara med i rummet är Victoria.  Medan Ross och Pete väntar utanför så kommer en sköterska med blommor som någon lämnat i receptionen till Finn. I buketten finns ett kort där det står "Hälsa din bror".
 
Sam och Tracy sitter framför datorn hemma hos Dingles. Hon har hjälpt honom att få ett kreditkort med en kredit på 2000£. När Sam säger åt Tracy att också ansöka så ska hon precis ge en bortförklaring men blir räddad av att Zak och Lisa kommer hem så de lägger undan datorn.
 
Andy vill att han och Katie visar alla deras kärlek men hon vill vänta en enda dag till. Det visar sig att dagen efter så kommer Bernice hem från  Australien (Hon kan inte ha varit borta länge för hon nämner att flyget tog nästan två dygn). Det gör att Katie säger åt Andy till att prata med Bernice innan de visar sin kärlek.
 
Brenda är väldigt tvär mot Dan men inte de andra gästerna på kaféet. Dan förstår inte varför så tillslut säger Brenda åt honom att tänka på att Kerry bara vill väl för att hon älskar honom.  Hon råder honom att ta kontakt med Kerry men att det kan vara svårt nu när hon rest. Dan blir besviken och orolig för att det kan vara försent.
 
Megan behöver ett kontor så Leyla pratar med Bernice som erbjuder dem rum i salongshuset. Först är Megan inte intresserad men går med på det sedan.
 
Pete och Ross funderar på vem av dem som hälsningen på blommorna avser. De visar sin far lappen. De spekulerar i om det kan vara Adam till och med.
 
Andy söker upp Bernice på salongen och hon blir glad, hon hoppas på att han är tillbaka så när han säger att "de" var ett misstag så uppfattar hon det som om han menar Katie men det förstår inte Andy så han är glad över att Bernice var så förstående.
 
Finn får komma hem från sjukhuset. Polisen har inte hittat några fingeravtryck i den stulna bilen.
 
Ross kommer hem och hittar en okänd man i vardagsrummet. Mannen känner till vad som hänt och vad alla i Ross närhet heter. Det visar sig vara Gary North, mannen Ross gjorde inbrott hos. (Är det juvelerarern som hamnade på sjukhus? Han som Finn och Pete skulle besöka på sjukhuset?)
Gary vill att Ross gör ett jobb åt honom annars kommer det att sluta illa för någon i Ross familj, kanske till och med Chas.
 
Donna får reda på vem som hotar Ross och hon tror att hon kan vara säker så länge han inte får reda på att hon är polisen som hjälpt Ross.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Kul att se Brenda igen och att hon fick Dan att tänka efter litet när det gäller Kerry. Det vore onekligen synd om Kerry bara skulle försvinna ur serien.

Kunde Bernice inte ta in Andys budskap eller ruvar hon på en utstuderad hämnd?

Katie och Andy - igen!!!!!! - känns bara som för mycket, tycker jag....

2015-09-07 @ 14:51:59
Postat av: Lena

Det enda bra idag tycker jag var att Finn överlevde.
Tänkte faktiskt igår att om inte så får det vara nog nu för min del, men det har jag ju tänkt många gånger nu så :-)

2015-09-07 @ 19:05:15
Postat av: AnnaS

Jag tror nog att Bernice missuppfattade Andys försök att göra slut. Men visst vore det kul om hon bara tänker hämnas!

Märkligt att Dan svängde sådär när Kerry åkte. Vad trodde han, att hon skulle gå omkring i byn och vara ledsen? Om han nu ska åka till Tyskland, kommer han att dra iväg till Spanien och hämta Kerry istället?

2015-09-07 @ 23:07:36
Postat av: Jonas

Nej, Gary North är inte juveleraren. Ross gjorde inbrott hos Gary North, efter hett tips från Donna.

2015-09-08 @ 13:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0