Vad är Brad och Tracy ute efter?

Inskrivet lördag 5/9 kl 14:21
 
Debbie säger åt Donna att hon inte kommer att säga något om deras hemlighet.
 
Charity upptäcker att Robbie bor i huset som Tracy får låna. Hon säger åt Robbie att flytta men Tracy och Sam övertalar Charity att låta honom få vara kvar. Hon går med på det om han betalar 50£/veckan. Både Robbie och Tracy kommer bra överens och det gör Sam svartsjuk. Tracy talar om för honom att han betyder mycket mer för henne än vad Robbie gör. Sam är snabb med att ge Tracy pengar så hon slipper svara i telefon när jobbmobilen ringer. Hon har ont om pengar ändå och säger att hon inte vill snylta på någon. Tracy försöker övertala Sam till att skaffa ett kreditkort så de kan köpa och göra vad de vill. Sam tvekar men hon säger att hon också kan skaffa ett kort till sig så har de ett varsitt.
 
Ashely tackar Harriet för hjälpen med middagen. Bob ser dem och när Harriet gått säger Bob åt Ashley att öppna ögonen för det sprakar i personkemin mellan Harriet och Ashley, att det är tydligt att hon är intresserad av honom. Bob säger åt Ashley att iallafall prata med henne även om Carole verkar vara en bra och trevlig kvinna.
 
Dan säger åt Kerry att packa ihop och flytta för det är slut mellan dem. Hon vägrar att ge sig så hon byter lås och låser in sig i huset och vägrar komma ut om inte han pratar med henne. Dan lovar att prata efter arbetet men när Kerry kommer hem efter förhör i rätten så har han packat ihop hennes saker i en säck. Kerry får ett kuvert som kommit med posten. När hon öppnar det på kaféet så visar det sig innehålla skilsmässopapper och en bunt med pengar. Hon tror att det är Kevin som skickat pengarna för att få skiljas. (Edna ser lurig ut, är det hon som är i farten igen?)
Kerry bestämmer sig för att försöka få Dan till att gifta sig igen med henne på riktigt denna gång och de kan åka iväg på bröllopsresa också. Dan säger åt henne att växa upp vilket leder till att hon får goda råd av Bob om hur man klär sig. Bob talar om att hans döda fru Viv alltid sa att man visar inte både benen och urringning utan väljer att visa en av dessa delar.
 
Ashley försöker prata med Harriet men vilsen som han är så tror Harriet att han vill ha stöd i sitt förhållande till Carole. Hon säger att Carole är perfekt för honom och att han ska satsa på henne. Ashley blir ännu mer förvirrad och när Harriet sedan försöker säga det hon egentligen vill så är han upptagen med att berätta om att han ska prata med Carole.
 
Brad som den mystiske killen heter tar kontakt med Finn och de bestämmer sig för att ta en drink ihop. Egentligen ville Victoria gå ut med Finn men inser att Brad är bättre sällskap för att få Finn glad igen. Finn och Brad går till värdshuset för att få lite lugn och ro. Brad drogar Finn och kör ut honom till en lada där han låter Finn sitta i bilen medvetslös medan motorn är igång. Innan Brad går så torkar han av alla fingeravtryck och slår in rutan på Cains bil som står utanför så larmet går.
 
Cain hör larmet och rusar till bilen. Pete som också hör det kommer dit och de upptäcker den medvetslöse Finn i bilen. De åker snabbt till sjukhuset för att Finn ska få hjälp. Alla är oroliga för även James, Moira och Victoria kommer dit. Först tror de att Finn varit olycklig så han tänkt ta livet av sig men sedan börjar de upptäcka tecken på att så kan det inte vara. När de märker att Brad stuckit från värdshuset och lämnat falska uppgifter om sig själv så inser de att det kan vara mordförsök. Ross har också skyndat sig till sjukhuset och han anklagar James för att det är hans fel och händer det Finn något så kommer han aldrig förlåta sin far.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Skum kille Finn träffat på. Vad är han ute efter?
Och Andy och Katie igen... Vad ska man säga?

2015-09-04 @ 22:35:04
Postat av: Anonym

AnnaS: Ja, han är minst sagt skum. What's in it for him? Vad vinner han? Fullständig främling som verkar känna till Finn alltför mycket. Riktigt obehaglig person sedan start!

2015-09-05 @ 02:45:28
Postat av: ELIZA

Ja, vem har Finn trampat på tårna?? ..Den där typen kanske tagit fel på person?? ...Kerry...Vad säger man?.. Hon är ju gullig som få, men helt i det blå...Andy och Katie, varför inte...

2015-09-05 @ 09:53:32
Postat av: Ylva

Håller med om att killen Finn träffade är helmysko. Sen den här Tracy. Inte ALLS att lita på! Gillar inte att Sam ska råka ut:(

2015-09-05 @ 14:21:01
Postat av: Anonym

Jag hoppades i det längsta att Tracy inte skulle försöka lura Sam, men nu känns det som det är exakt vad hon är ute efter. Stackars Sam, hoppas han hinner överlista henne (i så fall). Sam förtjänar lite lycka och kärlek tycker jag.

2015-09-05 @ 15:59:26
Postat av: AnnaS

Men va 17...! Nu försvann mitt namn igen!

2015-09-05 @ 16:02:03
Postat av: Pandora

Undrar om det inte kan vara så att Finn har råkat ut för ett hatbrott utförda av homofober?

Den där Tracy verkar helt klart skum, men om hon är en ren gold digger så borde hon väl ändå sätta siktet på någon som har litet pengar? Sam är ju ingen knösus direkt, men det är klart.. Han är ju godtrogen så att det räcker, och Tracy kanske nöjer sig med litet?

2015-09-05 @ 19:01:02
Postat av: Astrantia

Men kan det inte vara så att det är inte Finn som är den egentliga måltavlan, utan att det är Ross som dom vill åt? Han har ju haft lite skumma affärer för sig.

2015-09-05 @ 19:27:35
Postat av: Freja

Fick också känslan av att Ross har nåt med detta att göra. Kanske nån som vill hämnas på Ross och gör det via Finn.

2015-09-06 @ 19:39:16
Postat av: Freja

Fick också känslan av att Ross har nåt med detta att göra. Kanske nån som vill hämnas på Ross och gör det via Finn.

2015-09-06 @ 19:40:50
Postat av: Jonas

Mycket märkligt agerande av den där Brad. Om han ville att Finn skulle dö, varför satte han i så fall igång billarmet?

2015-09-07 @ 08:10:56
Postat av: Catrin

Jag säger som er andra, mycket märkligt det här med Finn... Jag trodde jag hade missat nåt eftersom det kändes som den där Brad bara dök upp sådär som gubben i lådan. Men det gjorde han uppenbarligen. Tänkte som du där Jonas,varför satte han igång billarmet? Och varför lät han honom sitta kvar i passagerarsätet om det skulle se ut som självmord?

Den där Tracy gillar jag inte! Förstod på en gång att hon bara utnyttjar stackars godtrogne Sam. Finns ens den där killen (kommer inte ihåg namnet) som hon är så rädd för? Tror jag inte!

2015-09-07 @ 11:03:36
Postat av: Jackson

Kanske Tracy och den kille hon kallar sitt ex är i maskopi med varandra och försöker lura snälla och godtrogna människor som Sam.

2015-09-07 @ 14:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0