Inlåst i utbrytarsäkert garage

Inskrivet tisdag 29/9 kl 09:02
 
Finn berättar för Victoria att han fått ett meddelande från en kvinna som säger sig vara hans mamma. Victoria är inte säker på att det är rätt kvinna men Finn är övertygad och vill träffa henne. Victoria söker upp James för att berätta om sin oro så han pratar med Finn. Victoria säger åt Finn att radera kontakten med kvinnan som antagligen inte är hans mamma. Finn säger att han raderat henne men i själva verket har han inte det.
 
Cain låser in Ross på verkstan för att han inte ska kunna komma på  begravningen.
 
Brenda tar hand om April och hon sitter och försöker förklara att Aprils mamma inte kommer att komma hem igen.
 
Pete är barnvakt till Sarah och Jack medan Debbie är på begravningen. Han leker med dem och ställer frågor till Sarah så hon inser att han vill kanske flytta in hos dem. Hon säger att att det är bara att han frågar hennes mamma om det.
 
Adam, Moira och Chas har varit på inledande förhör i rätten. Återigen så blir Aaron kvar medan Adam får vara fri tills rättegången. Moira behöver hjälp på gården då en ko ska kalva så Adam hjälper henne med det. Han vill börja ta ansvar igen och jobba på gården.
 
Ross som lyckats ta sig ur den låsta verkstan går till kyrkan. Marlon blir vansinning när han ser Ross komma och det blir bråk. Polisen är på väg att arrestera Ross men då säger Marlon att det var inte Ross som började så polisen släpper honom. Ross går iväg till kyrkogården istället. Han sätter sig vid graven som är avsedd för Donna. Plötsligt kommer April dit för hon är på kyrkogården med Brenda. April sätter sig hos Ross och han blir tvungen att förklara för henne att det är hennes mammas grav. April blir ledsen men kramar Ross hårt.
 
Marlon håller sitt minnestal för Donna i kyrkan. Han har väldigt svårt att finna orden eftersom sorgen är så stor. När begravningsföljet bär ut kistan mot graven blir Marlon besviken när han ser att Ross står vid gravkanten och kramar April.
 
Carole dyker upp på puben för att vara med Ashley under begravningen. Ashley vill inte det utan försöker tala om för henne att det inte är passande. Plötsligt dyker en man upp med två sopsäckar med kläder. Det är Caroles man som ledsnat på hennes otrohetsaffärer. Carole försöker be Ashley om ursäkt för hon vill att de fortsätter det de har på gång men det vill inte han. Äntligen lyckas Ashley säga vad han tycker så han dumpar henne. Carole blir besviken och gnäller på honom inför Harriet som givetvis försvarar honom.
 
Likvakan hållls på puben. Laurel pratar med Paddy om att hon är osäker på att det ens blir något bröllop för henne och Marlon för han verkar inte redo för det än.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Att det så ofta måste komma till slagsmålen vid de mest olämpliga tillfällen. Marlon är jag nu hjärtligt trött på. Blir det verkligen bröllop om två veckor, eller kommer Laurel att sätta sig på tvären och backa? Äntligen kom Ashley till besinning och gjorde vad han borde ha gjort för lännnnnnggggggge sedan. Himmel, vilken donna! Har någon annan i serien fått så många chanser som Adam?
Är Sarah friskförklarad nu?

2015-09-28 @ 17:03:55
Postat av: Stina

Marlon är verkligen tröttsam bölar och skriker hela tiden, han var väl inte gift med Donna längre. Han skall väl inte bestämma vem som får komma på begravningen och börja slåss på begravningen, nej skärpning Marlon. Verkar tyvärr som vi får stå ut med Adam ett tag till, måste vara serien mest omogna person, så mycket trassel och kriminella handlingar han varit med om. Och aldrig har han behövt ta ansvar för någonting!
Men visst har Debbie verkat trevligare de sista avsnitten?

2015-09-28 @ 22:21:34
Postat av: Ylva

Håller med om att Marlon är hopplös. Känns som att Ross vill förstöra Petes och nya trevliga Debbies relation

2015-09-28 @ 22:49:17
Postat av: Jackson

I nuläget förstår jag helt och fullt Laurels frustration över Marlons beteende. Karlsloken var ju inte längre gift med Donna. Han har ju faktiskt en relation med Laurel. Hur gammal kan April vara, tro? Så liten och kunna säga sina repliker så trovärdigt imponerar på mig.

2015-09-29 @ 09:31:22
Postat av: AnnaS

Jag njuter av att se Marlon lida!

2015-09-29 @ 09:48:24
Postat av: ELIZA

Njuter var väl att ta i vad jag känner...Men vore jag Laurel, så skulle bröllopet bli avstyrt...Skulle aldrig acceptera att min blivande man gråter och snörvlar över exxet, i flera dagar som han nu gjort...Han kan vara bedrövad för att April förlorat sin mamma, men det där tolkar jag som nåt annat...

2015-09-29 @ 15:31:01
Postat av: Catrin

Jag är också imponerad av lilla April. Så himla duktig och sååå söt. Häller med er andra om Marlon, han får ju lugna sig lite.

2015-09-29 @ 19:35:34
Postat av: anna

varför njuter ni av att Marlon mår dåligt? för att han kysste donna? eller har jag missat något?

stackars bob o brenda, är det en slum av författaren eller varför råkar dem ut för så mycket, bobs frus död, dawn dottern, brenda cancer, gennie död, donna död, har jag missat nåt??

en sak undrar jag om begravningen, eller urnsättningen. blev Marlon arg på brenda tro, att hon tog med april dit, Marlon ville ju inte att hon skulle se något av begravningssakerna? medan bob o brenda ville, tror ni dem hade "kuppat" ang att ta med april dit, ja menar brenda visste mkt väl att samlingen skulle dit?? såg ni om april var med sen när urnan sänktes/prästen läste? eller förde dem bort henne?

ps: hur många ggr har andy varit gift

och vad hände mellan paddy o gamla frun emily, dog hon?

Med vänlig hälsning anna

2015-09-30 @ 04:57:09
Postat av: anna

ps inte urnsättningen utan gravsättningen, har dem inte så mkt urnor utan mer hela kistor begravningar i England tro?

Med vänlig hälsning anna

2015-09-30 @ 04:58:48
Postat av: Anonym

Anna: Emily lever, men hon lämnade Emmerdale. Hon skulle studera till präst om jag inte minns fel, men jag tror ingen i Emmerdale har pratat om hur det gick efter det.

2015-10-01 @ 13:53:42
Postat av: anna

tack för svar om emily : )
Med vänlig hälsning anna

2015-10-02 @ 00:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0