Sattygsunge

Inskrivet tisdag 6/10 kl 00:28
 
Katie fyller år och får ett presentkort på en ansiktbehandling av Leyla (och någon till men minns ej vem). Katie är inte så förtjust i att besöka Bernice men går dit i alla fall. Bernice lovar att göra sitt bästa. Gabby är där och hjälper sin mamma. Efter att Katie fått på en inpackning av något slag i ansiktet så börjar det bränna efter en stund. Bernice får ta bort allt och då visar det sig att Katie fått brännskador i ansiktet. Hon blir rasande och rusar därifrån.
 
Sean ska ha en liten avskedsfest innan han åker iväg till det militära. Han har bjudit över Kerry, Sandy och Zak förutom familjen. Dan super sig full och pikar Kerry så tillslut går hon hem. Festen tar slut och alla går förutom Ali som ska hjälpa Dan att städa. De städar upp och sätter sig i soffan för att prata om hur de kommer att sakna sin son. Plötsligt kysser de varann...
 
Leyla får sms från Jai där han frågar om hon saknar honom.
 
Vanessa fortsätter att träffa Kirin i smyg.
 
Victoria får i uppdrag att baka en tårta till Kaite. Andy ber sin syster att lägga ringen i tårtan.
Bernice kommer till puben men Diane som vet att Andy ska fria gör allt för att få bort Bernice därifrån så hon säger åt sin dotter att gå in i lägenheten bakom. Bernice känner sig bortjagad och ledsen så hon går in i lägenheten men på vägen hittar hon tårtan i köket. Hon tar med sig tårtan och lägger sig i soffan för att äta upp den
 
Debbie söker upp Pete på gården för att försöka prata med honom för att få honom att förstå att hon menar allvar. Han vägrar att lyssna så tillslut tar hon däcken från hans bil så han inte kan smita. Hon talar om hur mycket han betyder för henne och att hon älskar honom.
 
Charity ser Megan och kan inte låta bli att retas med att det finns ett äktenskapsförord mellan henne och Declan och att det är fördel för henne om de separerar.
 
Zak och Kerry står vid bardisken och pratar efter festen hos Dan. Zak får henne att tänka till på sina känslor för han såg hur Dan tittade på henne hela tiden. Kerry bestämmer sig då för att prata med Dan så hon rusar dit.
 
Diane och Victoria upptäcker att Bernice ätit upp tårtan och ringen. Rodney får följa med Bernice till akuten men där kan de inget göra för ringen ska komma ut den naturliga vägen.
 
Ali och Dan har haft sex på soffan och skäms efteråt. De hinner precis klä på sig när Kerry kommer dit för att försöka prata med Dan. Han har så dåligt samvete över vad som hänt så han säger till henne att han älskar henne. De blir sams och Ali får gå därifrån för Kerry vill ligga med sin man. Tyvärr får Dan problem så det blir inget. Kerry blir besviken men säger att det inte gör något.
 
Megan börjar planera för en semester med Jai för hon känner att hon måste komma bort lite. Leyla klagar över att inte kunna sköta allt på företaget själv så tillslut så ger Megan med sig och struntar i semestern.
 
Katie beslutar sig för att gå till puben trots brännskadorna i ansiktet. När hon kommer dit så är Gabby där. När Gabby kommenterar skadan så inser Diane att det är Gabby som är skyldig och inte Bernice.
 
Andy kommer dit och får veta att tårtan är uppäten. Han blir besviken och när Katie får reda på det så säger hon till honom att han kan ju försöka utan ring. Andy blir förvånad när han inser vad hon säger men sedan ställer han sig på knä och friar till henne. Katie svarar ja.
Bernice som precis kommit tillbaka från sjukhuset hör dem och börjar gråta.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Inte för att jag skulle vara Andy & Katies största fan, men varför detta hattande för Bernice skull? Hennes & Andys "fling" varade väl inte så många veckor, medan A & K har hållit på sedan tonåren.

2015-09-30 @ 11:53:54
Postat av: Agneta

Oj! Två avsnitt utan gråt och tandagnisslan!

2015-09-30 @ 17:57:07
Postat av: Lena

Där Anna tror jag att du har nästa baby i serien.
Då blir två förhållande drabbade och så vill de ju ha det i HTG nu. Ingen får må bra.

2015-09-30 @ 18:09:11
Postat av: Jackson

Här händer det grejor! Den där ungen Gabby är verkligen en hemsking. Butter och rent elak.

2015-09-30 @ 18:24:10
Postat av: Anette

Skylle Ali bli gravid nu? Haha ja det vore väl fint det..jag tror iaf Dan inte kan hålla tyst så gör dom slut igen.

Vad Debbie har blivit snäll o ödmjuk nu då, det är väl ganska skönt att nån lugnat ner sig.

Bernice jösses hur gammal är hon? Bitter.se

2015-09-30 @ 20:01:51
Postat av: Niitta

Men Ali och Dan? Det är lite trist när man redan i början av en scen kan räkna ut vad som ska hända, och att det händer.
Tycker att "Debbie" har blivit en riktigt bra skådespelare. Hon var dålig förut, tyckte jag.

2015-09-30 @ 20:01:56
Postat av: anna

ja!! det tror jag med!!! tänkte precis in o skriva det haha, lesbiska kvinnan blir gravid, men erkänner aldrig sexet, säger de gjorde en sista insimnation i hemlighet typ?? som gåva till hennes fru? alla glada??

varför gjorde katie o andy slut från när de va ihop första gången? vill minnas något om en bror eller vän till andy? vad tog han vägen?

ang vetrinären o den unga killen, hur gammal ska hon föreställa i serien?

o hur gammal ska Marlon, paddy o roona föreställa?

shit vad gabby spelar bra som elaking haha, måste va den där frätande syran som kerry ställde undan som ungen tog!!

hur tror ni det kommer gå med jay o hans kvinnor?

Med vänlig hälsning anna

2015-10-01 @ 03:21:19
Postat av: anna

nitta, eller huuuur, förstod redan när de satt i soffan att de skulle börja hångla osv

är hon lesbisk eller bisexuell....

Med vänlig hälsning anna

2015-10-01 @ 03:22:58
Postat av: anna

htg är alltid så, månader där inget händer o lite långtråkigt så, sen allt på en gång på alla håll o kanter alltså, haha

: D

2015-10-01 @ 03:24:35
Postat av: anna

hedda.EXAKT, o varför hatar inte bernice kerry något kan man ju undra

hon har ju också varit med andy

2015-10-01 @ 03:25:31
Postat av: Jonas

anna: Katie var i fuffenstagen med Andys bror Robert (tror att det var strax innan Katie och Andy skulle gifta sig). Robert flyttade till södra England, om jag inte missminner mig. Han är inte saknad, då han var en mycket jobbig person.

Jag gissar att Vanessa är strax över 30. Rhona, Marlon och Paddy är nog 40ish.

2015-10-01 @ 07:55:00
Postat av: Jackson

Vanessas bisexualitet tonas ned mycket nu. Efter Rhona har ju väl bara haft ihop det med killar?

2015-10-01 @ 08:25:25
Postat av: Mammio

Bernice har ju alltid varit instabil, älskade hennes tårtscen! Skitungen Gabby är helt underbar, hoppas hon hittar på mer fuffens. Dan, ja, han blir nog pappa igen. Och vad ska nu förstöra för Katie o Andy, kan det bli så att Robert gör en comeback i serien? Kan inte den förrymda mamman dyka upp snart, har väntat på det ett tag nu.

2015-10-01 @ 10:52:00
Postat av: Anonym

Hon blir säkert gravid och allt blir en röra som vanligt.

2015-10-01 @ 15:44:44
Postat av: anna

tack för svar, ok, tycker Vanessa mer ser ut som 40 än 30, vad tycker ni?


ps, har ni problem med tv4plays sida att ni bara kan se veckans avsnitt o inte förra veckans, alltså tors. fre som man brukar kunna se från förra veckan?

Med vänlig hälsning anna

2015-10-02 @ 00:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0