En superhjältemamma

Inskrivet kl 12:58
 
Megan pikar Charity för att ha blivit gammal och tappat charmen när hon får veta att affären med Harvey inte blir av.
Charity tar givetvis åt sig av piken så hon ringer upp honom och säger att hon ångrat sig. Megan råkar höra samtalet och ler för sig sjäv.
 
Polisen meddelar Bob och Brenda om olyckan med Donna. De säger att det var brottslingen som dragit med sig Donna i fallet. Bob blir förtvivlad men går till puben för att berätta för de andra. Brenda går hem med April medan Bob pratar med Marlon. Marlon talar om att Donna var döende i cancer.
 
Debbie som hört på puben om vad som hänt söker upp Ross som berättar allt. Han är förtvivlad och fattar inte varför Donna sagt att hon älskar honom men sedan tagit livet av sig. Debbie berättar om Donnas cancer men Ross tror henne inte först. Sedan blir han rasande och känner att Donna lurat honom så han bestämmer sig för att berätta sanningen för Bob och Marlon.
 
Bob skäller ut Marlon som inte sagt något till honom om Donnas sjukdom. Nu är det Marlons fel att de inte hunnit förbereda April.
 
Adam får veta vad som hänt när han kommer till puben. Han blir alldeles skärrad och rusar till scoutstugan där Aaron väntar. Adam tror att det är deras fel att Donna är död. Aaron och Adam blir osams för Adam kallar Aaron egoistisk.
 
Polisen hämtar Cain för förhör eftersom en bil från hans verkstad finns med i utredningen om Donnas död. Han får se en videofilm från en säkerhetskamera som fångat upp när två stycken killar springer från bilen som krockat. Han säger att han inte vet vilka det är.
 
Ross är rasande och Debbie försöker lugna ned honom. Adam kommer dit men Ross är så förbannad så Debbie får ut Adam
 
Megan ber Jimmy att hålla lite koll på Charity för hennes räkning. Jimmy vill inte gå bakom ryggen på sin arbetspartner men Nicola tycker det kan vara värt lite pengar. Jimmy vägrar och säger att han bör nog tala om för Charity om vad Megan sagt
 
Marlon får den svåra uppgiften att berätta för April att hennes mamma aldrig kommer hem igen. Han jämför Donna med en superhjälte. Det går bra men han bryter ihop efteråt.
 
Aaron är hos Dingles och Chas kommer dit. De vill veta varför han återvänt men han säger inget mer än att han saknat dem. Cain kommer hem från polisen och undrar varör Aaron och Adam varit vid den stulna bilen. Aaron svarar att han är oskyldig.
 
Ross står vid olycksplatsen som är avspärrad. Tårarna rinner på hans kinder...
 
 

Kommentarer
Postat av: Josephine

Usch, det blev många tårar idag! Hoppas Ross snart inser att Donna gjorde detta för dotterns skull och att han slutar vara arg på Donna. 😩

2015-09-21 @ 13:05:15
Postat av: Linn

Ja usch, så sorgligt! Jag kan inte sluta gråta.....
Superbt skådespeleri i dagens avsnitt, speciellt av dem som spelar "Marlon" och "Ross". Stor eloge till dem!

Jag tror att både Ross och Bob kommer att inse att Donna trots allt gjorde det bästa hon kunde i sin svåra situation.

En scen som du, Marie, inte nämnde här ovan är när Bob blir hämtad från sitt café av polisen för att identifiera Donnas kropp. Polismannen säger att det inte kan vänta tills nästa dag. Innan Bob går säger han: "Of course I'll come. I want her to be comfortable." Så tragiskt! Och nu gråter jag igen.....

Mitt i all tragik känns det bra att se Aaron igen. Men kommer han att stanna? Det verkar inte vara läge för det just nu, men osannolikare saker har ju hänt i den här serien.

2015-09-21 @ 17:04:14
Postat av: Agneta

Jag blev inte det minsta rörd av dagens avsnitt. Är så trött på Adams gapande och självömkan och önskar att han också kunde hoppa ut från ett tak och vad beträffar Marlon så vill jag bara säga: Skärp dig för helvete och sluta böla! Och Ross; I don´t even wanna go there. Herregud! Den enda som var vettig idag var Brenda som inte bara tänkte på sig själv. Tycker jag. Och så är det så klart jätteroligt att Aaron är tillbaka. Hoppas han blir kvar >3

2015-09-21 @ 19:30:25
Postat av: Mikis

Åh vad jag tycker synd om Ross, snälla säg att det finns nåt meddelande till honom nånstans så att han inte går runt och tror att hon lurat honom 😔

2015-09-21 @ 21:28:03
Postat av: Annika

Känns som det fortfarande är för sorgligt för mig att titta :'-(
Kan inte säga att jag direkt saknat karaktären Aaron däremot saknar jag Amy och Sams flickvän, vad hon nu hette.

2015-09-21 @ 23:37:45
Postat av: Jonas

Synnerligen deprimerande avsnitt. Vi får hoppas att det blir fler dansande björnar i framtiden.

2015-09-22 @ 13:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0