En ryggsäck full med pengar

Inskrivet onsdag 23/9 kl 01:44
 
 
April forrtsätter att fråga efter mamma. Hon ser Ross utanför och går ut till honom. Hon frågar Ross om han träffat mamma. Ross blir förtvivlad, ger henne ryggsäcken med pengar och säger till henne att hon får inte säga något till någon.
 
Moira är orolig för Adam. James hittar honom i ladan sovandes. De går in i huset för att fråga vad som hänt. Adam har svårt för att säga sanningen och han håller Ross utanför.
 
Paddy får veta att Aaron är på gården så han går dit. Det blir ett kärt återseende och de båda kramas länge.
 
Nicola vill att Jimmy ändrar sig angående Megans fråga om att spionera på Charity. Jimmy vägrar så han berättar allt för Charity som givetvis utnyttjarr det till att sprida den information som hon väljer själv till Megan via Jimmy. Charity träffar Harvey på ett spa, sedan kommer hon hem till Declan och säger att affären är i hamn.
 
Bob jobbar för att slippa tänka på det som hänt. Brenda försöker hjälpa honom genom att finnas där för honom. Hon säger att han hjälpte henne på samma sätt när Gennie gick bort.
 
Aaron kommer hem till Chas och träffar James för första gången. Han blir genast förbannad och anklagar James för att ha sabbat för Adam. Det slutar med slagsmål.
 
Någon (Jag minns inte vem, om det var Paddy eller Laurel) serr väskan som April har. Denne frågar ut henne och får veta att det är från mammas mörkhåriga vän i garaget. Givetvis får Cain misstankarna mot sig så när Marlon får veta det går han upp honom på gården.
 
Leyla sitter på kaféet med Priya och Vanessa. Hon får sms från Jai som skriver att han saknar henne. Priya och Vanessa fattar på en gång att det är ett kärleksms men vet inte från vem. Leyla säger att det inte är någon men hon får bråttom därifrån när Megan kommer in.
 
Marlon kommer in på gården när Moira, Cain, James, Adam och Ross är där. Han anklagar Cain för pengarna i väskan men Cain nekar och tittar på Ross. Nu kommer allt fram för Ross kan orkar inte hålla tyst. Han berättar om brottet och att han var med när Donna dog. Marlon vägrar först att tro det men när Ross säger att det sista hon sa var att hon älskar honom så får Marlon nog. Han hotar med att anmäla allt till polisen. Då säger Ross att han tänker dra Adam med sig i fallet.
 
Debbie är orolig för Ross så hon håller lite koll på honom och försöker få honom att prata. Hon vill att han börjar jobba igen så han får annat att tänka på.
 
Laurel får veta vad som hänt av Marlon. Hon vill att han går till polisen så Ross äntligen får vad han förtjänar. Plötsligt dyker Moira, James och Chas upp hos dem. De ber Marlon att inte ange deras barn för det skulle bara göra allt värre. Laurel försöker vädja till Marlon att inte lyssna på dem. Marlon undrar varför Chas är med och då får han veta att Aaron kommit tillbaka och försökt hjälpa Adam och nu riskerar att åka dit igen fast han är oskyldig. Tillslut så säger Marlon att han kommer inget säga och han ber dem gå. Laurel är besviken och när Marlon säger att de är ju trots allt familj så undrar hon om inte hon tillhör hans familj.
 
Polisen kommer till verkstan för att fråga ut Debbie om den stulna bilen. De säger att de hittat Aarons fingeravtyck i den. Debbie säger att hon inte vet var Aaron är, att hon inte sett honom på två år. Ross hör vad polisen säger så han inser att Aaron varit med Adam den dagen.
 
Marlon undrar vad de sa göra med pengarna. Laurel vill inte ha dem, inte ens i huset men Marlon tycker att de kan gömma dem tills de vet vad de ska göra med dem.
 
Cain kommer hem och berättar att polisen har Aarons fingeravtryck i bilen och att Adam syns på övervakningsfilmen. Aaron och Adam är precis på väg för att packa för att sticka. De inser att allt är över...
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Ååh, vad jag saknar Donna å Ross!! :(
Det var ju såå gulliga ihop!

Önskar att Ross kommer att finnas där för April på nåt sätt.
Det ända han har kvar av Donna är ju April.

2015-09-22 @ 15:29:58
Postat av: ELIZA

Men herregud , vad Laurel kakklar...Tyyst, kvinna....Har ju synts eller setts, vad heter det, att hon inte alls gillat Donna...Nu är hon död så var nöjd med det då, Laurel...

2015-09-22 @ 20:08:04
Postat av: Suss

Ojoj vad tårarna har runnit lider verkligen med Ross, kommer verkligen att sakna Donna o Ross förstår att han känner sig sviken och när April följde efter honom då grät jag ännu mer. Blir så irriterad på Laurel, hoppas Marlon inte ger sig o gömmer ryggan så inte Laurel hittar den o Adam kan försvinna ett tag, synd att Aron inte hade handskar, verkligen spännande, med tårar i dessa avsnitt, nu längtar man till i morrn kram på er

2015-09-23 @ 00:49:52
Postat av: Suss

Och charity hoppas hon åker på en näsbränna snart, hon kan verkligen manipulera stackars Jimmy han åker alltid dit o är rädd för charity, undrar hur långt hon verkligen gick men Hardey, O Jay som skriver sms till leyla hoppas han får sig en näsbränna snart, han är fortfarande som en skolpokje, men allt det där kom av sig av Ross o Donna

2015-09-23 @ 00:59:43
Postat av: anna

tycker också ross o donna va så fina ihop, o april o donna som skulle va med på Marlons bröllop, hur blir det nu, nåt bröllop tro?
tror ni ross kommer på donnas begravning?

har andy tidigare slagit katy?

Med vänlig hälsning anna

2015-09-23 @ 04:37:36
Postat av: Anette

Släktens "regel" skydda familjen till vilket pris som helst börjar bli sååå tröttsam. ALLA kommer undan med allt typ.. Hoppas nu att Aron blir frikänd från mordbranden Adam gjorde i garaget. Att Adam åker in för allt skit han har gjort och alla slipper springa runt och reda ut hans tillställda röra, det gör ju hela byn osams. Marlon har ju själv köpt huset för olagliga pengar som han kom över när hans egen bror sköt honom på ett misslyckat rån. Han ska nog inte kasta skit på Donna då han sitter i en liknande situation.

2015-09-23 @ 07:55:22
Postat av: Linn

Anna: Andy misshandlade Jo (en tjej som han var gift med). Han dömdes för det och fick vård. Det hände på den tiden då Andy ägde gården som Moira nu äger.
Det verkar ha gått bra för Andy efter det, men nu verkar det som att våldstendenserna börjar komma fram igen.

2015-09-23 @ 15:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0